Tralala

Vet inte vad jag ska skriva riktigt men vet iaf att jag har en del blandade känslor. arg, ledsen, besviken, glad...nu ska jag sätta mig i soffan med alex & viktor och tjocka mig, tröstäta haha ; ) puss


Måndag

Efter 6 timmar ute vid havet så har jag fortfarande inte fått någon färg, surt. men ska försöka mer imon om vädret tillåter  det : ) efter det ska jag tillbaka till lägenheten, ska bli så skönt. alex ska vara på liseberg hela dan imon så kommer få vara själv i lägenheten till sent på kvällen, ingen som vill hålla en ung dam sällskap? ; )


Hemma

Idag lämnade vi lägenheten :P men ska antagligen tillbaks dit på tisdag, woho. det är nog sommarens höjdpunkt, att få bo själv med en kompis :D förutom grebbestad då. imon drar jag & alex till havet, vi kommer förhoppningsvis hem lite bruna iaf :) jag har tappat all min färg jag fick i början av sommaren haha, illa.




På sjukhuset;
"Vad är det på tavlan?"
"En höna med ett ägg"
"Jaha, jag trodde att det va en kanin som blödde i röven"

HAHA

Fredag

Vad händer idag? är sjukt partysugen och känner inte till någon fest idag. vafan ska man göra. kanske drar till nödinge iaf, har för mig att mamma skulle bjuda hem massa folk och grilla :) mums. sen kanske jag drar vidare.
skullle egentligen lämnat lägenheten igår, men vi får stanna över helgen med :) så sjukt gött. man känner sig verkligen vuxen när man bor själv :D och vi är två tjejer som bor här, ni kan tänka er vad kul vi har haha, bortsett från allt bråk om småsaker då.
men ska väl greja mina naglar nu, PUSS.

Hottie

Alex är åkte till stan förut och hämtade john, haha. första gången hon träffar honom, hon va jätte nervös. fick ett samtal från henne förut ;

"GABY HJÄLP MIG! Han är TJOCK! Jag vill INTE sova med honom inatt!"

Haha, kan inte sluta skratta! stackars henne, dom är påväg hit nu. kommer nog sitta på rummet hela tiden för kommer inte kunna sluta skratta åt hela situationen x)

Trött tisdag

Är sjukt jävla trött idag, gick och la mig efter 5 någon gång :o fyfan, orkar inte göra ett skit idag och vi som har bjudit hit folk, puuuh. va i trollhättan igår, på NÄL faktiskt. följde med alex, vi kom dit halv 10 och åkte därifrån runt 4, låg i sjukhussängar och kollade på "Borta med vinden" :) älskar den filmen, sjukt bra, en klassiker.

Drömde att jag fick ett sms;

" Hej! Kan inte du komma hit? Vi kan mysa oså (A) Köp med dig en kaffebryggare på vägen. ****** släpper av dig, det finns för 1000 kr. Det finns en med twist inslagningspapper som kostar 700. Puss ****** "

Haha, what?

Hemlängtan?

Mitt humör att inte på topp just nu, blir så jävla trött. alex har bjudit hit det största svinet i världen bara för att hon var sugen! jag orkar inte, vill hem och det går inga bussar nu..sen det problemet med en annan, nämner inte det i bloggen..det gör mig ledsen..jag vill bara sova och hoppas på en bättre dag imon, för jag är verkligen inte glad nu.
jahopp, intressant för er att veta :) men behövde bara "skriva av" mig lite, det bloggar är till för eller hur? hehe, god natt.


Festis & kakor

Det va någon som ringde mig precis, så svarade jag men så va det helt tyst. kom på nu att det är samma person som ringde en annan gång. seriöst, har ingen aning om vem det är, lite äckligt faktiskt. typ som en skräckfilm haha, jävla typer det finns. äter kakor och dricker festis nu, är så mätt haha. ikväll har vi inget planerat, ska nog hjälpa alex att vaxa sig, sist jag gjorde det så grät hon nästan, fast det var iofs under armarna och där gör det ont.
nu orkar jag inte skriva mer :) bye.


Torsdag

Är riktigt slö idag, jag måste verkligen vända tillbaks dygnet snart haha. skulle egentligen tränat idag men annelie är sjuk och alex har en jävla träningsvärk och jag vill inte åka dit själv för det är ett pass som jag aldrig har provat på innan, vill inte stå där som ett frågetecken. på tal om frågetecken, vafan händer i helgen? jag & alex har inga planer fram till måndag då jag ska följa med henne till sjukhuset. vi kan ju inte sitta inne hela helgen så det är bara att slå en pling om ni vet något kul som händer.


Onsdag

Igår va mia och några fler här på besök, det var kulkul. vi spelade det sjukaste "sanning eller konsekvens" och det mest intressanta "jag har aldrig" haha. idag blir det bara till att slappa franför tvn, kanske sätta på någon bra film. har inte någon energi alls idag känner jag, och träning på detta var ju inte det lättaste om man säger så. ska nog ta och fixa mina naglar nu :) bye

Framme i lägenheten

Nu var "flytten" klar och vi har precis ätit nudlar, mums säger jag! har nog aldrig varit med om någon tyngre väska haha, skit jobbigt vare att släpa den uppför den jävla backen. gött att det är över :) skönt att det finns internet, men det är ett mobilt bredband så det är verkligen jätte segt och jag har inte tålamod för sånt haha, så det blir väl att jag är inne på datorn max en halvtimma om dagen. snart börjar SATC woho, puss.


