Sött


Full? Jag? Nej, aldrig!

Hard work

Känns lite synd atti nte skriva här i bloggen :P blir jobbigt med två bloggar, haha. att lägga ner denna bloggen skulle inte falla mig i tanken att göra. har ju alla goa minnen här : ) nej nu jävlar ska jag börja blogga på riktigt igen som förr i tiden! men blir lite svårt när ela sitter här 24/7 haha.

Trevlig midsommar!


Puss på't!

Don't forget

Som ni märker blir det inte så mycket bloggande här, ni hittar mig på bengansbrudar.blogg.se : ) och där med bättre uppdatering

Gangsta


Parapapa

Trååååkigt, jag är sjuk. jag vill ha mega fint väder utan ett enda moln och en kall cider. vet inte om mamma släpper iväg mig på midsommar, hon tycker att jag ska vara hemma denna helgen, jag har ju faktsikte varit ute och röjjt två helger i rad haha (?)

Sov med mamas i lördags <3Min andra blogg, kolla in den

Bengansbrudar.blogg.se

do it do it

Hej babe ela på linjen!

Gästbloggar, fan vad gött! Är på G vettö!!!!!

Grattis Anthony !


6 år nu : ) ska hjälpa till att fixa inför hans kalas idag.

Sommarlooov!

Det har jag gjort mig förtjänt av :D tänka sig att det blir mitt sista..

Ord

Det finns stunder då jag vill separera hjärnan från resten av kroppen och bara va.

We made you


Dont't hold back

Idag ska jag till skolan, för första gången på länge känns det som : ) ska väl lämna in lite böcker.


Min speciella lärare, Lars Thorelli.

Tattoo


Emil & Martin


Grrr

Klippa mig idag

Ska klippa mig hos nazgol idag som planerat : ) får hoppas att hon är duktig, hehe. ska ta bussen 11:40 från nödinge och möta henne i stan, sedan ta bussen från stan till stenungsund. lång resa idag seru.
Hade ett långt telefonsamtal med mia igår kväll, det pratades om allt möjligt. det får mig att inse att man måste vara rädd om det man har kvar. ska träffa henne senare med för kände att det var på tiden, sen så är hon nog den som jag skrattar mest tillsammans med. noobs AB

Time takes a cigarette, puts it in your mouth


Söndag

Sleten efter en hård helg men ändå tar jag över mansrollen här i huset. skär skarvar och sånna där luftbubblor, nu jävlar ska det målas och tapetseras! fruktansvärt tråkigt är det, har redan skurit mig på bladet också : (

"Det var party igår hos Emil. Kärvänlig gäst, bjöd på hela sig." - lite kul från elas blogg, mouhaha


Dagen efter

Är sjukt sliten idag, fick inte sova pga några fyllon. snart blir det till att lägga sig i ett låååångt varmt bad, fräscha upp mig lite. sen sova och ladda inför ännu en partykväll! drickan är fixad, men får se hur mycket det blir av den haha.

Dunka schalager

de e dunder... vart e resten av folket... de e frågan.... t.om.  min pierre  e här... han djar som en gud med sina schlager... han e guden man letat efter och gaby e helt lost... fan va de dunkar weeeehoooo... men som ja sa pj e guden över musiken.. alla e här  o dunkar skiten ur huset... SÅÅÅ JÄVLA KUL...

resten av kvällen känns soms den kommer rocka sönder oss inget negativt i de alls.... pierre schlår oss sönder me sina låtar..


xoxo GOSSIPBOYHYSSNA

Mina nya pjux


Vardagssnyggt!


Tandläkaren

Ska snart till tandläkarn, faktum är att jag älskar att gå dit :D vem vill inte vara fräsch i munnen? det jobbiga är vädret, orka gå dit om det ska regna. får hoppas på att regnet håller sig borta ett tag till : ) sen när jag kommer hem måste jag sy, sy och sy..har två klänningar som behöver grejas. kanske slänger in lite plugga imellan, får se hur det blir med det ; ) nu ska jag greja mig så jag inte kommer försent!

Go for it

Vad händer i helgen? är sjukt partysugen. imorgon är det locktorp och på lördag är det latinoparty, frågan är om man skall gå på någon av dessa event? ge mig lite alternativ ppl :D

Yeah

Har massor att göra innan skolan slutar, någon som vill hjälpa mig att plugga? nu ska jag nog börja fixa i mitt rum så det blir klart någon gång!

Yes please


Grattis till studenten Nicole!


Grattis bejb!


Silvia drog fram kameran


Gull


När shottarna kom fram och man blev lite rund om fötterna.


Legs


Hej döh!

Cherry Cherry Boom Boom

Kom precis hem från stan, har shoppat lite nödvändigheter med nicole & silvia, trevliga tjejer : ) det blev ett par ballerinor med peep toe och ett par svarta sandaler. nu väntar jag på att maten ska bli klar, är skit hungrig! glömde mitt espresso house kort hemma när jag skulle till stan, så typsikt när jag var sugen på det. strax bär det av mot lokalen, ska pyssla lite där inför imorgon, kanske blir några cider med höhö.

Pippifågel


Jag och mamma har spelat hjältemodiga och räddat en hjälplös fågelunge från att dö : ) den äter insekter, stora vidriga spindlar är en favorit. men får se det från den ljusa sidan, slipper äckliga spindlar inne i lägenheten ;  )

RSS 2.0