The day after

Är helt sleten idag..sjukt hur det kan bli. har iaf min vinflaska kvar :) nu ska jag och alex greja oss igen för en ny kväll. fårse hur kvällen slutar, spenderar nog natten hos ax i hennes nya lägenhet :) bergsjön, mamma är lite orolig haha.
Här kommer lite bilder från igår;




Ändrade planer..

Blev lite ändrade planer :) ska möta upp alex vid bussen istället och sedan köpa slödricka. jackan fanns inte kvar så det fick bli en kjol och body istället :) nu ska jag klä på mig och sedan möta alex.
Ciao


Bjuder på fröken maggio sålänge..

Fredag

Dagens planer;
- Fixa dricka
- Möta upp Alex i stan
- Köpa en jacka
- Hem och fixa mig
- Åka till Ela

Sådär ser min fredag ut :) nu ska jag käka frukost, är vrålhungrig. kommer säkert ett inlägg lite senare

You want a piece of us?


Haha, kolla in mias nöjda min, och jag försöker troligen säga något..
bilden är från i sommras :)

I hate this part


Yoyoyo

Jag har fruktansvärt tråkigt, sitter och målar snoppar till mia på msn..då är det illa haha. väntar på att ela ska få sin jävla lön så vi kan åka till stan, det ska alltid komma saker ivägen. behöver sällskap känner jag haha, mitt liv är patetiskt. kanske är ett tillfälle att plugga nu. men algebra är inte min grej, verkligen inte. fick räkna om från början i boken, och ska ha gjort hela fram tills fredag för då är det ett prov på hela matte B kursen :( hjälp..


Jävla skitprov

Borde egentligen plugga matte nu, men det är så svårt att jag fattar absolut nada. har inte tålamod till att sitta som ett fån utan att få någon kunskap. kan bara tänka på vad jag vill köpa hela tiden haha, och hur helgen kommer se ut. längtar till fredag för då ska ela ha fest och på lördag ska jag träffa alex :) + att jag har prov på fredag, så jag längtar extra mycket till helgen för då är provet förhoppningsvis redan avklarat haha :D om jag inte snappar upp all krånglig matteskit snart så hoppar jag nog över provet och kör det nästa omprov. men jag ska inte ge upp redan :) nejnej, jag ska göra så gott jag kan :D får se det såhär; om jag klarar provet får jag ha kul i helgen och dricka. men om jag inte klarar provet får jag ändå ha kul men skämmas haha.

Jag älskar ledighet!

Jag trivs som fisken i vattnet nu..ledig och bra musik spelas :) jag är helt inne i lick it up med kiss tack vare ela.




Favoriten


Choklad Frapino från Espresso House, mums.

I wanna take a ride on your disco stick




Måndag

Måndagar är nog den värsta dagen på hela veckan..så fruktansvärt segt går den..lång skoldag. som tur var är jag ledig imorgon, det uppskattas! så ska plugga matte :) kanske lägga mig under solariet ett tag för att få lite färg, det behövs. tror nog att det blir lite stan med ela med hehe.
middagen kallar, köss.

Lite kort om helgen

Lite dålig uppdatering det senaste men jag kan helt enkelt bara skylla på att jag är för lat och bekväm för att skriva haha. är ganska sleten idag..har ätit som en gris, inte alls bra. hur blir det nu med beachen 09, det återstår att se. måste ge mig fan på att ta tag i det hela.
blev ingen stan med ela i fredags, bara lets dance :) haha, fyfan vad kul att blondinbella åkte ut. skadeglädje..fattar inte hur hon kan vara så positiv hela tiden, hon måste seriöst spela..det är något med den tjejen som jag bara inte tål.
Nu ska jag hoppa in i duschen och sedan plugga matte, har ett fett stort prov på fredag och jag måste klara det.
Ciao

Sophia Loren


Kolla in midjan, det där kallar jag för timglasfigur haha..

Ideal

"Det finns gömda ideal i precis allting - Är man lite mullig ska man gå ner i vikt och är man smal så är man inte kvinnlig nog? Vi kommer aldrig duga som vi är, förrän vi duger för oss själva."

från stinalee.se


Grym låt

Sista dagen i skolan denna veckan idag, ska bli sjukt härligt med helg. ska nog shoppa med ela imorgon, ska sova över hos henne & gucci med :) på lördag ska pappas 49årsdag firas här hemma med party. det var mina planer för helgen..nu ska jag fortsätta att städa mitt väldigt stökiga rum och sedan träffa mia lite :) kommer nog ett inlägg lite senare, bjuder på en grym låt sålänge.


