Bilder från torsdags




På bussresan till sticky, hoppas på att få fler bilder : )

Melodifestivalkväll hos fisen

Denna lördagen blir lugn, ska endast sitta hemma hos mia och kolla på melodifestivalen och dricka lite vin, helt okej det med. ändå lyckas jag få beslutsångest gällande kläder haha. har mina funderingar på hög kjol och spetströja. men min bh som hade varit snyggt till det ligger i smutsen, typiskt. får prova med en annan : ) men innan jag drar ska jag knarka nässpray och ipren, måste vara på topp! nu ska jag springa runt och stressa mamma, magen kurrar efter räkor.


Fantasy bar


Helt jävla onödigt

Sjuk och bakis är ingen bra kombination känner jag, inte alls kul. precis tryckt i mig en fet kebabpizza med jennifer, helt underbart på när man är bakis, blev tom över till kvällsmaaaaaat mjao. sitter hemma hos arne nu i rannebergen, blir till att spendera natten här, mys med nunfur all night long. imorgon blir det mysig kväll hemma hos mia med melodifestivalen och vin, får försöka bli något friskare innan dess. som tur va har jag med mig min nässpray hit så slipper jennifer mina snarkningar som kan förekomma vid förkylning ; )

Man mår väl inte så bra idag

Tack för en roligt utekväll girls! man mår väl som man förtjänar idag, men helt okej ändå. nu ska jag hoppa in i duschen, det behövs kan jag säga. kommer säkert upp några bilder idag eller imorgon, ciao!


Ny kategori här på bloggen!

Gästbloggning

How to do it



Mia & Gaby visar hur man partar på riktigt!

Sticky tonight

Idag är sticky fingers som gäller tillsammans med dom bästa! min lite underliga hals får fanimej stå ut för ikväll ska jag ha kul. blir till att knapra lite piller innan mot huvudvärken bara, börjar lite smått med en "kroppsåterställare" som består utav en kopp grönt te som gör susen. ska strax hoppa in i duschen och bli fräsch igen, oh kan inte tiden gå lite snabbare?!


Ramses och Ra

Ajajaj, ingen skola idag heller, vet inte hur jag bär mig åt. min hals är helt wierd idag, dör om jag blir sjuk, det är något jag inte hinner med just nu. vi köpte ju två undulater igår, en hane och en hona, trodde dom skulle vara pyttesmå eftersom dom bara är 10 veckor gamla så blev en liten besvikelse när päronen kom hem med dom. tror inte att dom tycker om mig, bara mammas händer som duger. nu till dagens bästa; jag och emil har 2 underbara månader idag

Vet inte



Life is wonderful


En otroligt fin låt som spelades mycket under våren 08 ♥

Fredagen i bilder







Sjukt kul, men sjukt kallt.


Anna, fisen och jag fick för oss att hoppa i snön, varför blir jag inte förvånad?

Dagens planer

- Städa rummet
- Plugga
- Filmkväll hos mia (?)

Längre än så har jag inte kommit, men har ganska mycket plugg att göra så blir väl inte mer än så.

The day after

Är så himla trött och sleten idag. inte ens kaffe, 2 värktabletter till huvudet och ett varmt bad hjälpte. har även träningsvärk i magen, vet inte hur jag bär mig åt. men man mår väl som man förtjänar och med tanke på hur gårdagen såg ut så är det inga konstigheter. känner en slags fruktan för att se alla bilder som togs, haha och då är det fan illa. kanske lika illa som vid varje berusat tillfälle, men det handlar om att bjuda på sig själv, right? räknar med en lika rolig kväll snarast tillsammans med dom bästa. annars har the day after varit helt okej, lördagsmys hemma hos fisen tillsammans med jennifer & sanna, alltid lika kul att snacka skit och bara va! lite kul att höra om varandras fredag, speciellt om jennifers, fast det ska vi inte gå in på.


Vimmelbild från igår


Anna, marika, sanna, jag, amanda & emma.

