Valpen


Sms av syster;

Säg dom här orden på engelska "snö, ärta, stol, tio"

Haha

Fy i helvete

Nu har jag drömt såhär två gånger och jag mår lika illa varje gång. Jag träffar en kille i drömmen, och jag kysser han. Så när vi väl håller på så "spottar" han ut något kallt och klumpigt i min mun, uuuuusch! Sjuk dröm, jag vet.


Grattis Tindra!

Nu är Tindra äntligen mamma till en söt hane, fler på g tror jag.
Bilder kommer senare..


Mjau

Trevlig kväll igår, men blev kanske ett par drinkar för mycket haha. Det får bli en läxa inför nästa gång..Vi fick besök av en manlig strippa med, riktigt hett! Haha, Mambo no 5 sattes på och han kom indansande, sjukt kul. Mia såg nöjd ut med ett fett leende på läpparna ; ) Har väl sovit typ halva dagen idag, la mig klockan 5 inatt. Var ju tvungen att vänta på att Ela skulle komma hem, fyllesvin.
Idag blir det till att sjunga Singstar hemma hos Mia och tjocka sig med massa chips & godis! Mouhaha, det sitter nog bra efter den goda efterätten som Yasmin gjorde, haha. Kan man få för mycket av onyttigheter? Det får nog bli en liten tankeställare här..men jag kan ju faktiskt skylla på att min kropp behövde massa fett & vatten idag, haha.

Tjejmiddag

Idag blir det middag hos grannen, Mia ska med. Väntar på att hon ska bli klar och komma hit. Hon är inte snabb precis..Vettefan vad jag ska ha på mig, blir väl som vanligt att jag slänger på mig första bästa klänning och ett smycke haha. Ingen plattång harj ag heller, så får väl hoppas på att Yasmine har någon..annars får Mia bannimej ta med sig hennes. Mamma har förövrigt på världens skönaste skiva! Någon med massa grym 80 tals musik, i loooove it. Man blir så sjukt taggad av den, vill bara ut och dansa på bardisken! Haha.

Var i stan igår, köpte en ansiksmask på Buttericks till halloween och en burk Chai te från Espresso House, gjorde mig en kopp sådant idag, kukars skymning vad gott det var! Haha.

School

Sitter i skolan nu med Minnie, fuuuuun. Ska skriva ner en affärside till min webbutik, ska antagligen sälja underkläder till kvinnor : ) kommer inte på något annat som är kul och som vi inte redan har för mycket utav. Vettefan vad jag ska ha som slogan, "Feel the beauty" kanske? Måste även komma på ett namn, det kanske är en bra början. Idag skulle vi egentligen börjat på hemsidan men jag har inte kommit så långt. Höhö.

Slutar klockan 12 idag, fett gött! Ska kanske med Albin & Jesper in till stan, annars blir det till att plugga lite, det behövs kan jag säga. Har 4 IG, duktigt. Sen till kvällen får jag se vad som händer, jag & Mia sticker säääkerligen till Nol. Snart är det Hallowwen :D Längtar, vet redan vad jag ska klä ut mig till. Tror jag..jag & Mia ska antagligen se likadana ut.

Onsdag

Har nog aldrig varit så trött som jag är idag, kunde inte hålla uppe mina ögonlock under lektionerna..Så det fick bli en liten tupplur efter middagen tillsammans med Mullsan, höhö. Ikväll kommer ju Ghostship på tvn, den måste ses. Sjukt bra, lite läskig dock. Ska hoppa in i duschen så snart min bror & Yasmine blir klara, vill inte veta vad dom sysslar med..Ska nog koka lite te med, mums! Såg att dom hade Chai te att köpa på Espresso House för 80 spänn, blir nog det första mina pengar går till på tisdag, haha. Chai te hemma invirad i en filt + film, kan det bli bättre? Nej, tänkte väl det..

Jag kan inte förstå hur folk kan ta fel på mig & Hanna? Seriöst, vi är inte lika någonstans..Har blivit kallad för både Hanna och Ohsol idag, haha sjukt..

Plugghäst

Fy i helvete vad jag hatar att plugga, men det känns fett gött efteråt när man är klar haha. Om jag någon gång blir det..det är frågan. Att plugga är inte riktigt min grej, det har det aldrig varit och kommer aldrig bli. Kan vara därför jag har 300000 saker att göra i skolan, det blir bara mer och mer. Är faktiskt riktigt stolt över mig själv att jag har fått lite gjort idag iallafall, typ en halv läxa och en mindmap haha..och mer kommer det bli ; ) De ni! Tacktalet jag ska hålla på torsdag gör inte saken bättre, vem fan ska jag tacka?! Alla tackar typ sina föräldrar eller en vän..alla säger precis samma sak om hur mycket dom betyder and so on..Jag vill sticka ut med mitt tal : ) Hjälp mig någon, haha.

Tindra

            

Lilla Tindra med små gulleungar i magen, kommer förhoppningsvis nästa vecka.

Audrey Hepburn


Söndag

Imorgon är det bokens dag i skolan, det innebär att man ska vara hemma hela dagen och läsa. Sen efter det så ska man göra lite uppgifter angående boken. Pga att jag inte har hämtat ut min bok i förväg så får jag åka in till skolan mellan 9-10 och hämta min bok imorgon :P Segt att åka in till stan bara för att hämta en bok..

Vaknade 13.00 idag, segt att vakna så sent när man ska lägga sig tidigt. Dagen spenderades för det mesta hemma hos Mia, sen blev det en liten promenix till den gröna kärringen. Förstår seriöst inte det läskiga med det hela?

