Lite smått och gott

Har inte varit såhär trött på länge, det är sjukt hur gött jag kommer somna ikväll. kanske blir lite svårt att ta sig upp på morgonen och sedan åka till skolan men det är helt enkelt att få tummen ur och göra det. har mega ont på insidan av min läpp, slog i mig på sänggaveln igår, lättttttt hääääääääänt (?) kan vara en ursäkt till att sjukanmäla sig ; )
Imorgon börjar min och jennifers nya diet till beachen 2010, återstår att se hur det går. ni känner oss nu.. men denna gången känns det really good, hoppas på goda resultat. har mina funderingar på att dra ner på cigg, alkohol och kaffe när jag ändå är igång, men det blir nog lite svårare att klara av. speciellt mitt älskade morgonkaffe ♥ vi får helt enkelt se hur det blir med det där tramset..en sak är säker, vi ska kommer bli så jävla snygga!


Bild från igår, jag & emil : )

Nu är det dags att dejta sängen, men först måste jag greja mig för kvällen. god natt!


----

Så dålig uppdatering här på bloggen, jag vet, jag vet..men det kommer! nu ska jag hoppa in i duschen och bli människa igen.

Saknar mitt gamla hår mycket mycket mycket


Grattis pappa

Grattis till min far som fyller 49 år idag! ♥

Freaking awesome kick ass sweet


Var på bio igår med emil, fredrik och michael, vi kollade på Avatar. den var sjukt bra, mer än förväntat. specialeffekterna är ju top notch, jag vill med bo på pandora i hemträdet!

Tisdag & lite om helgen

Nyvaken och snygg i min morgonfriss. känner att det där med skola går väldigt bra för mig. kanske har vitaminbrist för jag har då fan väldigt svårt för att vakna haha. kalium kanske? vet vet..annars leker livet, vill ha fredag nu för då har jag ett grymt paket att hämta ut, men berättar inte vad det är för det är min & jennifers lilla hemlighet ; ) funderar på att dra till clerenc & yasmin på fredag med, kanske sova över där tills lördag och sedan hem till moster & arne på middag, med min lilla svans då självklart. and later on ill be really drunk and making out with the toilet seat, sssh.

Kolla tjejen


Min fina syster som är 14 år :)

I swear


Juice box

Vaknade nyss, att åka till skolan var något som jag inte orkade med alls idag. men nu är jag utvilad så kommer klara resten av veckan galant : ) var en månad för mig och emil igår ♥ har gått så sjukt snabbt! nu skriker magen åt mig att gå ner och käka, får hoppas att räkmackor står serverat, annars..

God natt!

Så fruktansvärt trött idag efter gårdagens röj. sitter här nyduschad och ska strax bädda sängen, sedan blir det till att sova bums! nighty nighty

Behov

Sjukt hur djupt en människa kan sova egentligen, speciellt jennifer. har ring henne ett x antal gånger nu men hon vaknar fan inte. vi skulle dricka kaffe imorse, eller runt halv 12 rättare sagt. hur fan ska det gå för henne när hon skaffar jobb och behöver gå upp 4?! nog snackat om jennifer, mer om mig. jag har massa behov idag..behov av kaffe, behov av emil, behov av marlboro menthol, behov av snygga kläder, behov av partyheels, behov av räkor, behov av sjukt snygg utsmyckning på min kavaj, behov av bengan och till sist men inte minst, behov av jennifers morgonumgänge! kan någon leka Gud och fixa fram allt till mig nu så är ni snälla? : )

Naglarna


Fick greja jennifers naglar med, självklart har jag rosa lack :)

Hej Gaby

Nu har jag långa naglar igen and i löööve it, fejk dock. men vem fan bryr sig : ) kan vara världens segaste fredag? får hoppas att inte morgondagen blir densamma, behöver folk runt omkring mig för att må bra hehe. nu ska jag lägga något snyggt lack på naglarna, lovar att lägga upp en bild efter, kisss

Försovit mig

För ovanlighetens skull så försov jag mig idag med, börjar om 2 minuter och jag sitter fortfarande hemma och försöker få i mig min blåbärssoppa. så jääävla gött med fredag! tar bussen som går 54 nu, tror jag borde hinna med den. men då måste jag skynda mig, så bloggar lite senare ist.

Peace out!

