Andra dagen i Vansbro

Blev inget inlägg igår, hade såpass mycket att göra : ) sitter i sängen nu och väntar på att jenni ska bli klar på toa så jag kan sminka mig. vi ska träffa några vid centrum om en stund tror jag. allt är perfekt här, förutom kylan haha, den hade jag klarat mig utan. är fan is på marken och snö längst vägarna. hade världens bästa dröm inatt, kunde både gå i sklyhöga klackar och hade en drömprins ; ) nu blev jennifer klar, ciao!

Imorgon ååååker vi

Har precis tryckt i mig korvgryta hemma hos jennifer, nöjd nu mamma?! lööööve angelicas mat ; ) sitter på jennifers rum nu och funderar på om jag har glömt att packa ner något..vaselinet är nerpackat, på jennifers begäran haha. måste hålla henne sysselsatt på något sätt. ska strax ringa mamma (orkar inte gå dit, även om det är typ 4 dörran imellan haha ) och fråga efter hennes kod så jag kan ta ut pengar till vansbro. känns som jag har läget under kontroll, fast kommer säkert komma på i bilen imon att min mobil ligger hemma, hade inte förvånat mig : )

Nu ska jag platta håret, pusspuss my lovers.

Even If The Sky Is Falling Down


Onsdag

Mötte precis upp min morbror på parkeringen, han hade laddat på mitt espresso house kort, thöööönks. imorgon klockan 12 ska jag hem till nazgol, hon ska klippa mig ; ) kände att det var på tiden. ni har ingen aning om hur slitet mitt hår egentligen är, kommer gråta när hon klipper av det haha. nyklippt till vansbro och födelsedagen, goodie.
Efter klippningen ska jag åka in till stan med jennifer, ska fika och hon ska köpa en jacka : ) kanske inte är så bra att min morbror laddar på mitt kort hela tiden, jag som ska bli fit till födelsedagen haha.. men en fika kan inte skada ; ) kanske får börja med chailatte dieten som kissie? älskar ju latte så att..

Nerds


Lovet börjar och slutar bra

Helgen spenderades hemma hos mig tillsammans med jennifer : ) fredagen blev lugn och i lördags fick det bli en bad- och vinkväll med lite singstar, eve och ela joinade oss. nu är det bara 4 dagar kvar tills jag och jennifer drar vill vansbro, fatta vad otroligt skönt det kommer bli. en hel helg ute i "skogen" utan några krav :D halloweenen firas där fast tyvärr utan alkohol, men det ska vi nog klara oss utan. en vit helg då och då är väl inte så pjåkigt ; )

Mormor & MorfarKollade igenom gamla fotoalbum från min gammelfarmor tillsammans med jennifer. hittade dessa fina bilder på mormor och morfar : ) mormor var så vacker..

Hide Your Heart


Facelook


Yeah

Daddy I'm so sorry, I'm so s-s-sorry yeah
We just like to party, like to p-p-party yeahGårdagenIgår firades elas födelsedag lite smått..slutade väl inte så jättebra för vissa haha. sedan drog jag och jenni vidare hem till mia där det var trevligt umgänge : ) blablabla så somnade vi.

RSS 2.0