Wihowihowihowiho

Ville bara säga god natt innan jag beger mig mot den gudomligt mysiga sängen my lovers. förstår om ni blir sugna. annas födelsedagsfirande har varit väldigt rolig med massa dans, fick en kommentar av en cool snubbe i kostym att jag dansade väldigt bra! fattar ni, han ville inte få med mig hem!!!, jag dansade faktiskt really good. helt klart att samma snubbe senare skulle fixa bord med helrör, oj oj oj oj. nej vad detta blev helt ointressant, saknar min emil inatt med, bara så ni håller er uppdaterade. är helt impad på mig själv : ) kan ju faktiskt blogga efter en utekväll, applåder till mig som kan stava. nej, vet ni vad? nu kom john blund, good night.

This is my life

Sitter hemma hos jennifer nu, klunkar i oss vatten. känns väl sådär i blåsan. åååååh har verkligen inget att dela med mig av, men kände att jag var tvungen komma med något eftersom jag själv stör mig på bloggar med dålig uppdatering : ) med gasolin' spelandes ur högtalarna ska vi samla mod och värme till en kall väg hem till mig och sedan vidare till moster, där vi ska spendera denna underbara torsdagsnatt.

Videoklipp


Helt okej med Nunfur & Bobi


Combi med Ela & Sampan, väldigt mörkt dock, ser inte alls mycket.

Sammanfattning av dagen

Vakna, väckte jennifer, slappa, MJ föreställning som sög ganska hårt, lämna busskort till anna, hem till mig, drack kaffe med jennifer, otroligt ful sminkning, mysigt bubbelbad, lite bus.

Sucki sucki, ten dollars!



Det handlar om hur snygga vi två är, helt sjukt. och vi vet att ni snuskhumrar älskar oss, men det är dock inte sjukt, bara en självklarhet. ström & frank, snyggingarna i ale!

Hide and seek


Beauti-fulla


Kan inte vara lätt att inte tas på allvar, hoho.

Bilder från combi


Mattias & Ela


Ela & Moi

Ni måste hålla med om att jag har världens bästa mobilkamera?


------

Åh, det är vid sånna här stunder man bara vill gräva ner sig 6 fot under marken. förstår inte varför jag ska reagera på småsaker som jag gör? tur för er att jag har svårt för att skriva om känslor och om vad som egentligen står på i mitt huvud. nu väntar jag på att jennifer ska komma hem så jag kan prata ut, kanske kolla på någon film.


Ska jag?


Gammal bild från 07. har mina funderingar på att skaffa något brunare hår, men behöver verkligen hjälp med att bestämma mig, det är sjukt jobbigt att ångra sig efter haha, vilket jag oftast gör. ni som känner mig, är gaby en blondin eller brunett?

Behov, ge mig sommar

Grebbestad. sommar. aröd. uteserveringar. bacardi breezer watermelon. grillfest. brunbrända ben. blommig kort klänning. skyhöga sommarklackar. la salle. marlboro menthol. solblekt hår. sena kvällar. bästa vänner. roadtrip. mötley crüe. tomas ledin. piknik. festival. camping. gudomligt snygga kläder. galenskaper med sis. slottskogen med fisen. skaldjur. sallad. stalka rockgrannen.


I say love it is a flower and you, it's only seed


Älskar låten, the rose - bette midler.

Jag är bäst

Har ont i mina ben och höfter idag : ( vet inte om det är för att jag har suttit här hela dagen. funderar på att ta mig ett varmt bubbelbad och sedan bädda ner mig i sängen till en bra film. men först måste jag hem till mia och lämna hennes busskort som jag lånade i lördags. tror jag ska träffa jennifer idag med? vet inte.
Hittar inte min mobilsladd till datorn! har ju bilder och ett videoklipp på mobilen som jag ville lägga upp här på bloggen. sladden ligger inte på sin plats och jag har kollat överallt, så otroligt typsikt när jag vill ha någon specifik grej just NU. tror någon lurar med mig ibland, eller så är det bara jag som är väldigt slarvig på att hålla ordning och reda. men det vill man inte tro? jävla spöke.


