Så nu välkomnar vi valborg!

Vaknade av en idiot som borrade, man hör ju varenda dammkorn som slår i golvet när man bor i denna byggnaden. kul att vakna upp med sin mördarinstinkt : ) men kan väl tacka samtidigt då jag vaknat i tid. massa saker som ska hinnas med innan jobbet, borde egentligen inte ens ligga kvar i sängen nu med datorn i knät. sen en annan sak som får mig på dåligt humör är facebook, det funkar inte alls typ. laggar som fan och jag hatar när det inte går som jag vill. nu måste jag leta fram kläder och sedan tralla mig iväg mot ica. lots of love

Onödig lista

Första du gör på morgonen: pussar på emil oftast.
Frukost: kaffe & macka.
Avgudar: personer som lyckas.
Färg: rosa & svart.
Mat: lax, mums!
Kamera: mobilkamera? haha.
Skor: tygskor eller heels.
Dricker: vatten för det mesta.
Beroende: cigg, kaffe, krämer & emil.
Semester: dont know.
Önskar mig: pengar & kläder as hell.
Borde: träna som fan, tänka på hälsan.
Vill: ta studenten & förlänga naglarna.
Värsta som finns: måste nog svara larver.
Drink: ingen aning, många favoriter.
Hemlighet: it's a secret.
Dold talang: är väldigt duktig på att tappa bort saker.
Rädd för: läskiga grejer.
Mobil: sony ericsson.
Dålig på: städa mitt rum & komma ihåg.
Musik: bra musik.
Personlighet: glad & flamsig.


Girls girls girls


Leka frisör

Har precis blonderat belas hår, så nu kan ni fan inte kalla mig blondin längre. känns gött att kunna håna syrran ; ) sitter hemma hos henne nu och ska strax dricka kaffe, när colan är slut. inget nytt med att jag älskar kaffe. nackdelen med att umgås med ela är att man tvingas rasta hunden, eller råttan rättare sagt. men ska inte klaga, älskar ju guslusen. får även röra på fläsket lite, en fördel. mår redan bättre så imorgon blir det till att åka till praktiken igen, jobbigt att gå hemma på dagarna och inte göra någon nytta alls. heja!


Joshua Radin - Closer


Factory girl




Lite svårt att inte kära ner sig i sienna millers sjukt snygga yttre! livet är inte rättvist buhu.

Sweethearts


Att tycka synd om sig själv

Morning sunshine, känns rätt surt att vakna upp och må bajs nu när det är en ny vecka. får hoppas att febern inte kikar förbi. massor som händer denna veckan, eller typ iallafall - hårfärgning, klippning, valborg & 1 maj..inte lägligt att bli sjuk nu, inte alls. har varit jättedålig på att uppdatera, men det är väl inget nytt precis. kan sammafatta helgen kort och gott;
Fredag - tårtbakande med jennifer, inflyttningfest hos dan.
Lördag - sebbe konfirmerades, spenderade en väldigt "the day after" kväll hos fredrik. jag och emil hade 4 månader
Söndag - vaknade upp med älsklingen, degade hela dagen.
Intressant, right? nu måste jag hoppa in i duschen, äckligäckligäcklig som jag är, och sedan hinka kaffe. ingen praktik idag, varken magen eller huvudet vill. som tur var köper pappa med sig lite piller till mig och mamma som också är sjuk.


Bilder från lördagen hos princess




En dagens

Dagens humör: happy
Dagens mående: brabrabra men satans trött
Dagens borde: städa mitt rum
Dagens frisyr: lockigt & utsläppt
Dagens smink: gårdagens, lite mascara & solpuder typ
Dagens klädsel: leggins, linne & mammas tunika jag provade förut
Dagens planer: ringa skolan
Dagens materiella vill ha: cigg, kläder & coola solbrillor
Dagens längtan: sommaren som fan
Dagens fundering: ingen speciell tror jag väl
Dagens beroende: emil & musik, cigg i ett "litet" hörn med
Dagens tråkigaste: vakna tidigt & åka från emil
Dagens saknad: tror det får bli sommaren med dom bästa

