Espresso House

Fick ett Coffee Card till Espresso House idag av min kära morbror! : ) tankat med 400 kr + påfyllning varje gång pengarna tar slut. Tack så hemskt mycket! Höhö, nu ska det köpas kaffe i stora lass ; ) får inte glömma den bedårande "Cream Cheese Bagel" heller, den kan jag dööö för.


Oh no

Jag måste plugga, plugga, plugga, plugga och plugga idag : ( jävla cp svårt matteprov imorgon...men först ska jag greja min garderob : ] hehe.


Torsdag

Fatta hur jävla duktig jag var på gympan idag eller?! Jag SVETTADES för en gång skull, haha. får väl se hur det går nästa torsdag när vi har styrke/konditionsträning, idag hade vi bara handboll.

Imorgon är det fredag, jag skulle egentligen gått på Håkan Hellström då men så kom jag på att jag skulle baka för Ela..fan säger jag, haha. Jag hoppas verkligen att det är värt det, bäst att lördagen dunderkul! Ska kolla om Alex får haka på också : )

Onsdag

Idag hade vi "Larsdagen" igen, alltså vi hade Lars på två av tre lektioner. Han är seriöst störtskön! Men han kan ha sina dåliga stunder ibland och då riktigt hatar jag honom, haha. Lång dag, vi skulle egentligen slutat tre men så skulle vi visst ha föreläsning efter det, jag typ somnade.
Imorgon börjar jag ett, ganska soft..då kan jag få en liten sovmorgon i allafall, ska in till stan och möta Hanna & Minnie halv tolv. Förstår inte varför men är man snäll så är man. Vi ska bara ha gympa imorgon så dagen borde gå fort, slutar tre : ) men nu ska jag duscha av mig all svett från solningen, pussss!

Dagen efter

Kvällen var helt ok igår, finns en del roliga bilder : ] haha, kanske kommer upp några här på bloggen senare. jag är sjuuukt seg och mitt hår är helt stelt pga all cider.

Segertåget


Lördag

Det är lördag och då smäller det! nemen, blir väl någon liten fest hemma hos Stefan. ska försöka ragga dit lite mer folk tror jag, hehe. men först blir det nog stan med Mia & David, men ingen shopping för min del : / är pank as usual. men först av allt har jag lovat mamma att städa, puuuh. får några cider i belöning som jag & Mia ska dela på, haha ; )

Nu tog kaffet slut och jag håller på att pissa på mig, haha. kommer nog ett inlägg senare, party on!

Onsdag

Skolan idag var sjuuukt seg, tiden gick så långsamt...och inte nog med det, vi hade Lars på i två lektioner, puuuh. Funderar på att sova lite, har ingen energi kvar i kroppen alls, haha. men då kanske jag inte kan somna ikväll och det vill vi ju inte. fick låna en lila eyeliner av Hanna i skolan idag, sjukt snyggt. måste skaffa lite nytt smink, har bara tråkigt.

Imon har vi våran första gympalektion! ser inte alls fram emot det, haha. kommer inte hitta vart vi ska vara, vi har ju ingen gympasal i skolan så får åka till någon idrottsplats i stan. lyckost Mia som är "ledig" säger jag bara!

Bootylicious

Var på scandinavium idag med klassen på någon jävla mässa, sen så var Amanda Jenssen där och sjöng. skulle egentligen slutat halv 2 men typ dog av tråkhet så jag & Hanna drog därifrån runt elva. hatar att lyssna på gubbar som snackar om ointressanta saker, haha. i alla fall..jag åkte till Mia och hälsade på. "Det var han som såg din rumpa!!!" skrek Alan till mig. Haha, tack då vet jag..men skulle helst inte vilja veta, fyfan för lördagen. träffade även på Teta, vi ska tjocka oss med popcorn lite senare : )

Söndag kväll

Nu var helgen slut..skola imon och jag ser verkligen inte fram emot det, haha. att gå upp tidigt är nog det värsta som finns, sen så blir det inte bättre av att man går upp tidigt för att åka till skolan. imon tror jag att vi ska till skandinavium, vi ska på någon föroläsning. sen efter har jag för mig att vi skulle kolla på amanda jenssen.

Kan inte säga att helgen satt helt fel, men får hoppas på bättre lycka nästa gång : ) höhö. ska hoppa in i duschen nu tänkte jag, puss.

The day after

The day after och jag mår bra : ) haha, sjukt vad man kan skämma ut sig egentligen. nu ska jag sätta mig framför tvn lite, skriver nog mer sen.

