Friday morning

Klockan 03.00 inatt skickade jag in mitt arbete om folkbokförning, så nu återstår bara två arbeten. shit alltså, känner mig som en feting plugghäst. inte okej, enda jag gör på dagarna nu är att plugga. men den gamla goda gaby finns fortfarande kvar, hon kommer fram när kusten är klar. ikväll blir det antagligen rockbaren med sis, längesen jag och hon hittade på något nu. får se vilka vi drar med oss, hoppas slampan är på iaf?!
nu skriker min mage av hunger så ska gå ner och sätta på lite kaffe. vad skulle jag gjort utan mitt älskade kaffe? love love love. sen blir det till att åka till skolan en snabbis, lämna in mina bedårande konstverk.


Sweet

Blev klar med mina grejer jag hade att göra i estetisk verksamhet idag :) känns helt okej. nu återstår bara ett energiarbete, kundseminarium och folkbokförningsarbete. det tar jag tag i senare, nu förtjänar jag en solning och lite brun utan sol. ska bara vänta på att jennifer ska bli klar. får underhålla mig med bra musik och popcorn sålänge.


Blomsterfönstret

På fredag sätts betygen, känner att jag har en del press på mig nu. det enda som gäller nu är att köra slut på mig. minsta sömn möjligt, men det tar jag igen snart. all min energi till skolan, även om det känns omöjligt. får fira mitt bra arbete på fredag tillsammans med syrran. helt okej. har redan blivit klar med en rapport och ett arbete om friskvård som skickats in, fler ska bli klara. nu tar jag tag i mitt jävla konstnärsarbete, även om det är något som intresserar mig suger det rätt hårt. börjar ledsna på att läsa om surrealistiska konstnärer och näckrosdammar. nu ska jag jämföra olika konstnärers målningar och göra min egen tolkning på en målning av claude monet eller carl larsson. inte bestämt mig än, salvador dali skiter jag i, han är bara jobbig. nu jäklar ska jag klara detta! gaby fixar.

Hello, how low.

Haft ett uppehåll på bloggen, lite mycket att göra innan studenten. får se hur jag ska klara av allt : ) har så sjukt jävla ont i magen, sen så mår jag bara allmänt piss. väldigt braaaa, orken ligger på topp. kom precis på att jag ska hämta ut min studentklänning idag, ska bli kul att prova den. hoppas att den passar bara, annars får mamma sätta sig och sy. jag har då inte tid med det. nu måste jag fortsätta med pluggandet, skulle bara skriva av mig lite. pusspå

Grattis på födelsedagen ax ♥

Idag skulle varit din 19-årsdag.


:( ♥


Glassigt


Älskar vädret

Hade världens läskigaste dröm inatt, gillade den inte alls samtidigt som jag faktiskt inte hade något emot den. var lite blandade känslor. imorgon skulle alex fyllt 19. känner att det här inte alls är min vecka, så ni får ha lite förståelse om jag beter mig lite wierd : ) ingen skola idag, imorgon eller på fredag heller, kan väl underlätta. har även fått två kurser avklarade, psykologi och naturvetenskap. så nu återstår väl det värsta, typ dom tråkigaste och svåraste ämnerna.
Nu ska jag fylla på min vattenflaska och sedan möta jennifer, sitta och glassa i solen känns väl inte så fel.

Sweet messages

Köpte bubbelvatten på flaska idag från espresso house. dom har lite söta texter på sina varor. till exempel på denna flaskan då "med en skiva citron - okej, den syns inte. men den friska smaken finns där. och det är det viktigaste" . eller vid innehållsförteckningen "...kalcium (39), och om du fortfarande läser föreslår vi att du säger till i kassan, så får du låna en tidning istället", haha. på deras socker man kan ta till kaffet står det "en påse räcker. du är tillräckligt söt ändå". loveeeee it, espresso house kan verkligen göra mig happy, nästan iallafall.

Tisdag

Dagen börjar inte alls bra, så var lite snälla mot mig idag tack. huvudvärk på ett dåligt humör är inte det bästa, får knapra lite piller innan jag åker till skolan. kaffe behöver jag med för att fungera. så dagens frukost blir kaffe & värktabletter, healthy or what. vet inte riktigt vad jag har att dela med mig av, förutom att jag har gjort om i mitt rum lite. vet inte om jag trivs med det än, fast det är ju inte riktigt klart. så som jag har nu är bara för tillfället, har inte bestämt mig hur jag vill ha ännu : ) nu måste jag börja greja mig om jag ska hinna till skolan i tid.

Funderingar

Sakta men säkert (tröttnar typ), eller snabbt men ack så jobbigt? sjukt att det ens ska vara svårt att välja. ni måste hålla med, för visst förstår ni precis?

Memories


☺☻☺☻☺☻☺☻☺☻☺☻☺☻☺☻☺☻☺☻☺☻☺☻☺☻☺☻☺☻☺☻☺☻☺☻

Lite ångest över att studenten snart är här, borde rappa på lite med pluggandet. men samtidigt som jag verkligen inte ser fram emot studenten så längtar jag som fan, vet inte hur det går ihop. är väl mest själva grejen som kommer bli så sjukt roligt, allt som jag måste hinna med innan får mig att vilja skjuta fram studenten någon månad. har beställt en klänning som jag ska ha, dödar någon om den inte blir bra. skor får ni gärna tipsa om. borde väl egentligen lägga ner tänkandet till något mer viktigt, såsom apu rapporten som ska lämnas in senast torsdag. eller årsredovisningen på mitt uf företag som skulle lämnas in idag. men fan, det är väl inte sånt här ni vill läsa om? : ) helt meningslöst. nu måste jag hoppa in i duschen och sedan ta bussen till emil jobb och hämta jennifers busskort. borde även ta bussen till ale ridsport och hämta lite papper, tror nog det blir så. lovely. har all tid i världen känner jag : ) jaja, blåååggar senare.

Axnina


Hittade en gammal bild på alex och akilles som valp, så sött ♥ något suddig bara.

Waking up with headache

Vaknade av min jävla smssignal som jag lyckats byta igår. flög upp ur sängen när mobilen började spela mötley crue - dr feelgood, inte okej. ligger och väntar på jennifer nu, vi ska sova lite och sen käka en feting frukost. runt klockan tolv ska vi ner till ela och kolla på något mickstativ som andreas svetsat? om jag minns rätt. kanske dela några ord om gårdagens bravader, antar att hon är lite pissed off. fick en del klagomål på volymen nämligen : ) får ursäkta gästbloggningen från igår, men jennifer hade väldigt ont i sina fingrar. en del var avkapade och som ni förstår så funkar det ju inte att blogga då. men nu måste jag kolla med jennifer vart hon tagit vägen, lätt att komma bort på vägen ( hihi, rim ) mellan norra och södra : ) ciao.

Gästbloggning på fyllan?

Ey dy, längesen nu. fredag och ni vet vad det innebär, eller ja, kunde. sitter med min redbull vodka och folk kladdar på mig, ni får tolka det hur ni vill. nu kommer jennifer och bloggar lite, jag vet att ni har saknar henne och moi ; )

jag äLSKAR GABY OCH BETder ALLR FÖR HENNE   MEST  av  ALLT HON ÄR UNDETBR ÄLSKAR MIN KUSIN GABRIELLA

tänker inte ens ge mig in på att rätta hennes stavning/textning. ni hajar läget! nu ska jag fortsätta att umgås med trevligt folk som kan bidra till myyyycket skratt. hörs imorgon.

lots of love.


RSS 2.0