Typiskt Södra klöverstigen

Blev inget speciellt gjort igår, vi satt hemma hos Bobby, hans hund slickade på Mia så det blev till att åka hem så hon kunde ta en allergitablett. Medans vi var uppe i lägenheten så blev Jespers moppe snodd, seriöst..hur pinsamt är det inte att bo i Nödinge? Kan slå vad om att det var en viss M som gjorde det.

Nu sitter jag & Mia här, grejar oss lite smått, vi vaknade runt 2. Ska nog träffa samma folk idag igen, för ovanlighetens skull, haha. Nej nu måsta jag börja sminka mig så inte hela dagen går bort, kanske skriver sedan ;) puss!

Friday night

Äntligen fredag! Vad som händer idag vet jag faktiskt inte, ska sticka till Mia snart men därefter är allt oklart. Vad ska vi hitta på? Det löser sig säkert..Sitter här nu i allafall, beslutångest. Vafan ska jag ha på mig ?!?

Nu måste jag skynda mig innan Mia får ryck, kommer säkert ett inlägg senare : ) om jag inte har fullt upp med andra saker hehe.

Kavaj

Snodde en kavaj av min bror idag, tog ut axelvaddarna och tada så fick jag en snygg kavaj. Den ser ungefär ut som på bilden nedan : )



Promenix med Mia

Kom precis hem från en promenad med Mia, vi gick genom Nol & Nödinge as usual. En hel del godis käkades med helt i onödan haha. Och kakor med men dom räknas inte. Nu sitter jag här i alla fall och Mia svarar inte på mina sms den jäveln! cpbarnoooo.

Imorgon väcks jag av min lilla gullegris, Gucci! : D Längtar redan till morgonen, höhö. Men får räkna med ett par rivmärken i ansiktet när hon nästan pissar på sig av glädje. Kan ni tänka er att det är så kul att träffa mig? ; )
Skrev klart ett arbete i Svenska B idag, prooooud. Nu ska jag bara göra alla dom andra 3000000 sakerna, lätt som en plätt.

Time for bed, good night.

Fuengirola

Ge mig 4 veckor i Fuengirola nu tack! Vad det ska shoppas, taueras & partas! Nu är det "bara" 10 månader kvar, hoppas dom går snabbt haha.



Måndag

Slapp måndag, har inte fått någonting gjort alls. Bara suttit vid daton + att jag somnade ett tag i mammas & papppas säng, hur kan man inte lyckas med det lixom? Hehe. Läste precis på Aniarawebben att jag är ledig på onsdag, så sjukt gött. Jag är även ledig på torsdag, eller ledig och ledig, jag orkar inte med simningen haha. Därför fick det bli en promenad med Mia idag i stället, så fick ju lyfta på arslet lite i alla fall. Eftersom jag är ledig på onsdag blir det nog till att färga håret, min utväxt är hemsk! Seriöst, folk vänder sig om på stan när jag går förbi, haha lite då. Mina naglar ska vi inte tala om, tyvärr så är jag en nagelbitare..men försöker sluta.





Som god natt får ni en vacker bild på Mullsan, stiligast på stan!

Söndag

Helgen har gått snabbt som bara den! Har inte gjort något speciellt alls, bara varit med Mia. Nästa helg hoppas vi på fest hos Daniel, måste bara fixa ett fritidskort innan det så att jag kan ta mig dit.

Trött som jag är måste jag sedan gå bort till Nol för att hämta min cykel, jag vill inte : ( Sen så blir det nog till att plugga lite, det behövs..inte bara lite utan MYCKET.


Lugg !!

           


Jag vågade chansa med lugg! Vet dock inte vad jag tycker ännu, lite ovant är det allt. Jag vänjer mig nog tillslut : )

Onsdag

Idag blev det till att träffa Sophie efter skolan. Det bev fika & middag hemma hos henne, hon är bra <3

Nu sitter jag hemma hos Mia, skall tillbringa natten här ; ) mys haha. Är ledig imorgon nämnligen, riktigt skönt. Mia tycker att jag ska vara med henne i skolan imorgon, får se hur jag gör med det, haha.

Min dag

Försov mig imorse..för ovanlighetens skull. Fick skippa frukosten och det ångrar jag verkligen! Att gå i skolan på tom mage är det värsta som finns, seriöst. Så det blev till att smacka i sig en Cream Cheese Bagel & dricka en varm god Chai latte, det är syndigt gott mums. Strax därpå säger Juliette att vi ska ha matteprov, ni kan nästa gissa er till vad jag tänkte. Jag ville bara gå och dö, haha..jag fick 7 rätt av 15, visst blir man stolt över mig?

Jag & Mia är jätte party sugna! Får hoppas att det blir något i helgen, men kommer dock knappt kunna gå. Har sånt fruktansvärt skoskav att jag kan gråta!

Seriöst, Sophie + Mig = Onsdag som fan!

HELLO GORGEOUS


Söndag

Nu blev det söndag igen, gårdagen spenderades hemma hos någon viss Stefan. Det röktes vattenpipa och man bara va.

Sitter här nu och knaprar på mina färska dadlar, goda som satan! Haha, men vem har sagt att allt sött inte är gott? Tror även att jag har virus på datorn, smidigt.

Lördagkväll

Strax så är Mia här, ska nog möta henne vid bussen. Vettefan vad vi ska hitta på, tar kvällen som den kommer ; ) Det kan bli allt från fest till film.

1 oktober

Så sjukt trött är jag! Tror det blir till att lägga sig under solariumet en stund, inte för att jag får någon färg men ändå, haha..men måste tvätta bort mitt smink då och det är lite ansträngande. Sen så måste jag skriva en uppsats, den ska handla om ett skolminne men jag har fan inga minnen som är värda att skriva om, inga intressanta i allafall. Fårse hur detta går..


RSS 2.0