Gott Nytt År!


Nu ska jag lägga mig och sova i ett x antal timmar och hoppas på lite liv till kvällen : ) är helt jävla död efter natten, sömn är något som jag inte klarar av att ha brist på. först måste jag ringa jennifer och kolla så hon inte ligger död och bli uppkäkad av katter, det hade inte varit på kul..kommer nog ett inlägg framåt kvällen om jag inte har allför mycket att tänka på : ) Gott nytt år på er bejbs!

Jag Är Älskad

"Vet ej vad jag ska ha på mig bara, min nyårsklänning är hos Yasmine *arg*. Det blonda helvettet som har glömt den där (Gaby som ni kanske förstår)."

från Belas blogg.

Nunfur vava

Vaknade nyss upp tillsammans med jennifer, alltid vi som sover längst. min mobil väsnades hela jävla morgonen, kommer inte ihåg vad jag har sagt : ) sov när jag prata så ni vet. det enda som fått mig upp ur sängen är tanken på marlboro menthol, got to love it. jennifer ligger fortfarande kvar, ska strax få upp henne med hoho.
Har skaffat pojkvän, och han är bäst! <3 Även jennifer, gratta henne nu bitshers.

Show Me Your Teeth


Surt

Åh, min plånbok blev snodd i lördags :/ lite surt att inte ha något leg nu under lovet, mitt kontokort och skolkort låg också där i. men annars har helgen varit helt super! :D<3

Crazy Little Thing Called Love


Glitter Shines Forever


Some Saxon!


Jullov

Fick ju jullov igår, så sjukt skönt. dagen började med sång och pyssel i skolan och avslutades sen med glögg och trevligt sällskap hemma hos bela : ) hon och andreas åkte ju idag, fatta hur tråkigt det kommer bli nu! vart fan ska jag nu få höra all braaaa musik?! får klara mig i ca 2 veckor med lady gaga och david guetta, haha.

Ligger i min säng nu och dricker nyponsoppa, det och blåbärssoppa är fan godare än godis och glass! :D jennifer har somnat, skulle egentligen till henne och dricka kaffe nu.. : ) men istället får det bli att skriva ner allt som jag ska packa ner med saxon på högsta volym, det gillar vi ; ) arne kommer och hämtar mig, jennifer och moster vid 4 idag, får bli en fredagskväll hemma hos honom med kinamat, mumma.

Det Snöar!

Och jag gillar läget :D

Bengan är speciell

Sitter med en mega tallrik mat framför mig, känner bara hur maten växer i min mun, det gillas inte. är så fruktansvärt trött idag, ingen sömn inatt alls, wonder why. jag har behov och jennifer svarar inte på mobilen, kanske borde ge henne en kurs om hur mobilen fungerar. samma visa varje gång : )
Bela åker på freeeeedag ju, jag får inte lov att passa bengan : / "oj, vi skulle bara röka så hände detta.." säger ela, struntprat. bengan älskar ju mig : )

God morgon

Sitter här med en STOR mugg kaffe nu, måste bli pigg..redan missat ena bussen så får vänta tills nästa går, kan inte hjälpa att jag är morgontrött hoho. även om mamma ringer mig varje morgon, flera gånger om, lyckas jag alltid försova mig. jag är inte skapt för att gå upp tidigt, har aldrig varit det och kommer aldrig att bli : ) nu tog kaffet slut, måste gå ner och fylla på. krävs mycket för att göra mig pigg ; )

Hörs sen snyggingar!


Sena natten

Time to say good night!
<3

Hittade ett gammalt utkast

Sms:
Jag - "Är inte du ovanligt sugen på donken idag?"
Mia - "Säg någon dag jag inte är det."

Tröööött

Jag är aaastrött, snart kommer jennifer och då blir det minsann kaffe i stora lass!

Juste, jag svimmade inne på smycka igår, inte första gången det händer..kände att det var dags igen ; ) så typsikt mig..

Sweet!


Bild från min födelsedagsfest - Minnie, jag & Teta!

Brrr

Det är så fruktansvärt kallt ute, hatar det : ( när sommaren är död, är jag död. sitter hos jennifer nu, så passar på att bogga medan hon duschar. bilderna kommer upp snart, har bara inte orkat kolla igenom vilka som är lämpliga att läggas upp här haha. finns allt mellan rumpor och hugo långt ner i halsen. men ska försöka ta mig tid till det ; ) kanske ikväll.

Ska på begravning imorgon, hatar verkligen begravningar! önska mig lycka till :/ ..

RSS 2.0