Söndag

Det som står på schemat idag är att plugga som satan! kanske ska träffa teta lite också..sen ska en tjej komma och kolla på gibson. ela & emil ska även kanske flytta : ) men först och främst ska jag plugga för att rapporten ska lämnas in senast imon annars sätter hon ett IG och det vill man inte, hehe. har inte ens börjat än så får sätta ihop något snabbt bara.


Lördag

Vaknade av ett getingstick, ajajaj! bakom örat också av alla ställen, jävla äckliga kryp asså. idag är det iaf lördag, woho! ska äta massa kräftor & ha kul. men nu ska jag hoppa in i duschen, kanske hjälpa mamma med att städa lite också : ) ciao


Fredag

Har inte blivit så mycket bloggande nu dom senaste dagarna, jag har helt enkelt inte haft något kul & dela med mig av. nu är det äntligen helg så jag kan få sova ut, hehe. idag blir det bara till att sitta & slöa framför tvn, skulle egentligen hellre hittat på något kul men det verkar lite dött. får ta igen det imon när vi ska ha kräftskiva, mums!

Fick en ny chans av svenska läraren till att lämna in rapporten, skit bra. har tills på måndag på mig & jag har inte ens börjat..jag är fan dum i huvudet som inte gör den, jag borde egentligen sitta & plugga arslet av mig men jag gör inte ett skit. är så jävla dålig på att komma igång att det inte är sant, hehe. men kan ju börja med att läsa igenom ett litet häfte med fakta som jag satte ihop i ettan, haha. bye


Hos mia

Sitter hos mia nu, ska sova över här & följa med henne till skolan imon : ) skippar min, orkar ändå inte åka till slottskogen med alla ettor & tvåor, hehe. färgade precis hennes hår, eller slinga. blonda faktiskt, eller det var meningen, dom blev väl typ röda, haha. så hon kommer vara skitsnygg imon i skolan & få en hel del blickar efter sig ; ) haha.

Hade ett samtal med lärarna idag, dom sa att det skulle vara bättre för mig om jag läste fler kurser så ska antagligen läsa administration B eller webbdesign & psykologi. orkar inte, haha..skolan suger. menmen, får väl bli så. skickade även ett mejl nyss till min svenska lärare jag hade i ettan och bad om lite extra tid till att lämna in min rapport, så får hoppas att hon är snäll och gör det : ) en prövning är det sista jag vill göra, ett prov på hela svenska A vill jag inte utsätta mig för, haha. men nu ska jag hoppa in i duschen tror jag : ) kommer kanske ett inlägg senare, annars kommer ett imon, puss.

Måndag

Idag väcktes jag av en gucci som var jätteglad & hade damp över att vara tillbaks i nödinge igen, haha. men som tur va somnade jag om igen, skulle ju inte upp klockan 7 utan skulle upp klockan 9 ; ) så nu sitter jag här helt oklar & skabb, kanske ska börja greja mig..
Pappa är hemma idag, fan säger jag, haha. ville ju med till ikea men nu kommer han & mamma åka tidigare eftersom han ändå är hemma & jag slutar ju 4 : ( men nu ska jag tvätta mitt ansikte och sedan sminka mig så att jag inte behöver stressa som vanligt en halv timma innan bussen går, puss.

Söndag

Söndag igen, helgerna går alldeles för snabbt asså! okej, lite kort om helgen;
Fredag; Nrj in the park med mia & teta, torslanda med mia.
Lördag; Torslanda med mia.
Söndag; Vaknat upp hos mia, åkt hem.
Imon är det skola igen & jag hoppas bara att veckan går snabbt. vill ha helg, haha. nästa helg hoppas jag på fest någonstans, mamma & pappa ska även ha kräftskiva så jag vill ha helg ännu mer nu! kräftor är så sjukt gott verkligen, mums. eftersom jag har tillbringat denna helg med mia så kommer ordet noob slinka ur min mun en hel del, haha. så var beredda på det, men jag försöker sluta.


