I ♥ Coffee

Nu är jag vaken, eller har varit vaken ett tag men först nu är jag i ett mer vaket tillstånd. kan bero på kaffet som jag behöver för att fungera. dagen har inte börjat bra, vaknade på dåligt humör. får hoppas att det blir bättre sen för just nu vill jag bara skjuta någon : ) ska strax sola med, behövs om jag ska vara snygg till påsk. jennifer kommer också hit när hon har slutat för att sola. klockan är reeeedan halv 12 så jag måste lägga på ett kol om jag ska hinna med att sola innan bitchen kommer. bye


7 sanningar om mig

1. jag hatar att bo i nödinge, jag behöver komma bort, iallafall för ett tag.
2. jag hade hellre dött än att behöva röra vid massa larver.
3. jag kan ha väldiga humörsvängningar, dagligen, men visar inte det för alla.
4. jag brukar fantisera om ett liv som paris hilton.
5. kan nästan aldrig hålla mig till ord. skulle egentligen sluta röka efter nyår, helt bestämt, se hur det gick med det.
6. jag har svårt för att lita på folk, efter tidigare upplevelser.
7. jag är världens största fegis, nästan iallafall. mörker kan få mig att gråta.

Det är sjukt snyggt med ridstrumpor.



Hittade ett par gamla ridstrumpor, otroligt sexigt/fult men bekvämt är det. måste ta och skaffa lite mer ; ) men först måste jag köpa häst! beeeela, jag vill ha en misen nuuuu, skaffa gård!

Thirteen


Inget nytt med försovning

Försov mig idag igen, japp, that's how it works in 51an bro. eftersom jag ändå inte kommer in i tid tar jag samma buss som ela till stan, alltid kul med sällskap. ska strax ner till henne och dricka kaffe. sen blir det till att åka till backaplan och hämta pappas kontokort, dum som han är glömde han ta ut pengar till mig igår. så nu får jag ta ut pengarna istället, fattar inte hur han vågar ; ) måste skynda på nu om jag ska bli klar någon gång, ciao!

We like it



Ääääälskar vädret idag, vårkänslor som fan.

Torsdag morgon

Älskar att vakna till fint väder, man blir så glaaaad, im a happy girl now. vaknade precis, ska strax ner och äta något, magen kurrar som fan. ska bara fundera på vad jag ska ha på mig idag, är sugen på jeansshorts och någon slapp oversize tshirt egentligen, men blir nog lite kallt. får nog bli jeansleggins, vit stooor tunika och något annat till. det återstår att se. helvete vad jag vill ha sommar just nu, sommarlov. inga bekymmer i världen, alltid med dom bästa, alltid snyggt klädd, brunbränd, glassa vid stranden, ja ni hajar. nu måste jag skynda mig, ska möta upp jennifer när hon har slutat och prata viktiga affärer, mohaha.

Håll mitt hjärta


Sjukt fin låt med björn skifs, lite nördigt kanske men den påminner så jäkla mycket om tiderna i mellanström. alltså, jag kan skylla på min mormor att jag älskar låten.

I'm a sleepyhead

Sjukt trött, sjukt törstig, sjukt ensam & sjukt mycket längtan efter läggdags. skulle vilja ta en powernap nu men vet att den kommer vara fram till kvällen och då kan jag inte somna när det väl är läggdags, tror jag. kanske 1 timma bara? kanske äta middag först? är helt slut i huvudet och kroppen, sömn är ett beroende. skulle tro att ni kan fråga mig om vad som helst just nu och ni får ett wierd svar. alltså "gaby, är det sant att du..." ni hajar. vet inte ens vad jag babblar om? haha. nevermind :)


Min helg

Ännu en söndag och jag gillar det inte alls, helgerna springer förbi. har blivit dålig uppdatering här på bloggen nu under helgen. men kan summera dagarna lite kort.
Fredag
- Fest hos bling, princess var självklart med. efterfest hos knopp och kvällen slutade med lite väl mycket alkohol tycker jag nog.
Lördag - Jag skulle aldrig mer dricka, hela dagen spenderades i sängen och badet. var inte alls pigg, en lördag gick till spillo. sorry girls för att jag inte orkade vara med på er kväll.
Och idag är det söndag. ska hoppa in i duschen nu och sedan hoppas på att jennifer ska vakna. vi ska ta ansiktsmask och dricka kaffe. senare ska jag nog åka till min prins ♥

Lovely friday

Idag fick jag lov att blogga för mia, tack och lov. sitter hemma hos henne nu, hon sitter brevid med en annan dator. vem har sagt att vi är bloggnördar? förstår inte vad ni menar. sitter och kollar på väldigt gamla bilder med mia, helt sjukt vad man såg ut. ska nog ta och bygga en tidsmaskin, är du på mia? saknar tiderna som ung & dum.