Stressigt

Lite ändringar i schemat :) tar bussen nu klockan 4 till träningen så åker vi till lägenheten efter ist, mycket bättre så. stressar fan arslet av mig, måste packa klart innan träningen. min väska är verkligen aaastung haha, kommer aldrig orka bära den upp för den där jävla backen, så idag kommer jag få ha 2 träningspass haha. har i alla fall ätit middag nu så nu är det avklarat..menmen, som man bäddar får man ligga, jag skulle verkligen ha packat igår haha.

Måndag

Idag är det måndag och det innebär träning, men inte bara träning. för idag ska jag och alex åka till hennes pappas lägenhet och låna den fram till nästa onsdag, ska bli hur soft som helst. vi kommer vara helt ensamna och då får vi känna på hur det är att flytta hemifrån :) haha. men kommer även vara skit stressigt idag, vaknade nu och måste börja packa, sen ska jag åka till lägenheten och dumpa av alla grejer och sen ska jag träna. men hur ska jag hinna äta? det är inte speciellt kul att träna på tom mage, förra gången höll jag på att svimma, synen försvann fy fan. men får i alla fall försöka få in middag i schemat :) hehe. jag borde börja packa nu men jag har verkligen ingen lust, är sjukt trött. ska nog käka lite frukost nu och hoppas på ett piggare resultat, ciao :)

Ny design

Håller på att fixa designen på bloggen nu som ni kanske har märkt, tröttnade på den andra. det går inge vidare bra, så jobbigt med alla koder hehe. får se om teta kan hjälpa mig att flytta datumet under rubriken med :) sen så är det nog lite fler saker som kan finslipas. mia har fått en noja på att göra massa headrar till sin blogg haha. märkligt nog blir alla ursnygga :o

Bio med mia

Var ju på bio med mia igår :) eller efter att ha åkt en jävla väg med spårvagnen kom vi äntligen hem klockan 2. vi tog 6:an som vanligt med den åkte visst åt fel håll, smiiidigt. men tillslut satt vi på den rätta vagnen och tog oss till brunnsparken, sen så gick det inte mer. så mias mamma fick komma och hämta oss, stackars henne hon skulle ju upp och jobba.




Annars var filmen verkligen skitbra, riktigt skön stil har dom tjejerna, älskar dom :)

SATC

Ska antagligen se på satc idag, men det beror på om det finns platser kvar :P man kunde ju inte reservera och har inga pengar på kortet så kan inte köpa en plats heller. så får se om någon annan vill köpa platser till mig och mia :) annars blir det nog till att se jiddra inte med zohan eller vafan den heter hehe. menmen, det märker vi..ska nog ta en frukt nu innan jag hungrar ihjäl haha


Tisdag

Idag har jag inte gjort ett skit, sytt lite bara..hoppas på att bli klar med den nedrans klänningen snart :P min dator funkar ju inte..eller mitt internet funkar inte så det blir knappt någon dator för min del. min lillebror sitter ju här dygnet runt och låter mig knappt få sitta i tio minuter, så störande. ska bli skönt nu när pappa ska fixa internet på hans nya dator så kan jag ta denna :)


Tidsfördriv



Aniaragymnasiet
Handel & Turism

Söndag

Det var ju locktorp igår, riktigt kul faktiskt. men mamma & pappa är lite sura på mig idag, blir så trött. är så jävla seg idag, tror det blir till att städa mitt rum från grunden och sedan ta ett avkopplade bad med massor av bubblor :) ska nog bränna en skiva först som jag kan lyssna på när jag städar..

Locktorp idag

Idag bär det av till locktorp :) har förövrigt ingen aning om vad jag ska ha på mig, funderar på en vit klänning men är inte säker. ska strax över till heta teta och börja greja mig där. tappade ju min rakhyvel i grebbestad få får kolla med teta om hon har någon som jag kan ta, hehe. annars blir det lite surt, sexigt med håriga ben menar jag. har inte den blekaste om hur dagen ser ut, men läste på tetas blogg att vi ska till amanda på förfest :) ska nog hoppa in i duschen nu så jag kommer igång, puss.

Grebbestad


Fredag

Igår kom jag hem från grebbestad, det vad sjukt kul. får hoppas att det blir en nästa gång snart :) anledningen till att det inte blev ett inlägg igår är för att det är något med mitt internet som har pajjat, sjukt kul menar jag & jag är inte alls beroende av datorn nej då. var och shoppade lite med minnie idag, lite grejer blev det allt. bland annat solglasögon, skor och ett skärp :) och lite donken då såklart haha. vet seriöst inte vad jag ska ha på mig imon, det är ju locktorp igen. håller på att tvättar en klänning nu men får se om jag vill ha den..annars blir det lite surt för då är jag tillbaks där jag började haha. ska nog sätta mig och sy lite på en klänning nu, för ovanlighetens skull ;)

RSS 2.0