Lördag

Det är lördag & jag har inte lust till någonting, haha. är sjukt trött så funderar faktiskt på att sova lite.. va ju på nrj igår, helt okej var det. men höjdpunkten var nog afasi & filthy, lazee också. bilder kommer kanske senare för tog kort med mias kamera så hon måste skicka alla till mig först. det var verkligen sjukt mycket folk på spårvagnarna, haha & alla kom för att se ola typ. jag råkade komma med en onödig kommentar när vi väntade på att allt skulle börja & det slutade med några blickar. det är så typiskt mig, men tänker mig inte alltid för, tyvärr. tog även mias så kallade "cigg oskuld" igår, haha, de ni.
Ska nog hoppa in i duschen nu, men har ingen plattång så mitt hår kommer bli jätte lockigt : ( buä. får hoppas att ela kan ta med sig sin plattång när hon kommer tillbaks från hyssna. får ta och säga det till henne tror jag, för klarar mig inte utan en plattång eller ett tag klarar jag mig allt. men blir lite segt i längden med lockigt hår. skriver nog mer senare, ciao

Ice ice baby

Har inget speciellt på hjärtat utan skulle bara dampa loss lite : ) eller damp och damp, heeej ; ] kanske borde hoppa in i duschen, bussen går om en halv timme, snabb är jag så det skriker om det. idag blir det till att sova hos mia, längesen nu. vem vet vad som händer ; ) mouhaha. jag har inget att ha på mig : | måste sminka mig med, PUSS.


NRJ in the park

Idag är det fredag och då ska jag, teta & mia gå på nrj in the park : ) tihi, ska nog gå runt lite i stan innan med. ingen skola idag, eller jag kände att det var onödigt att gå eftersom vi bara skulle planera inför tvåornas dag. så det blir istället till att sitta och slappa framför datorn, kolla på lite beverly hills ; ) kanske lägger mig en stund under solariumet med för jag fryser som en gris just nu. mamma är så jobbig och ska vädra hela tiden.
Just nu sitter gucci i mitt knä, hon ska bara slicka på mig hela tiden den hunden haha, mamash.

Tävling

Tänkte bara berätta om den sjuka tävlingen vi hade i skolan idag. alla tvåor blev indelade i elva olika grupper & jag kom i grupp ett : ) sen fick alla grupper en påse var med massa småkraffs i, såsom en servett, ett stearinljus, ett suddgummi, en ballong, en sån det sak man blåser i på kräftskivan (haha ni fattar, kommer inte ihåg vad det heter) och en sån plastficka till busskoret. allt det här skulle vi sälja ute på stan så det va bara att dra på sig jackan och börja. ganska pinsamt att gå fram till en okänd person och fråga om han/hon vill köpa en servett för en tia haha. kanske lite dyrt men vi skulle få ihop så mycket pengar som möjligt. så vi fick alltså ihop hela 319, 50 kronor för detta skräpet! de ni ;) så skulle vi få köpa fika för pengarna och det gjorde vi. sen så gick vi tillbaks till skolan och alla grupper satt och fikade : ) sen så kom det alla hade väntat på, vem va det som hade sålt för mest pengar? Jo, VI! så vi vann varsitt usb-minne, woho haha. är man bäst så är man ; ) men ska sova nu innan ela slår mig hårt som hon säger, LOL. natti, natti.

Lejontrappan med M <3


Promenad med teta

Kom precis hem från en promenad med teta, gucci var också med : ) gucci är inte tuff när dom stora hundarna går förbi men när det är ett jävla avstånd kan hon med att börja skälla haha tönt.
Nrj in the park på fredag med teta & mia, ska bli kul. afasi och filthy kommer dit ; ) dom är braaaa. sen så kommer ju lazee och några andra hehe. alex kom förbi nyss och hämtade sina grejer, seriöst. nu sjunk mitt humör, blir så trött. men ska tvätta av mig sminket nu, pusss.

Onsdag

Första skoldagen idag, den var helt okej faktiskt. kul att träffa minnie men det var synd att hanna inte va där. vi har fått nya klasser nu i tvåan pga olika inriktningar, ska bli kul att se hur denna klassen fungerar, den förra var bra. imorse när jag skulle gå upp var jag pigg, sjukt ovanligt faktiskt. jag var till och med vaken när klockan ringde, men det berodde på att elas ringde klockan fem. så låg vaken från fem till klockan sex, jag är fan bäst haha. fick även en ny kalender idag, sådana man får av skolan ni vet. älskar att kladda i dom haha, typ fylla i massa saker. sen så finns det ju även massa bra rabattkuponger där i, men brukar faktiskt aldrig använda dom.