I'm good

Gissa vad, jag har kommit på att skolan kan vara ganska kul. ser fram emot att lämna alla inlämningar som görs nu, haha jag är sjuk. kan äntligen se det intressanta och roliga i det hela! nu kanske jag börjar sköta skolan bättre då :) vem vet..gäller att hålla tummarna på detta!

Fräscht

Då har man varit ute och svettats med jenni igen, fick bli en ganska lång promenad för vi hade mycket att prata om :) kom precis ut ur duschen nu och jag känner mig sååå fräsch med nyrakade ben osv :D hehe, i like that feeling. nu ska jag bara smörja på lite lotion så blir det superb. känns härligt nu när man vet att man har gjort kroppen något bra, men kommer nog kännas mindre bra imorgon haha. kan nog räkna med träningsvärk i rumpan. nu ska jag läsa igenom lite svåra ord som jag har i läxa tills imorgon och hoppas att min hjärna snappar upp lite kunskap.
natti

Gamla godingar


The winner takes it all


China girl


Never ending story


Dead ringer for love

80tal

Är helt inne i 80tals musik och all annan kult. får bli en heldundrans blandningsskiva snart som kan spela grym musik i mina högtalare när jag solar :D mjau. typ en gammal goding som david bowie!

Mums




Hur coola är inte dessa halsband? ser riktigt mumsiga ut, haha. från kyssjohanna.se

Circus


Shoppingsugen

Hittar massooor av saker som jag vill ha. nu fattas bara pengarna haha. pappaaa, hehe nemen får ju panik när jag inte kan shoppa. speciellt när det är så enkelt som att beställa genom nätet och få det hemskickat. jag får ta och sluta kolla på varenda hemsida med kläder, väskor och skor. måste börja spara till malaga och ta nytta utav mina shoppingintressen :D

Begär

Har precis fixat mina naglar, fransk manikyr fick det bli :) very nice. gjorde även mammas. lite dålig uppdatering men jag har haft lite annat för mig helt enkelt :) har inget speciellt att skrivaom heller..vet bara att jag vill ha sommar NU! blir ju helt sjuk när jag kollar på fina vår/sommar kläder och skor. längtar så häääär mycket tills man kan gå i någon fin vippig kjol och bruna ben, ett fint blont svall skulle man inte heller tacka nej till. får bli en liten förändring snart tycker jag, mitt hår är helt dött och tråkigt. kanske får bli ett besök hos frissan och några blonda slingor i :) eller så kanske jag vill ha lite bruna slingor, det är också snyggt. har svårt att bestämma mig, kanske är därför mitt hår inte mår så bra haha.





















Denna klänningen från stylebystars.com lockar en del.

Träningsvärk

Fan, jag har träningsvärk i ljumsklarna och i låren :( hatar det, känns ju när jag ska sätta mig ner eller resa mig upp. jag lyckas alltid få feting träningsvärken från gympan. sitter och dricker peach/mango te :D kan man börja dagen på något bättre sätt, nej. ett plus i kanten var det ju att gucci var här när jag vakna :D hon är så jävla söt och alltid lika glad.
nu ska jag se på tv, tjingeling.


Promenad med Jennifer

Nu har jag varit ute och svettats lite med Jennifer :) altid lika trevligt. blir nog promenad imorgon med, fast med mamma, får se om jenni hakar på. ska bli snygg till beachen 09! som fan med, inga skrattgropar på röva här inte. älskar att känna när musklerna arbetar, man känner sig alltid så duktig och nöjd efteråt haha. dessvärre blir jag alltid sugen på något att äta, blir alltid hungrig. går och nallar lite i skåpen..men nu får det bli ändring på det. får bli någon kopp te istället :)

Nu ska jag hoppa in i duschen och sedan slappa och se fram emot Lacrosse på Lundbystrand imorgon. ingen aning om vad det är förnågot men lär nog svettas en del iaf, hehe. Ciao!

WTO

Skolan idag gick snabbt, vi skulle bara planera vårat grupparbete. jag, hanna, minnie och några mer (kommer inte ihåg namnen) ska skriva om WTO (world trade organisation). verkar intressant :) jag ska kolla upp wtos regler och kolla vad det innebär att vara medlem. iaf, vi började 9 men jag kom dit 10 eftersom jag är så morgontrött, haha. slutade runt 11, sjukt gött. tror skolan kommer bli en dans på rosor denna termin, eller kan ju hoppas iaf.