Sweet like chocolate

Nu åkte precis emil hem, så jag ska hoppa in i duschen och sedan greja mig för kvällen. skola imorgon, not so fun. men har har en ny kurs imon, naturkunskap. ska bli kul : ) får hoppas att vi har en go lärare i det ämnet. har även samma lektioner som minnie imorgon med, even better! är så jävla trött idag, även om jag inte har gjort ett smack, typ sovit bort hela dagen. får se hur det blir med att sova i tid ikväll : ) har väl inget mer vettigt att skriva här idag..förutom att min säng luktar choklad hohoh ♥

God morgon

Precis druckit mig mätt på nyponsoppa, hjärta. orkar aldrig slänga ihop något att äta på morgonen så blir oftast kaffe, te, juice eller nypon/blåbärssoppa, yummie. nu vill jag att jennifer ska komma hem från jobbet så vi kan ta vårat dagliga bloss, om hon ens jobbar. ingen aning om vad jag ska skriva faktiskt, helt tom i huvudet, fast egentligen inte hoho. vet ni vad jag har för begär idag? mina & jennifers mumsmums hemlisar. men det får vänta : ) för väntar man på något gott, väntar man aldrig för länge, aight?

UPDATE: Börjat snöa igen, när fan ska det sluta? vill ha sommar nunununu..

Uh la la la


How low?

Sitter i min ensamhet nu och saknar emil ♥ magen kurrar känner jag med, tror den är sugen på te, eller det måste den fan vara för jag ska ha te nu! känns så gött att inte ha något att göra, bara ligga i sängen och slappa. lyssnar på lite lugn musik med, så sjukt gött! fast visst känner man sig lite som bridget jones haha, men det gör inget : ) för idag har jag haft huvudvärk så kan passa på att tycka synd om mig själv.


Expect the best, be prepared for the worst, fuck what others think & do your own thing.

.

Min version av Marilyn Monroe


Haha, jag dör. så jävla snygg vaaa, otroligt lik med (?)

I'm so fucking awesome

Det kan fan inte vara hälsosamt att sluta klockan 5, kom nyss hem och dagen är redan slut. känns nästan som det är dags för sängen nu men icke, klockan 7 ska jag träna. ja, ni läste rätt..gaby..träna. hoppas på att få sällskap av jennifer, men man vet aldrig med den bruden.
Fick ganska mycket gjort i skolan idag, eller ja..en affärsplan, halvt friskvård-arbete och två uppgifter på estetisk verksamhet. jag är riktigt nöjd med mig själv, ni vill inte veta hur lat jag egentligen är i skolan. nästan så att lärarna får slå igång mig, med riktiga feta smällar också. nej men, någon show blir det väl inte, förutom massa tjööööt då. så idag blir det en guldstjärna i min inre "Gaby-är-bäst-notebook", fan nu lät jag psykad haha.

Helgen som varit

Lite dålig uppdatering nu under helgen, dels för att jag helt glömt av att blogga, sen så orkar man ju inte spendera tid vid daton när det finns annat att göra : ) ska sammanfatta helgen lite kort och gott.

Fredag
: Träffade bejb en snabbis, sen vidare till matte för en kväll med vin och tjöt.
Lördag: Vaknade, käkade, sen drog jag och jennifer till pojkarna.
Söndag: Tröööött som fan, städat mitt rum, duktig som jag är.

Nu är städningen nästan helt klar, eller ska bara ställa alla grejer på sin rätta plats. sedan blir det till att duscha och sedan sova. låååång skoldag imorgon så måste få min sömn för att orka med : ) ciao!

Nyklippt

Fick bli en akutklippning idag efter skolan, tog vagnen till yasmin & clerenc. mitt hår såg förjävligt ut, så nu är mitt hår kortare : ( det gillas inte, blir alltid nojjig efter jag har klippt mig. men det behövdes verkligen, tack yasmin! får hoppas att mitt hår vill växa med dunderfart nu : ) har inte tagit kort på det än, men är väl inget speciellt att se.

NU: fixa mig för kvällen och sedan sova, börjar 08:30 imorgon..mitt nya schema suger.

God morgon

Vaknade precis, så så himla trött..försov mig även lite, tyckte att det var dags igen. ska strax ropa på pappa och be han sätta på kaffe medans jag försöker hitta kläder. idag har jag mina funderingar på att dra fram symaskinen och fixa lite kläder, det enda jobbiga är att hitta nålar som passar de olika tygerna. nej, nu måste jag fan resa mig ur sängen och börja stressa! har ju världens roligaste lektion snart, administration b.

Ciao!

And here I go..