Vill ha helg nu, även om jag inte har några planer. så det är bara att säga till om ni vet något kul som händer ; ) kanske ska till nrj in the park på fredag iaf, får se om jag pallar. vet inte ens vilka artister som kommer dit? hehe. Ne nu ska jag sitta och kladda i min kalender & kolla på beverly hills 90210 : D skriver mer sen kanske, pussss

Tisdag

Skola imon då, ser verkligen inte fram emot det så vi får hoppas att dagen går snabbt haha. det brukar väl bara vara typ upprop den första dagen?

Idag har jag bara suttit och latat mig, not good. har kollat på beverly hills 90210 och käkat chips. dagen har gått så jävla fort, snart är det fan läggdags haha. måste göra något vettigt känner jag men har ingen lust till någonting alls. kanske ska sola lite, det hade ju inte skadat precis haha. nu tappade jag lusten till att skriva med, bye.

School

Är så sjukt stressad nu, skolan börjar ju på onsdag och jag måste hinna skriva klart två arbeten. jag har inte ens börjat än och hittar inte alla papper med beskrivningar. mitt hår är inte det finaste heller så känner inget sug på att visa upp det för alla i skolan haha. men ska bli skönt att träffa alla kompisar igen, har bara träffat hanna & minnie under lovet. på tal om hanna, hon åker till spanien nu när skolan börjar den grisen, hon kommer bli jättebrun! får lägga mig under solariumet ett par timmar om inte mer för att bli lite brunare iaf så att jag kan gå med klänning & bara ben brevid henne haha. har inte hunnit sola så mycket denna sommaren, eller hunnit & hunnit, jag har inte haft lust haha, jag är störd. kommer bli pinsamt nu när man börjar och alla kommer vara jättebruna.
kanske ska lägga mig under solariumet nu? en stund iaf : ) pusss

Inflyttningfest

Emelies inflyttningsfest var helt okej fram tills hon blev för full haha. guitarr hero & singstar kördes, alkoholen flödade (nej mamma). är iaf tillbaka i nödinge nu, skulle egentligen kommit hem imon men det blev lite ändrade planer. sitter här med en trottis gucci i mitt knä och funderar själv på att slagga..hm..
god natt : )

Uddevalla

Lite ändringar har gjorts på bloggen nu, min syster tyckte ju att bilden på min förra header såg ut som en gubbe och det vill jag ju inte. så nu får det bli denna headern : ) hoppas den duger..jag vet att jag inte kan ha den profilbilden men jag vet faktiskt inte hur man byter haha, så får ta min syster till hjälp.

Ska till uddevalla nu iaf : ) har inget busskort så får betala hemresan, billigt haha. men som tur va får vi skuts av lina dit. kanske borde börja greja mig snart för hon skulle hämta upp oss i kungälv klockan sex (?) måste duscha & skit hehe. för
att ni inte ska dö av tröök eftersom jag inte kan blogga mer så lägger jag ut en bra remix på "crank that" ; ) lyssna & njut  


Lördag

Igår var inte den mest lyckade kvällen, men träffade iaf snyggingen Minnie & hennes pojkvän ; ) har även märkt att jag inte är skapt för höga pumps, mina fötter är inte så glada på mig just nu. skoskav och ömma som in i helvete : ( kan inte bära några skor just nu, så har gått barfota idag haha. menmen..

Idag blir det till att åka till uddevalla på inflyttningsfest hos emelie, om jag kan få tag på ett fritidskort..ela tog mitt så nu är jag utan, men kanske ska låna min brors om inte han ska dra till sin tjej. vi får hålla tummarna för idag vill jag verkligen inte sitta hemma : ) kanske drar till stan om jag inte får tag på något busskort, hanna darlo' ska ju dit. men då blir det till att betala kontant på bussen med mina enda ören och det gillas inte. vilka bekymmer man kan ha..