Nu ska jag kolla klart på top model med mamma och sedan förhoppningsvis laga min kofta :) Puss!


Gabriella Patricia Ström



91-11-25

Nytt schema

Mitt nya schema är så jävla gött :D yeeeeah.

Måndag
10:00 - 12:00 Svenska B
13:00 - 16:00 Samhällskunskap A

Tisdag
09:00 - 10:25 Transport och spedition
10:25 - 11:55 Export och import

Onsdag
13:00 - 13:30 Elev APT
13:30 - 14:30 Praktisk marknadsföring
14:30 - 15:55 Inköp och varuhantering

Torsdag
13:00 - 15:00 Idrott och hälsa

Fredag
LEDIG! :D

Skola imorgon

Imorgon är det skola, sjukt segt. kommer bli ett problem att komma upp på mornarna. borde egentligen sova nu men är inte trött för fem öre, funderar på att fixa mina naglar :) har gnagt av lite nagellack på topparna så dom är inte speciellt snygga nu. på tal om snyggt, jag har fått massa ideer till tatueringar. nu är det bestämmt, det blir två gaddar till sommarn :D två små dock. längtar fett mycket.
Spenderade natten hos ela, vi åt chokladpudding och kollade på körslaget. blev också en middag idag, karre, potatismos och elas hemmagjorda sås, lite annorlunda men det gick ner.

Nu ska jag fixa naglarna innan det blir försent, natti.

Klackarna i taket!

Let's dance var ju sjukt kul! haha, carl jan är klart en härlig snubbe, hoppas han kommer långt i tävlingen. andra favoriter är ju morgan och magnus. blondinbella var ju stel som ett kylskåp och såg bara allmänt dum ut. ser fram emot nästa avsnitt :) resten av kvällen spenderas i sängen med gamla vhs filmer såsom ariel, en favorit, både från min och antonios sida. disney filmer är något utav det bästa!

This years love


Let's dance

Okey, ikväll sitter jag bänkad framför tvn klockan 20:00. det är ju premiär för Let's dance! kommer bli så jävla kul att se blondinbella dansa. sen magnus samuelsson, haha ett riktigt berg!
Kitty är också ganska cool;
"Berätta något som tv-tittarna inte vet om dig: Jag önskar jag var en kattunge. Bara äta och sova. Inga krav. Varför kan jag inte få vara en kattunge?" från tv4.
Haha, wtf?



Geléljus

Lite nya ändringar på bloggen igen, har svårt för att bestämma mig. vilka bekymmer man kan ha, höhö.

Gjorde precis geleljus med mamma, dom blev fina :) lite krångligt med veken o skit bara men det löste sig tillslut. råkade ju dra upp min veke när ljuset skulle stelna, ovanligt att jag ska vara klumpig haha..man hör alltid "OJ" från mig när jag är sysselsatt med något, vet inte hur jag lyckas med allt. kan bero på att jag är vänsterhänt, som mamma säger, vem vet.

Bilder kommer senare när jag har fått tummen ur röven och fotat lite,
Ciao!

Sjuk & sommarjobb

Tjao!

Gaaah, min näsa rinner som vatten. Snyter la fan ut min hjärna snart. Är öm under näsan pga att jag har snytit mig för mycket, allt papper känns för hårt :( Och ja, detta behövde ni veta för ni ska tycka synd om mig. Feber, förkylning och hosta är inte kul. haha. Vill bli frisk så jag kan gå ut och röra på mig, det suger verkligen att sitta hemma hela dagarna utan att göra något vettigt alls. Visst, jag kan plugga, och det skulle jag behöva, men vem fan orkar sitta och tänka med feber i kroppen? Inte jag iallafall. Får bli att plugga en hel del nu i helgen istället, kanske har jag blivit bättre då, lär ju inte ha ork till att hitta på något större och roligare är en sak som är säker, tyvärr.

Imorgon blir det till att söka sommarjobb i kommunen, haha. Vad gör man inte för pengar..behöver ju en hel del i Malaga till alla grejer jag har planerat att göra. Vill kunna gå till frisören och fixa håret innan utgång oså, få lite vardagslyx ;) Det hade man inte dött utav, får passa på eftersom jag inte lär kunna göra det hemma i Sverige, haha.