Måndag

Helgerna går för snabbt, vill bara glida runt för resten av mitt liv! ansvar är jobbigt..denna gången får jag lov att skylla min dåliga uppdatering på eeeeemil. nej men upptagen som man är har man inte tid till att sitta vid datorn. fredagen bjöd på någon lol fest i rörtången, lördagen spenderades hemma hos princess. helt sjukt hur så lite folk kan resultera till sjuuuukt mycket skratt och töntigheter. det bästa med helgen har varit emil, helt klart. nu kallar lite gött umgänge hos ela & andreas, sen hem till min prins. ska försöka skärpa mig och blogga mer, looooovar. bye snyggingar

L O V E


FOR JUNE WHO LOVED THIS GARDEN
FROM JOSEPH WHO ALWAYS SAT BESIDE HER

Onsdag - begär

Vaknade upp bredvid min pudding idag, älskar det. synd bara att man har dagliga sysslor, vill inte att morgonmyset ska ta slut buää. har sånt jävla sug på att förstöra mina lungor lite, "bara liiiiite". det finns nog inget bättre än morgoncigg, kaffe och en plats i solen. fan att man ska sluta röka nu när det börjar bli varmt ute..


Hush hush

-inlägg borttaget-
ångrade mig :) kanske slänger in ett inlägg lite senare framåt kvällen/natten. nu ska jag försöka toppa mitt hår lite innan jag börjar gråta, my poor hair!


Grattis hjärtegull ♥


Idag fyller älskade jennifer 17 år, nu är det bara 1 år kvar tills du får börja vara med på mina bravader. grattis nunfur, hoppas du får en awesome dag!

The day after på låtsas

Helt död idag, bokstavligen. inflyttningfest hos anna igår, blev inte så mycket dricka för min del men ändå känns det som jag supit för 10 år i kroppen. bakisfrossa utan att vara bakis. ska snart ta en powernap, men först duscha, inte lukta usch hoho. har ett sjukt sug på att sy idag, ska bara orka plocka fram symaskinen och allt tillbehör. har en kavaj som jag skulle behöva ändra lite på och lite annat som ska sys in. har mina funderingar på att färga håret med, kanske slänga i lite bruna slingor så mitt hår ser mer naturligt ut. fast det får vänta :) sen skulle jag behöva klippa mig med, verkligen. kanske tar fram saxen sedan, fast då får jag be någon om hjälp.. åh massa onödigt vetande, right? tror ni skiter fullständigt i att jag har mina funderingar på att leka frisör idag. fast ne.


Kommer ni ihåg?


Trötter

Kom typ hem nyss från emil, ska strax ner och käka något sedan somna om igen. måste få tillräckligt med sömn för att orka med helgen. ett kort och gott inlägg, bara för att ni ska hålla er uppdaterade. en sak till, jag älskar min snygging


Funderingar

Onsdag igen, veckorna går sjukt snabbt. så himla skönt med lov så man kan sova ut, för det har man ju aldrig fått göra innan. vaaad kan en tråkig onsdag bidra med? solning och lite sömmar..ska nog sy in kläder, senare ska jag träffa hunny. fast har egentligen viktigare saker att göra, typ som att öva in alla plu-koder, mejla mina lärare om praktik, göra klart alla mina arbeten osv. kanske borde ha en "tråk-dag" snart, så jag kan göra klart allt som förpestar mitt lov.


Påsk & dagen efter


Taggade

Dagen efter, ja ni förstår hur vår kväll såg ut..

Måndag

Detta har varit den bästa helgen på länge, fått spendera hela med min älskling. lördagen började med god middag hemma och slutade med lite väl mycket alkohol för vissa personer. förlåt mia, sanna & anna för att jag inte dök upp, men ni kan tänka er hurdan jag var, haha. måste bara tillägga hur otroligt snygga jag och jennifer var, helt sjukt. känner att det är mycket såååå mycket mer som kan skrivas men då skulle jag bara trötta ut er : ) den dåliga uppdateringen får jag skylla på min dator som suger åsnekuk.

RSS 2.0