Let there be rock

Let there be sound, and there was sound
Let there be light, and there was light
Let there be drums, there was drums
Let there be guitar, there was guitar
Let there be rock

Oh baby, baby

Hade kul igår, men blev lite segt när det bara spelades lugn musik. partykiller, höhö. idag ville jag egentligen följa med ela & nicole m.m till la plaza men har nog inte pengar till sånt. ska nog bara vara med under förfesten då : ) få se hur jag gör, har inget leg heller..önskade att mamma klämde ut mig några månader för tidigt, buä.


Var ingen speciellt bra fotograf under kvällen haha, men silvia & nicole kan sjunga!


If you seek amy


Promenix med mia

Ska strax ut med mia och svettas..så fort hon har kollat klart på sitt jävla program.
yeeeeeeeeey, nu blev hon klar, hon skulle bara på toan och göra gud vet vad : ) haha. kanske ska byta om så att jag är klar när hon kommer..
ciao


Didn't we almost have it all


Yummie

Idag är det löning så pappa köper pizza till middag, om jag gillar det? det kan ni ge er fan på. nödinges kebabpizza är världens godaste :D och jag får lov att äta onyttigheter denna veckan för på söndag börjar helvetet, kålsoppa i en vecka ska jag och mamma köra på. och mortion på det..hoppas på ett gött resultat. kanske borde leva på den där soppan..det bästa med den är att ju mer man äter, desto mer bränner man. haha, hallå eller. så det borde vara med all mat..


Neeew

Lite nytt på bloggen : ) kände för något nyare. nu ska jag sova, ja klockan är inte så himla mycket men vissa jobbar faktiskt ; ) nighty night!

Första praktikdagen

Är helt slut i benen och fötterna nu. har stått upp typ hela dagen, tog bara en halvtimmes rast. fick göra mumsiga sallader och mackor. detta jobbet passar mig såååååå bra, haha. speciellt nu när jag ska bli skinny. fick med mig en rejäl påse med bakelser och bröd hem + en kartong med några fina rosa bakelser. har redan slukat två gudomligt goda bullar. im in heaven.

Rövsvett

Drog med mia på en "liten" promenad : ) fick bli upp till ela för skulle hämta två par byxor haha. det är ca 5,3 km dit med bara uppförsbackar, de ni! sen samma väg hem, fast mycket lättare. nu sitter jag här med en dunkande röv och svullna fötter, haha. ska hoppa in i duschen snart och tvätta bort all svett, är VÄLDIGT ofräsch nu. mitt hår är äckligt efter regnet, men tur som det var hann vi in innan ösregnet som slår mot rutorna nu :D
Nu; till duschen, pousss

Broken hearted - girl


Jag gillar bilden, mums


Sunday

Hämtade nyss den nya msn, hur krånglig som helst! fattar ingenting, kanske bara är jag som är seg.

Ska väl strax upp till hagen och fortsätta att ta ner ståd och stolp : ) jävla n*gerjobb är det. är förvånad att jag inte har träningsvärk från igår, haha. har dock sår i handflatan, skar mig på tråden. vet inte vad jag ska skriva mer, känner att detta blev ett jävligt onödigt inlägg.

Ingen skola på 7 veckor (Y)

På måndag börjar min praktik, ska bli så jävla gött att slippa skolan ett tag. men mina arbetstider är inget att hänga i granen, tyvärr -.- jag kommer jobba från 9 till 18, och jag som är så himla morgonpigg. sen att sluta klocka 6 är ju inte heller så kul, hur ska man hinna med allt annat? hehe typ dom viktiga sakerna som "läxor" som jag ligger efter med, träning och kompisar. jag kom på en till sak härom dagen, nu på fredag är det latinopaaartei och jag slutar klockan 6! hallå eller, dom räknar med att vi ska vara där klockan 7. hur fan ska jag hinna hem och fixa mig innan det, sjukt ju. funderar på att dra en såndär "magsjuk" grej, men vi får se hur det blir med det : ) nu ska jag fortsätta att slappa framför tvn, det jag gör bäst! pussss

Lördag morgon

Idag gick jag upp sent enligt mig, tror klockan var kvart i tio. dom andra dagarna har jag ju gått upp innan åtta! ska väl strax upp till den gamla sommarhagen och ta ner tråd och stolp : ) segt, högt gräs med. dör om jag får någon fästing, det är det mest onödiga och äckligaste djuret! efter larven då kanske..förstår inte vad gud tänkte när han skapade dom, usch! har nog fått fobi för larver efter jag kollade på Hellraiser när jag var liten, var en psykisk sjuk kille där som såg massa larver i sina köttsår..såna där tjocka vita ni vet :|
Ska börja greja mig nu : ) ciao

Vår älskade Alexandra Lundin


Saknar dig <3

Begär


Asså saknar att ha långa naglar! får ta och fixa det snart känner jag..

Goodie

Fint väder idag med! dör ju om vädret sviker mig någon dag mer : ) snart blir det till att sola, göttmos!


Bild från förra våren..

Hero


Vila i frid bäste vän!

Alexandra Beatrice Lundin
91/05/20 - 09/03/10

Dålig uppdatering, ni kanske förstår. finns väl inte så mycket att säga förutom att jag är helt omtumlad. försöker vara så stark som möjligt, får tänka på att alla går igenom samma sak.

Idag blev det ingen skola, hade nationellt prov, den muntliga delen i svenska b, men har inte skrivit något tal..mitt huvud är helt tomt. ska nog hjälpa mamma att tvätta och sedan gå ut och sätta mig i solen lite. nu är verkligen våren nära :D *peppar peppar ta i trä* vaknade av att solen lyste in från mitt fönster och brände sådär skönt i ansiktet, bäste morgonen på länge må jag säga.