Blääääääääääää

Jag är seriöst inte seriös, blööööööööö. jag vet att mamma läser min blogg, god natt! pösssssss

Lördag

Igår va jag med Mia på ett ställe som heter Ragnars hage, är inte det ett väldigt lustigt namn på ett område? haha, det tycker jag i allafall. är inte seriöst den bästa känslan att sova hemma i sin egen säng? jag älskar att vakna upp hemma, haha. därför blir det ofta så att jag drar hem..

Idag blir det till att fortsätta helgen med Miafiafisen, höhö. fårse vart vi hamnar tillslut, men vi börjar i allafall dagen i vårt "älskade" Nödinge som förövrigt är väldigt lamt och tråkigt. finns seriöst inget att göra här förutom att hänga på donken, men man klagar inte ; )

Teta is home!

Oh yes, har saknat dig bitch!

God natt

Ska alldelas strax gå och lägga mig, tänkte bara säga god natt. på fredag är skolfotograferingen så då ska jag till skolan. sen bär det nog av hem till mia. ska nog piffa till mig lite där efter skolan och göra mig beredd på fest ute i skogen. får hoppas på att mias pappa kan köra dit för det går inga bussar ut dit, ganska öde. men tror dock att det ligger i närheten av mina hästar så det borde inte vara sååå himla långt.

Har ingen plattång och det är ju väldigt bra nu när jag ska ha skolfotografering, får nog ta och fjäska lite för ela och hoppas på att hon är på ett glatt humör, hennes ilskna sidor är inte så värst trevliga.

Onsdag

Är fortfarande sjuk, hoppas verkligen att jag blir frisk snart..ska ju ha skolfotografering och det vill jag inte missa. men tror jag drar dit även om jag är sjuk, smink gör ju alltid så man ser piggare ut. sitter i lillebrorsans rum nu med gucci och funderar på att kolla på "What love got to do with it?" med tina turner, ääääälskar den filmen. annars kanske jag kollar efter en ny film att se, hmm.

Seg måndag

Nu sitter jag här sjuk som satan och lyssnar sönder fröken maggio. letar även efter mina bästa vänner, otrivin och ipren. skulle verkligen behöva gå till skolan imon men det är inte så kul att sitta vid en skolbänk med feber och rinnande näsa så får se hur jag gör. lägligt att det skulle bryta ut nu när jag har redovisningar oså i skolan..


Trött -.-

Är verkligen sjukt trött idag..men samtidigt på partyhumör, hmm. tror jag drar till mia sen ikväll om hon kommer hem någon gång, hon är på middag med släkten : ] vetefan vad vi ska hitta på, blir väl det vanliga..musik & mat, haha. det känns fan inte okej att sitta vid datorn på en lördag när man egentligen ska hitta på något kul ! men det verkar helt dött överallt idag.

Tror jag börjar bli sjuk, min hals är inte helt okej..sen så är jag trött och har huvudvärk. får inte hoppas att jag blir sjuk för jag var ju "sjuk" denna veckan och jag kan inte missa för mycket i skolan. men nu ska jag nog börja greja mig, blir nog piggare efter en dusch och lite smink : ] fast kanske ska få pappa att ringa glenn först, för det har han ju självklart inte gjort ännu..

God morgon, goood moorgon

Vaknade av att några jävla skater stog och skrek på varandra, haha. det regnar verkligen jätte mycket ute, typ som om himlen har öppnat sig, hehe. ganska mysigt tycket jag allt..men det blir jobbigt i längden. näe nu ska jag pusha på pappa lite så att han får tummen ur röva och ringer glenn så att vi kan få låna den jävla betongborren.

Skriver mer sen..

It´s friday!

Äntligen helg! har inte blivit så mycket bloggandes nu för min dator har varit helt fuckad pga massa jävla virus. det sjuka är att jag fick viruset efter jag gjorde rapporten, var nog inne på lite knepiga sidor. så där ser ni, det är inte alltid bra att plugga ; ) menmen, veckan har gått snabbt. har bara varit i skolan en dag denna veckan, på måndagen...resten av dagarna har jag bla hjälpt ela & emil att flytta. fick ett par hyllor av ela som jag ska sätta upp i mitt rum, packade ner min gamla bokhylla så nu ligger allt utspritt i rummet, hatar när det är stökigt + att jag har fått nya husdjur, dammråttor, mums.

Asså våran rektor på skolan är fan sjuk i huvudet, minnie kom för att fylla i massa papper om hennes kinesiska så sa rektorn;
-  Jasså här kommer du lite när du vill?!...har du planerat när du ska till skolan och när du inte ska eller?
Jävla kärring säger jag, hon är alltid så jävla arg. jag menar, minnie var och är fortfarande faktiskt sjuk : s

RSS 2.0