<3


Blondie

Väntar på att ela ska komma hem, vi ska nämnligen färga vårat hår. för min del blir det bara utväxten men för elas del blir det en aning mer, kommer bli hot. sitter här med ett glas cola och funderar på när jag ska vakna till, behöver kaffe! jenni är sjuk och hon är omöjlig att nå när hon sover, om hon nu gör det. så tråkigt att dricka morgonkaffet själv : D haha.
Just det, min piercing är dead and gone. finns inte kvar längre, men dyker nog upp om någon månad igen, får vi hoppas på : )

Lördagen i bilder
Now I'm That Bitch

Så gött att kunna sova ut riktigt :D stannade hemma idag. ska strax gå och möta jennifer som slutar jobba klockan 2 : ) vet inte riktigt vad som händer idag, eller ska nog tillbringa nästan hela dagen hemma hos moster..kanske blir lite singstar ; ) slänger in en go låt så att inte inlägget blir alltför tråkigt


What makes the world go 'round


Glömt att berätta..

..om min ganska nygjorda piercing i läppen, lite svårt att se här på bilden och det kanske inte är världens charmigaste bild men den får duga.


God morgon

Jag är tillbaka! kände lite sug på att blogga här. sitter på mitt rum och dricker citron te med honung, mums. har mina planer på att sola efter : ) om inget annat kommer imellan då. tycker att jag har lyckats bygga upp min färg ganska bra ; ) men vet inte om det tillhör att vara brun den här tiden? eh, ännu ett onödigt inlägg, ska se om jag har lite annat gött att slänga upp på bloggen : )
Ciao

RSS 2.0