Flashback


Out of this world



Wawawiwa

I ♥ Coffee

Jag hade värsta kaffeberoendet i höstas, men det försvann under vintern, don't know why. och nu är det tillbaks igen, inleder varje morgon med en stooor kopp kaffe för att orka med dagen. snart kommer väl alla mina & elas kaffeträffar efter jobbet/skolan tillbaks igen. även mina & jennifer, fast hon verkar ha blivit av med sitt beroende helt, men det ska jag ordna : ) te funkar alldeles utmärkt det med, fast då ska det vara citronte med honung & mjölk, yummie! fråga mig inte varför jag publicerar ett sånt här inlägg, föll mig bara i tanken. och ibland kan mina tankar vara onödiga, men det får ni leva med : ) nu ska jag fortsätta att dricka mitt goda kaffe med lööövely musik spelandes. efter det blir det väl en tripp över till jennifer, vad skulle hon ta sig till utan mig hoho..

Pusselipuss my lovers!

Under my thumb


Put your drinks up


Jennifer & Jag - Singstarkväll hos Fisen för att tag sedan <3


Great

Är helt klar, skulle precis gå till bussen och kom på att jag har glömt min plånbok hemma hos jennifer. mina busskort ligger där i och hon är i skolan, greeeeat. får se hur jag gör, väntar på att hon ska svara just nu..tror hon har lektion så får nog vänta ett tag till. väldigt bra start på en ny termin, ska börja med en ny kurs idag med, psykologi. det vill jag inte missa, verkar skitkul! psykologin börjar klockan 1, så har ett tag på mig att fixa fram busskorten. inte första gången jag glömmer mina grejer hos jennifer, om det inte är min plånbok är det min väska med plånboken i, när ska jag lära miggggg.

En sak gjorde mig iaf glad imorse, jag hittade en brun mascara i sminkväskan..eller hade fått en i julklapp men trodde att det var en svart. så jag blev happy när jag skulle prova min nya mascara, perfekt till sommaren!


Love lives forever

Ungefär precis hemkommen från matte aka slampan, kollat på "This is it" där med jennifer. sjukt bra, blir bara mer och mer förälskad i MJ's musik. nu sitter jag på mitt rum lite halvt död, skolan tar kål på en. känns väl lite sådär att behöva på upp på morgonen när det är mörkt och kallt ute, inte skapt för det. men nu måste jag greja mig för kvällen.

Peace out babes!


Trött & allmänt död.

Är så jävla trött idag, helt sjukt. skar mig på fingrarna igår, gör skitont! gaby i ett nötskal. ser väldigt mysigt ut nu må jag säga, nästan så man har lust att köra in tungan i såren och slicka bort all vätska, mmmmm. så just nu är jag handikappad när det gäller saker som rör mina fingrar hoho. till och med jennifer behandlar mig som en prinsessa, behöver inte ens ta på mig skorna själv. annars var gårdagen helt ok, fast kunde varit bättre med min dude där. nuuuu somnar jag snart, kräver en hel del att knappa in bokstäverna med mina stackars fingrar. ett jävla tjöt om mina fingrar haha, men nighty nighty!


Cry little sister


Grym låt från filmen "The Lost Boys"

Sisters!


Mamma & moster (Charlotta & Yvonne) liiika som bär, huh?


Jennifer gästbloggar

Jennifer här och gaby ligger här och slappar i sängen hehe , i kväll ska det bli mys  jag ska fråga gaby sen om vi kan ta med oss singstar hit alltid kul att sjunga hehe :) just nu så sitter jag här och lyssnar musik på mammas data. Senare ska vi gå hem till min pappa så jag kan tvätta upp lite kläder till bruk ;) Jag vill bara hälsa god fortsättning till er alla och ta det lungt med krökandet det nya året.

See ya later bitsheerers!

Bobby


Red lips, fingertips.


Gabriel & Mikael

------

Fick araben på min blogg, så gjorde om hela skiten. hoppas att inte mitt typsnitt sviker igen, hoho. är inte alls nöjd med designen nu, men orkar fan inte greja det nu. magen värker och jag är på allmänt dåligt humör : ( ska snart följa med jennifer till moster en snabbis, vet inte vad vi ska göra där..

Fredag

Har precis käkat pannkakor med hemmagjord sylt, det är gottigott. har så jävla ont i magen nu, vaknade med det..ska strax ner och knapra lite piller och hoppas på ett gott resultat. fredag idag, vad händer? : ) känns som det kommer bli en lugn helg för min del..men man vet ju aldrig hoho. nu ska jag försöka väcka jennifer, som för ovanlighetens skull fortfarande sover.


