Puss

Nästan så att jag har glömt av mig blogg, men nu är jag tillbaks igen så ni kan sluta snyfta. egentligen inte mycket som har hänt det senaste, bara njutit av min ledighet. har inte blivit så mycket firande heller, men det tar jag igen nästa vecka då sommarens höjdpunkt utspelar sig i söderhamn med ela & andreas. vi ska glassa på någon camping och sedan blir det rockweekend, jag gillar verkligen läget. ela hämtade ut biljetterna idag så nu fattas bara packningen, liten ska den vara också. undrar hur fan det ska gå när jag suger på att packa, ela du får skaffa större bil! får sätta mig ner imorgon och skriva en liten lista på nödvändigheter.
Midsommarn spenderades hemma med familjen. blev även lite tequila hos grannen, tack vare det gick inte kvällen som planerat. orkar inte gå in mer på det, lite onödigt vetande för er del : ) sen har även jag och emil firat ett halvår, kan ni tänka er det? lite sjukt för att vara mig som oftast tröttnar snabbt men det känns bara såååå rätt. nu måste jag kila, ha det!


Guns and horses


Lite smått och gott

Fick värsta chocken idag när jag vaknade, det är SOL ute. dock blåser det en del, blev inte sååå roligt iallafall. har precis målat mina naglar, rosa fick det bli. känner att jag lägger alldeles för lite tid på mig själv numera, inte för att jag är så extrem med det annars med alltid kul att fixa lite smågrejer. ska strax sätta mig i solen lite med mamma, färgen är något jag måste förbättra. kanske lägger till lite fusk också med hjälp av ett solarium och lite brun utan sol ; ) kommer inte alls vara ett russin när jag är 30.

Sam


Min nya familjemedlem.

Nattbloggning

Nyss hemkommen. en lite smålugn lördagskväll som började hemma hos ela med lite vin. sedan vidare till jennifer & patrik, kvällen slutade hemma hos johan där det blev lite ölspel och så :) är så sjukt jävla trött, fast kommer ha svårigheter med att somna..för många tankar som snurrar i mitt stora, ihåliga huvud. känns som att man har fler kort att lägga, lite svårt att förklara. känns även som att jag borde skippat den sista cidern, även om jag är sjuuukt bra på att stava för att ha druckit. stavar till och med bättre än jennifer i nyktert tillstånd, då förtjänar jag fan ett diplom..typ. men nu ska jag tvätta av mig min sjukt snygga sminkning och sedan dejta sängen. en ny dag imorgon.

En fördel

Kom på världens bästa grej med att vara brunett, nu kan jag måla ögonbrynen utan att dom blir för markerade! gillar läget. redan taggad för en partysminkning!

Last night

Vaknade nyss, ganska förvånad att jag mår helt okej idag. var hemma hos dan igår med hans kompisar, sjukt trevligt. träffade även på jennifer där, måste säga att den bruden är helt klockren. var ett jävla vel hela kvällen igår, vart man skulle osv. men kvällen slutade bra ändå. nu ska jag försöka hitta orken till att gå upp, annars kommer jag bli sängliggandes hela dagen. inte okej..käka frukost och sedan hoppa in i duschen, luktar lite som en avdankad alkoholist. sen måste jag väcka min underbara kusin jennifer så hon får mig på humör igen :)

Oh yes

http://www.gp.se/nyheter/goteborg/1.387895-insekter-tar-over-bostadsomradet

Uh la la la

Känner mig som en riktig nörd när jag sitter här med brillorna på mig och fixar till mitt cv. nästan lite vuxet..en arbetslös "vuxen", får vara glad att jag iaf har lite utbildning. jennifer ligger och solar här bakom mig, snart är det min tuuuur. vi ska ha en sån där pyssla-om-varandra dag med solning, BUS och nagelfixande.
Har fixat till mitt hår nu har jag glömt att säga, så numera är jag brunett. vet inte hur länge jag ska vara det, känns väl sådär att inte ha blont hår nu i sommar. så jävla fräscht med långt blond hår och en solbränd kropp, kommer lipa när jag ser alla andra snygga blondiner på stranden.


Mitt blonda hår </3


Larverna tar över nödinge


Jag gillar inte läget..

Suicide

Gjorde misstaget att ge mig in på bruna slingor med en färg utan en röd nyans i igår. ni kan ju tänka er hur lyckat det blev. ser numera ut som en tant, en misslyckad tant. har mina funderingar på att pallra mig ner till affären nu och köpa ny färg. något måste jag göra och det är snart, kan inte gå runt med grön/grått hår. den enda nackdelen med att färga mitt hår igen är väl att jag är osäker på mitt hårs styrka just nu. vet inte om mer hårfärg skulle vara bra, men det är en risk jag får ta. sen ska jag fan inte färga mitt hår på ett jäääävla tag (sa jag igår med).

Studenten 04/06 - 2010


Hp3cVi dansar bättre än vad vi sjunger

Mår väl som man förtjänar idag. mia tog ju studenten igår och det firades hemma hos henne med en massa röj. nu måste jag verkligen komma ut ur mitt lilla gömme som jag har på mitt rum och sätta mig i solen. fast min kropp vill ingenting idag, förstår inte ens hur jag ska kunna dricka på min student. SOM ÄR IMORGON, så rätt. har dock mitt citronvin kvar här brevid sängen. kanske en slurp av det får mig att må bättre, men inget som är frestande just nu. hoppas på lite bilder snart på bloggen med, är gaaanska säker på att jag pryder en del bilder med mitt vackra ansikte.

Grattis till studenten mia & therese! ♥

River flows in you


-

Nyvaken, så jävla gött att sova. nu är huvudvärken borta med, det värsta som finns att ha ont i huvudet när solen steker. nu ska jag hoppa in i duschen och göra mig vacker och sedan dra mig mot honey.

Längtan

Skolarbeterna är klara, studentskorna & klänningen köpta. fattar ni, på fredag tar jag studenten. hur skönt som helst. imorgon äre ales student som gäller. nu sitter man verkligen och räknar ner sekunderna. dör ju om fredagen inte blir perfekt, tänk så vaknar jag utan hår? eller spiller något på klänningen. det enda som är väääldigt dumt nu är alla mina feta blåmärken på benen, känns väl sådär lagomt snyggt till en kort klänning. men något man får räkna med när det gäller mig, sommarben tillhör väl? vita sommarben dock.

Min helg som varit;
Fredag - utgång med ela, mattias & andreas.
Lördag - furulund, lite mindre lyckad kväll.
Söndag - spenderade dagen i sängen tillsammans med honey.

RSS 2.0