Oldies



Helt meningslös torsdag

Ursäkta min dåliga uppdatering, har inget att skylla förutom mia. ni vet hur hon kan vara..för er som inte vet är hon en väldigt bestämd person som inte tillåter folk att blogga. har spenderat de senaste dagarna hemma hos henne under fläkten med en fet mugg i handen. så jag gillar att leva, dock surt att min älskling inte delat dagarna med med mig.
Imorgon är det äntligen fredag, som jag har längtat. veckodagarna är riktigt tuffa för min del. skola mellan 8-17 sedan jobbet efter det. så kunde det ha varit men nej :D gött det. justefan, mia tog hål i mina öron idag, så nu har jag två till. kan erkänna att jag är jävligt imponerad på mig själv som verkligen fruktar nålar och dylikt egentligen. annars har ingenting hänt, iallafall inget som är värt att skriva här på bloggen..förutom att jag fick nytt smink av mamma idag, det behövdes och jag älskar det!

Sleeping to dream


Grebbestad 08



Vad sägs om helt impulsiva roadtrippar till sommarn? mia, jag vet att du gillar tanken ; ) vi gör det igen.

Fisen gästbloggar ;)

Släpade med Gay till min extremt roliga lektion.. Nackdelen är väl att det inte blir så mycket pluggande då, som jag egentligen borde. Fast står ju hellre ut med Gay. :) Sitter och snackar om att vi borde fixa en blogg tillsammans med både text och video. :D Någon som har något bra förslag på vad man kan heta? Och nej vi har inte härmat highonhelium.blogg.se, vi har bara inspererats av deras dåliga ide som vi kommer att förbättra! ;) Nu kom piketpolisen och hämtade Gay, måste dra! Det här löser hon aldrig utan min muskelmassa...

Oh boy

Nu är det helg igen, veckorna går sjukt snabbt. nästan för snabbt, vill ju inte gå miste om min underbara ungdom. för att sakta ner tiden lite ska jag städa mitt rum, dels för att det går seeegt och sen för att det behövs. förstår inte hur en människa lyckas skitna ner så mycket, sen att jag är tjej gör väl inte saken bättre. saknar tiderna då mamma städade åt mig, if i could turn back time skulle det vara något otroligt fräscht i mitt rum.

Söta bilder på mig & mia



Thursday morning

Inga lektioner idag och vi gillar läget. eftersom det är uf-mässa idag och mitt ftg inte deltar så får man ha fritt arbete. dvs istället blir det till att "plugga hemma"? fast ni vet hur det kommer bli med det..tror kaffe och trevligt umgänge går före i detta fall, hoho. nu ska jag hoppa in i duschen och tvätta mitt vackra hår. fixade till utväxten igår, så nu ser det faktiskt inte ut som att jag har en råttfärgad mössa på mig ; )

Vi saknar dig Ax!


Idag var det precis ett år sedan du lämnade oss och saknaden efter dig blir bara större för varje dag. finns inga ord i världen som kan beskriva känslan om hur otroligt tomt det är utan dig. älskar dig alexandra beatrice lundin ♥
20/05-91 - 10/03-09

Lilla gussen


Bilder från maskeradpartyt

    
      
Inte världens charmigaste bilder alltså, dessa är från jennifer, resten får ni inte se. nu väntar vi bara på annas bilder, fast där finns det väl inget att räkna med ändå. att bli skum på bilder är något som man alltid lyckas med, att jag inte lär mig att undvika kameran..men med lite vin i kroppen tror man sig vara snyggast. men jag försöker bjuda på så många bilder som möjligt, för er skull, eller man kanske ska säga att jag undviker en del bilder för er skull?

UPDATE; nu har jag fått bilderna från anna.
    
    

Jag har blivit moster!

..till lilla Gussen ♥


Ni hajar läget

Ingen blogglust alls, men det kommer, som vanligt. sitter hemma hos mia nu och väntar på att dom ska bli klara så vi kan gå ner till affären. sen blir det antagligen en fika med tjejerna, chailatte på espresso house! är så jäkla hungrig, fick inte lov att äta chipsen från igår för mia & sanna : ( fick bli en morot istället, hårda bud som gäller. vi har ju börjat på vårt nyttiga liv nu. so good bye lovely alcohol, eller?