Handlat med mamma & pappa..


I bilen påväg till affären.

Har precis käkat wook, gudomligt gott.

Ching a Ling

Var hemma idag med för ovanlighetens skull ni vet : ) febern är borta men är fortfarande förkyld, jävla influensa. kom precis ur duschen, har hunnit städa och allt innan med. kan inte fatta att jag vaknar utan väckarklocka tidigt på morgonen. måste ha något med influensan att göra, haha. det är fan inte vanligt att jag går upp innan 9.
Hoppas på att vara frisk till helgen då vi firar mamma : ) vill inte sitta och snora bland massa folk.

Musik

 


Grattis mamma!

Halvvägs till 80 nu ; )

Coolaste Gibban!


Lillgammal

Är fortfarande sjuk så blev ingen skola idag heller : ( fårse om jag åker dit någon dag denna vecka, skulle behöva men mår inte så bra. var och klippte mig igår, trots att jag är sjuk. det behöves verkligen, så nu har jag fint hår igen : ) dom säger att det fortfarande är typ lika långt, men jag vet inte..känns som en hel del åkte av. men vafan, det växer ut, som mamma alltid brukar säga.
Som ni kanske märker så uppdaterar jag inte alls för mycket för tillfället, hehe. har bara ingen lust att sitta framför datorn när jag är sjuk, sen så har jag märkt att det finns mycket bra program på tvn :D är helt inne i "Hem till gården" nu, ni vet den där serien som utspelar sig i Yorkshireby i englands landsbygg. har alltid gnällt på mamma när hon kollat på den innan men nu blir det oftast så att jag sitter och kollar på den med henne, hehe. känns som det bara är gamla kärringar som kollar på den, bara jag själv inte blir lillgammal :s men ingen risk.. nu ska jag fortsätta kolla på jerry springer, så himla kul när mongon bråkar :D


Svar på kommentar:

Postat av:

Dagens roliga.....
Titta är inte samma som att kolla igenom.Ser att du har glasögon kanske skall du ha dem på så ser du bättre.Kul med grannar som bryr sig.

Svar:
Så det är okej att öppna påsen och titta på andras smutstvätt? Äckligt tycker jag. Förstår inte vitsen att vara så jävla nyfiken, det är emot min princip. Menmen, hon kanske tittade efter någon hon ville ha, fanns ju lite björn borg i ; ) Och string, men det är bara till ungdomligt folk.
Men jag får väl tacka henne för ett samtalsämne : ) En till sak på listan..men vi vet ju hur hon är : ) inte lätt när det är svårt haha.
/ Mvh GABRIELLA STRÖM, jag står för det jag skriver ; )


Sjukling

Jävla skit, jag har blivit sjuk. eller känner mig krasslig, får hoppas att ingen feber kommer..är täppt i näsan, hatar det : (  fick iallafall mitt paket idag, det är ju bra. får be pappa hämta ut det sen för jag orkar inte gå ner till ica. det är ju lite långt, typ 300 meter haha. nu ska jag kolla på tv och tycka synd om mig!
Over and out

Onsdag med Lars

Dålig uppdatering, jag vet : ) men jag får olika perioder då när jag älskar att skriva och sen när jag inte har någon skrivlust alls. gick iallafall nyss upp, ska strax börja greja mig till skolan. har bara APT idag så lär väl bara vara i skolan ca en halvtimme, gött :D ibland älskar man bara lars när han kommer med sina idéer. men ibland kan han vara riktigt elak med. en klasskompis hade ingen penna en gång på lektionen så hon sa det till han, så svarade han "aa, så är det väl när man är utvecklingsstörd" haha. men även han har sina goda stunder, han kanske inte hade fått sex av frugan just då. nu ska jag käka lite frukost och börja dagen med en mätt mage : )
Ciao

Yeeeaah


7 sanningar om mig

1. Jag använder helst inte byxor.
2. Jag har glasögon.
3. Jag har fobi för larver, trånga utrymmen och höga höjder.
4. Jag är väldigt blyg.
5. Jag skriver dagbok.
6. Jag rapar väldigt mycket.
7. Jag tycker att min morfar är intressantare än vissa kompisar.

Why dont you play louder

Ingen skola idag heller..har någon ihållande huvudvärk som jag har haft dom senaste tre dagarna nu. ingen aning om vad det är, men jobbigt är det iallafall. typiskt när jag har redovisning idag, men orkar verkligen inte åka till skolan.

Vi kör en dagens..

Dagens vill ha: En riktig vår NU!
Dagens klädsel: Grå mjukis och rosa pyjamaströja.
Dagens smink: Inget :)
Dagens frisyr: Toffs och luggen sådär skruvad bak ni vet? hehe
Dagens låt: Någon remix på kid cudi - day n' nite
Dagens planer:  Plugga!
Dagens saknad: Nothing :)
Dagens bästa: Jadu..
Dagens roligaste: Annette (grannen) kollade igenom mammas tvätt i tvättstugan. Vi såg henne genom fönstret, HAHA.
Dagen tråkigaste: Jag har huvudvärk :(
Dagens dummaste: Vad vet jag..
Dagens misslyckande: När jag skulle namnge pappas verktyg..
Dagens drog: Datorn
Dagens köp: Inget :)
Dagens godis: Inget tror jag :)
Dagens humör: Glad som vanligt :D

RSS 2.0