Min stackars häl


Svennebanan


Lite kul faktiskt, haha

Blondie


Måste fixa mitt hår någon dag, vill bli snyggt blond till sommarn!

Mias sköldpadda är läskig!


Hittade denna bilden nu och kom och tänka på när jag bar sköldpaddan så försökte den jäkeln bita mig!
och av ren reflex kastade jag den i golvet, haha. stackars den

Touch me


Råååligt

Måste berätta om en liten händelse på praktiken, haha. det var en utländsk kvinna som ville ha en sallad med feta ost o skit på, men hennes uttal var lite kul:
- Jag vill ha en sallad med fetta.

Grebbestad 08


Man kan nästan riktigt känna lukten av sommaren nu :D

Schvett

Nicole är ett jävla energiknippe, jag lovar..efter en promenad med henne så får man nästan ringa efter ambulans. träningsvärk AB.

M is for Music


And it makes me wonder


Onödigt

Imorgon flyttar ela hem igen, nu blir det som gamla tider, "maaaaammaaaaa" haha :D nemen det ska nog bli trevligt med lite nya kläder ; )

Fortfarande sjuk, jag som ville jobba imorgon, verkligen : ( och det är ju ett sådant latinoparty på lördag med, får hoppas att jag blir bättre tills dess. men det ska nog gå att ordna seru. laddar upp redigt imorgon med räkor ; )

Rosana (Y)

Ja, det är grannarna som har fått mig att lyssna på spansk musik haha.

Kate Moss


Vouge UK 2001, mums
Stairway To Heaven


Saknar oss


Bobax

Fattar du hur sjukt tomt det är här utan dig? hoppas du fann det du sökte.
Kommer ta med mig dom bra minnerna vi hade tillsammans och starta en ny början.
Kommer inte kännas detsamma utan dig men vi möts väl i ett annat liv tillslut <3

Skärpning Gaby!

Jag är för lat för att sätta på datorn, det är det som det handlar om, lathet. sen så pajjade jag min dator, så jag får sitta vid brorsans, men han är helt inne i wow så det blir knappt någon tid över till mig. är sjuk nu igen, så jag sysselsätter mig på dagarna med att fixa mitt nya rum, hittade ett par riktigt fina antika stolar i källaren som jag ska piffa upp. får hoppas att rummet blir så som jag har tänkt mig : ) ska få pappa att slänga upp lite tapeter och färg så rummet får liv igen. nu när jag är sjuk och brosan går i skolan så har jag mer tid för bloggen, så blir nog lite mer uppdatering här, fast jag lovar inget. har kommit in i en sån period nu när datorn är pest. men kan ju inte fixa och dåna hela dagarna inte : )

Praktiken är nog det roligaste på länge :D kan ni tänka er att jag går hela dagarna utan att tänka på tiden? alla är trevliga och snälla där : ) och jag kan med stolthet säga att jag kan vara en av deras bästa praktikant, dom påminner mig dagligen om hur bra jag egentligen är. hallå eller, jag saknar jobbet nu när jag är sjuk. kan vara första gången jag inte vill vara hemma och ligga i sängen, haha.

Vill passa på att säga grattis i efterskott till Heta Teta här i bloggen om någon har missat hennes födelsedag som var nu i helgen ; ) 18 nu, måste kännas gudomligt skönt. jag längar tills jag fyller 18, b a r a 8 månader kvar -.-


Hello bloggen

Då var jag tillbaks igen :D tappat lusten att sitta vid datorn lite faktiskt..inte så kul längre. har väl haft lite annat för mig med, begravningen o skit, usch. har iaf varit ute på powerwalk med nicole, harrejävlar vilken skillnad på kondition haha. jag kan lova att svettet rann..mest för min del faktiskt. heja min kondition ; ) ska försöka ta tag i det nu..men inte så lätt när mamma bakar kakor..jag är så fail haha. kanske blir bättre när ela flyttar hit, så kan jag hänga på henne ut. nu ska jag fortsätta att kolla på tv :D ciao

RSS 2.0