Upside down


Sena natten

Ännu en lyckad helg hos fixen, eller aa, fredag. imorgon ska mamma ha middag så det blir mys, kanske gött med en lugn dag i veckan? fast får se om vi drar till ett annat place senare på kvällen. u know me. idag har jag varit väldigt sugen på utgåååång, fast det svider en del i plånboken så får ta det lugnt på den fronten, ett tag iaf. vet ni vad som har stört mig hela kvällen? mitt hår, det är illa idag. riktig jävla bad hairday, inte ens locktången ville hjälpa till. funkade inte ett skit. får hoppas att bilderna blev frälsta av sanna och gav ett snyggt resultat. ännu ett fylleinlägg med groggen vid sidan om, helt jävla perfekt är jag på att blogga på fyllan. borde få en guldstjärna för det, nästan så att man tar sig ett till glas för att fira. anna gick precis och jag dör av tråkhet, vill ha röj ikväll, får hoppas att morgondagen bjuder på det. för i natt får jag väl smått dö, det klarar jag, har ju emil med mig ♥ så dör nog inte trots allt. OHLALA, I LOVE U BABY. älskar låten. nu kallar sängen, vet inte om jag borde ursäkta mig för fylleinlägget? men inget farligt skrevs ändå, i vilket fall bjuder jag på det ; ) good night my sweet korvar!

Äntligen fredag

Sitter hos fisen nu, hon stressade hit mig. vi åt frukost tillsammans och nu ska vi väl prata lite om ikväll. då blir det maskerad! men tanke på hur seg jag är just nu funderar man ju på hur kvällen kommer se ut. men får väl bli ett x antal liter kaffe innan dess. trötthet & sjukdom hindrar inte mig från att ha kul.


Fräls oss ifrån ondo?

Dagens spenderades hemma hos mia tillsammans med några fler. vi käkade god men konstig kladdkaka och rökte lite frälst vattenpipa, sanna fick lov att bli vår personliga frälsare, kommer nog få stå ut med en hel del konstigheter imorgon skulle jag tro. åh vad jag vill ha imorgon nu! kommer bli så jäääkla kul. sanna, du är ju gud, se till att fixa det på momangen. mia ska ju ha maskerad och alla kommer vara så snygga, helt otroligt, kommer knappt våga visa sig på utsidan. but hey, jag kommer ju leka zorro med mitt svärd, så folk får passa sig ; )


Nu;

duscha - klä på mig - fylla på min vattenflaska - hem till fisen

kort och gott, hemlisarna skriver jag inte ner här ; ) bloggar senare, pusselipuss.

Vermillion Pt.2


'Cause I'm looking at you through the glass


Åhååå, got to love it. ligger i sängen, kollar mot fönstret och möts av det här? solen skiner, i'm a happy girl now.

Fascination

Vet ni vad jag gör just nu? jag dör en aning. ser hur på hur min någorlunda bruna hy bleknar och organen tynar bort inombords. jag vill bli frisk så jag kan sola och träna. man blir inte vacker på ett trollslag, vill man vara fin får man fan slita för det. jag vill att det ska bli varmare ute så man slipper ständig snuva och kan gå på långa promenader med sina vänner, eller sitta på uteserveringar och dricka chailatte. feel me? pratade med tjejerna igår om hur mycket vi vill ha sommar nununu. vi vill kunna sitta på altanen och röka vattenpipa och grilla, dricka kalla cider och sola. allt som tillhör..gå i höga heels med en kort klänning, eller bara bikini och en slapp skjorta på stranden senare på kvällen. åhååå käre gode Gud, kan inte du vara snäll att spola fram tiden lite? skiter fullständigt i vad som jag missar, så länge jag får en grym sommar tillsammans med dom bästa!

En lovely dagens

DAGENS vill ha: långa naglar & snyggt hår.
DAGENS klädsel: just nu, trosor & linne.
DAGENS smink: nada.
DAGENS frisyr: fläta, snart utsläppt.
DAGENS händelse: mattias nya hår.
DAGENS låt: ramones - beat on the brat
DAGENS planer: ta ut pengar, träffa tjejerna.
DAGENS saknad: min emil.
DAGENS dummaste: inget so far.
DAGENS behov
: pengar.
DAGENS bästa: don't know. 
DAGENS köp: nothing.
DAGENS kärlek: honey.
DAGENS sms: ....

Picsfrånmias18årsfest

                

Edward Scissorhands




So sick

Hatar att vara sjuk, speciellt när man måste till skolan egentligen. får hoppas på att bli något friskare snart. klarar inte av att bara gå hemma hela dagarna och inte ha något att göra. plugga skulle väl gå men att få igång tänkandet när man är sjuk är svårt, en riktig utmaning. annars skulle jag kunna sitta här men hur kul är det? önskar vi hade scrapbooking hemma, så jävla kul att pyssla. men vet ni vad jag kom på? vi har en symaskin och kläder som man kan sy om! nu blev gaby glad igen.

Känner att bloggandet inte är min starkaste sida just nu, men det kommer vill jag lova. måste bara hitta hungern igen, hoho. älskar ju att blogga! men samtidigt blir det så mycket roligare om man får respons era tråkiga jävlar, reagera!

RSS 2.0