All eyes on me



Älskar mitt nya nagellack :) "All eyes on me" heter det från H&M

Skinnjacka

Är sjukt sugen på skinnjackan från H&M divided, men den är slutsåld. FUCK! Någon som har en liknande tillsalu? Hehe, jag är desperat efter en. Hittade en tjej som säljer en, men vet inte om jag vågar lita på sånna beställningar, sen kostar den 700 + postförskott på ca 200. Såååå rik är jag inte i onödan och är lite osäker på storleken. Får se hur det blir..




Sammanfattning av 2008

1. Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut?
Ja, det tror jag.
2. Höll du några av dina nyårslöften?
Nej, haha.
3. Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år?
Min systers kompis fick barn? :)
4. Dog någon som stod dig nära?
Nope.
5. Vilka länder besökte du?
Inga :/ hehe
6. Är det något du saknar år 2008 som du vill ha år 2009?
Sele till Istis!
7. Vilket datum från år 2008 kommer du alltid att minnas?
29 juni m.m
8. Vad var din största framgång 2008?
Vettefan..
9. Största misstaget?
Fanns väl en del större misstag
10. Har du varit sjuk eller skadat dig?
Ingen aning, säkerligen haha.
11. Bästa köpet?
Ehm, kommer inte ihåg alla köp, för mycket :P
12. Vad spenderade du mest pengar på?
Mat, kläder och dricka.
13. Gjorde någonting dig riktigt glad?
Drickan, Grebbestad och tiden i lägenheten.
14. Vilka sånger kommer alltid att påminna dig om 2008?
Afasi & filthy - Jobb, Chris Brown - Forever, Toto - Africa och David Bowie - Rock n roll suicide.
15. Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år?
Ledsnare tror jag :P periodvis.
16. Vad önskar du att du gjort mer?
Tränat!
17. Vad önskar du att du gjort mindre?
Blandat mig med fel folk.
18. Hur tillbringade du julen?
At home :)
19. Blev du kär i år?
Trodde det då, men icke :)
20. Hur många one night stands?
Pass
21. Favoritprogram på TV?
Massa!
22. Hatar du någon nu som du inte hatade i början av året?
Ja haha
23. Bästa boken du läste i år?
Flyga drake! Fett bra
24. Största musikaliska upptäckten?
Haha, pass
25. Något du önskade dig och fick?
Plattång kanske :)
26. Något du önskade dig men inte fick?
En liten york :/
27. Årets bästa film
Massa där också..
28. Vad gjorde du på din födelsedag 2008?
Kommer inte ihåg, hehe.
29. Finns det någonting som skulle gjort ditt år ännu bättre?
Ja det finns det väl.
30. Hur skulle du beskriva din stil år 2008?
Blandad som fan
31. Vad fick dig att må bra?
Kompisarna :)
32. Vilken kändis var du mest sugen på?
Jake Gyllenhaal tror jag.
33. Vem saknade du?
Ingen :)
34. Vad ser du framemot 2009?
Sommaren och partyn!

Sjuklingar

Har blivit sjuk! Antar att jag blev smittad av min lillebror, han ligger i soffan med hög feber. Även pappa, clerenc & yasmin är sjuka. Skit också, jag har inte tid med att vara sjuk, har ju fan lov. Än sålänge har inte febern brytit ut, bara halsen. Men resten kommer väl snart..Så nu blir det fullt upp för mamma när hon är den enda friska här hemma ; )

Nyårslöften

Finally, nu är jul och nyår över! Då finns det bara en sak kvar att längta till, självklart Malaga. Satt och pratade med mamma om det nyss, det är visst en känd tatuerare som reser världen runt och deltar och vinner i större tävlingar oså som är i Malaga just när vi är där :) så det blir definitivt en gadd för min del!

Satt och funderade över mina nyårslöften förut, kanske bäst att skaffa några sånna. Inte för att jag brukar hålla dom men får la haka på alla andra.

Här är några som jag tänkte ha;
- Leva ett sundare liv.
- Skärpa mig i skolan.
- Göra 2009 till mitt år!

Det kommer inte bli lätt att sluta med alla onyttigheter, men resultatet borde ju vara värt det tycker jag! vill ju inte se ut som en fet padda på Malagas beach. Promenaden som jag ska ta med Jennifer ikväll är ju en bra start, men kanske inte chokladen som jag smackade i mig nyss haha. fyfan..


RSS 2.0