God morgon

Var och kollade på takida igår med ela, dom var bra men fick jävligt ont i mina knän och fötter när man stog där.

Ska nog in till stan idag med fast denna gången med ax & chrille : ) kanske ska träffa minnie där med, en snabbis bara. men får se om alex mår bättre idag, annars skiter det sig. så vi får hålla tummarna ; ) men ska äta frukost nu innan jag svimmar haha, är sjukt hungrig : ) kommer nog ett inlägg lite senare, pusss

Onsdag

Idag har jag inte gjort något vettigt alls, bara kollat på OS och sovit typ. har så sjukt ont i magen att det inte är sant : / köpte även hårfärg idag, blont. så det blir nog till att färga det imon, men vågar jag verkligen det? det är frågan. men ska nog bara fixa utväxten lite, den ser förjävlig ut. det får bli ett kort inlägg, orkar inte skriva mer : ) pusss

Sola & popcorn

Ska strax ner och sola med teta, det behöver jag med min likbleka kropp haha. sen blir det till att tjocka sig med popcorn, ovanligt? borde dra ner på fettet känner jag, under dom tre veckorna i lägenheten lyckades jag faktiskt gå ner liiite, eller kände mig iaf smalare haha. åt knappt något där, men sen kom man hem till mammas mat haha.
Är förövrigt väldigt skabb idag, inget smink, en slarvigt uppsatt toffs, aniara tröja och gråa mjukis, läckert. kan man visa sig sånhär nere på torget? självklart! men kanske ska byta tröja iaf för har spillt lite allt möjligt på den haha.

Föredetta brottare

Träffade teta igår, kändes bra för det var ett jävla tag sedan vi träffades sist, senaste locktorp tror jag. ska vara med henne idag med. vi har hennes hus för oss själva, eller ett tag iaf. ska kolla om jag kan skrapa ihop lite tior så vi kan gå och sola, känns lite onödigt ändå eftersom jag har ett eget solarium + att jag kan sola gratis med mitt gymkort...men gillar stämningen i nödinge skarpt faktiskt så får offra lite pengar..
kollar på os i brottning nu, man kan inte föreställa sig mig kolla på sport..tänka sig att jag har brottats en gång i tiden, haha. ingen vacker syn kanske men det var roligt, speciellt träningarna. men nu kallar tvn! kommer nog ett inlägg senare,
pusssss

Africa


Bejbs

"myskväll" hos chrille, klockan är 23:38, kanske borde ta och ringa my parents...jag ska inte hem idag : )
hanna va inne på msn idag, my darling..ska träffa henne imon : ) en kväll på kåken är inte helt fel seru ; ) har inte träffat henne sen skolavslutningen och det va ett jävla tag sen, inte bra alls, saknar henne. men nu ska jag dra och vara lite social mot de andra, pusspå!

<3


Fredag

Första morgonen på länge som jag gick upp någorlunda tidigt, 11 hehe. annars har jag vanligtvis gått upp runt 2 pga sena nätter : ) men nu ska det bannimej bli en ändring på det, skolan börjar snart så måste vrida tillbaks på dygnet.
måste verklligen städa mitt rum idag, och då menar jag städa på riktigt och inte bara plocka undan. det ser förjävligt ut hehe..alex kommer kanske hit senare så ska vi greja oss tillsammans : ) beror på om vi drar iväg någonstans eller inte.

Vad händer ikväll?


Bobax

Sitter hemma hos chrille nu som för övrigt har försvunnit med alex.......har inte blivit så mycket bloggande nu, har haft så mycket för mig så har inte hunnit blogga + att mitt internet i lägenheten strular : / it sucks.
ela & emil fick huset så grattis till dom! och jag ska till inflyttningfesten oavsett om jag köper en kattlåda med en lucka eller inte haha ; ) men det ska nog gå att lösa för dom flyttar 1 september, så hej då till bengbeng & banesan : (

Hurry boy, she's waiting there for you

Jaaaaa, då vare "The day after"..segt, alex åkte till uddevalla nyss till hennes pappa som fyller 50, grattis till honom. så då blev jag ensam i lägenheten fram till någon gång imon : (


RSS 2.0