10 djupa andetag

Det är något allvarligt problem med min blogg..inläggen publiceras i olika typsnitt?! jag behöver hjäääälp, kan inte leva med det :/

Ah, poor mama!

Vaknade av ett sms från mamma idag, hon hade ramlat i trappan och slått i ryggen när hon skulle ut med hundarna tidigare, så hon bad mig gå ut istället. skärpning alebyggen! fixa våra isbanor till trappor genast. kan lova att mina fingrar frös till is när jag gick ut, herrejävlar vad kallt det är ute. hundarna har inte särskillt bråttom heller, leka i snön är ju så mycket roligare än att tänka på stackars gaby :D fan nu låter jag som en kärring, vuxen-varning på mig? nono, än sålänge är jag fortfarande 14 i huvudet ; ) ironi åsido, eller?


Nothing

Färgade jennifer hår igår, blev skitsnyggt! och idag är det min tur, ska dock bara greja till min fruktansvärda utväxt, inte så fin.. satt hos ela och andreas igår på kvällen, gud vad jag har saknat att sitta där nere och bara va, inga bekymmer alls. bengan har nog saknat våra sena kvällar också hoho.
Har precis ätit och ligger i min säng nu och väntar på jennifer, hon är inte snabb den kvinnan, not at all. säger man tjugo minuter blir det en timma och tjugo minuter, ni hajar.. min hårfärg kommer väl hinna gå ur datum. hon klagar på mig som inte alls är seg när hon själv sitter och drömmer om nina i duschen. känner att det här blev ett väldigt intressant inlägg för er att läsa, men hey, hellre ointressanta inlägg än inga inlägg alls va? : )

Happy


2009 ja/nej lista

Druckit alkohol ?
Jag dricka? tss ;)
Rökt vattenpipa?
Ja
Kysst en främling ?
Nej
Har strulat med fler än en person under 24 timmar ?
Haha ja, under spel :)
Kysst en kille i klassen ?
Nono
Gjort något dumt ?
Njaaae
Gjort något som du ångrar ?
Ja
Strulat med ditt ex ?
Nej
Sagt nej till sex ?
Ja
Fixat dig i timmar ?
Ja
Gråtit inför mer än 10 personer ?
Ja, på begraving då :)
Smygit ut ?
Kan hända
Haft kvar känslor från ett tidigare förhållande ?
No
Sovit brevid någon av samma kön ?
Yes
Sovit brevid någon av motsatt kön ?
Yes
Lekt med någons känslor ?
Det tror jag inte :)
Gråtit dig till sömns ?
Ja
Gråtit framför någon du älskar ?
Ja
Har haft sex ute i skogen ?
Neeeej, eller? Kanske haha
Kysst en kille ?
Ja
Vaknat av att du gråter ?
Nej
Mått bättre eller sämre av alkohol ?
Både och :)
Slagit någon på skoj ?
Alltid (H)
Blivit slagen på skoj ?
Ja
Lärt känna över 10 stycken nya människor ?
Vet inte?
Varit på sol semester ?
Nej :(
Badat i havet ?
Ja
Har haft snöbollskrig ?
Inte än ;)
Sett en hel fotbollsmatch ?
Nono! Hate it
Inte sovit på en hel natt ?
Ja
Varit på sjukhuset ?
Nej
Sovit i över 12 timmar ?
Ja
Sett en film mer än 10 ggr ?
Vet inte :)
Tagit någon på röven ?
Hoho, ooohja
Lärt känna någon via internet ?
Nix
Velat dö ?
Nej
Fått ett IG ?
Pass
Åkt buss i över 10 timmar ?
Nej
Varit ute en hel natt ?
Ja :)

Kim Larsen




Lady Luck


Sweetheart


Sjuk

Ligger i sängen kallsvettig med feber, näsan rinner som vatten och mitt huvud sprängs snart. gillar läget? hell no. kommer vara död inom 24 timmar.

I Know You Like It

Det där med att vakna sent, riktigt min grej. skärpning om jag ska orka med skolan denna terminen. snaaart kommer ela och andreas hem, kanske det äntligen blir lite liv här på 51an. åhå, vad jag har längtat. ela, gasen i botten hela vägen hem medans andreas klappar plåt! ska hoppa in i duschen nu och bli människa igen : ) lukta gotti gotti med min vanilj lotion, hoho. senare ikväll ska jag träffa emil, kolla på film har jag uppfattat det som? min hjärna fungerar inte normalt det nya året, får slänga på mig glasögon och läsa örtans iq-böcker och kanske bli något smartare : )


Jag & Emil på nyårsafton.


RSS 2.0