Ändrat på designen

Lite nytt på bloggen nu igen, vill ha så enkelt utseende som möjligt men ändå snyggt. får se hur länge jag har bloggen såhär, hehe. skulle behöva lite hjälp med smågrejer bara, vill även ha en ny header men måste skaffa ps då. får se hur det blir med det, med mina ps skills kommer jag inte långt. just nu ska jag ta en paus från datorn och äta middag, det är fan inte lätt att hitta bland alla koder, speciellt inte "finjusteringarna". bloggar lite mer senare, vi vill ju ha kvar mina ögon på plats, känns efter att ha läst alla bögkoder : )

We weren't born to follow


Yesterday





Finns säkert fler bilder från igår men det var dessa jag fick tag i : ) lyckad kväll/natt men med några glas för mycket dock.

Happy valentine's day

Jag kommer spendera dagen bakis efter gårdagens utgång tillsammans med ela & mattias, lovely.

Efterlängtade lov ♥

Nuuuu börjar mitt lov, så jävla gött. vet ni? imorgon på combi kommer två av pinklips låtar spelas, hur grymt är inte det? lady luck & run for your life, det gillas. nästan så man börjar tagga redan nu. ska strax lägga mig under solariumet och bli snygg tills imorgon. ska ha leopardstrumpbyxor och en svart enkel tubklänning med snygga accessoarer och höga klackar på mig! ela ska vara lika snygg : ) systrarna ström - gudomligt snygga rockchicks! nej men..sminket är fortfarande veligt, tror jag kör på rött läppstift och lite smått sotade ögon. esh, varför skriver jag ens allt det här? ni får ju självklart en outfit bild imorgon innan jag drar : ) fast iofs suger jag på att lägga upp sådana bilder, men vi märker ; ) nu ska jag dricka upp mitt vatten, är ju hälsosam numera, och sedan sola.
Over and out.

Tom's diner


Back in the days


Jag & Mia en aning rund om fötterna.


Jag & Stefan.


Haha


Lilla moi

Helt sjukt vad jag saknar tiderna!

Ela på linjen

hallo mother fuckers! Ela på linjen, gaby ville ha en gästbloggare, vilket känns rätt b-igt med tanke på att vi bor en trappa ifrån varandra å träffas varje dag.



Orkar inte skriva mer

Brigitte Bardot


Vackert.

This is it


MJJ ♥

Onsdag kväll & ett vettigt inlägg

Eftersom jag har fått klagomål från mia när det gäller min uppdatering tänkte jag att det är bäst att jag klämmer in ett inlägg. och då hoppas jag fan att du kommenterar?! din fis..har egentligen inget speciellt att skriva om då inget händer under dagarna. förutom att jag rakade bengan idag, så nu är hon fin och len som en barnrumpa. på tal om rumpor är hennes röv väldigt scary, den liksom "spänner" sig i takt med min klappning på hennes rygg, om ni fattar. ska filma nästa gång så ska ni få se en ful, slemmig kattröv. jag vet att ni gillar det : )

Jag är på ett väldigt glatt humör nu :D för imorgon är det torsdag och då är det snart helg. och på lördag ska jag ut med ela & matte, min första utgång tillsammans med syrran, kan inte bli bättre. och sedan på söndag är det alla hjärtans dag, lovely. då ska ni få massa kärlek av mig ; ) nu kallar kvällsciggen med jennifer, puss mina gaby-fans.

Mia speakes the thruth !

Gay är gay och luktar fis !

In my head


Älskar min studentmössa

Sitter i skolan nu med minnie, precis ätit lunch och hämtat ut våra studentmössor :) sjukt fina, luktar sommar med, det ni! nu ska jag nog ta och plugga lite, det behövs. fast det är ju inte så lockande precis. men vad gör man inte för att ta studenten, nu fan ska jag bli en plugghäst! CIAO

Måndag morgon

Hatar måndagar, det är den längsta och segaste dagen i skolan med. börjar självklart veckan med att försova mig och missa bussen, heja heja. så nu sitter jag här och har tråkigt, helt färdig för skolan så finns absolut inget att göra. kände ett sug på mitt te som står brevid mig men kom på att det nog är väldigt kallt nu, så något tedrickande blir det inte heller. så vad som återstår att fundera på är om man orkar pallra sig ut och röka i kylan? eller om man ska vänta tills man går till bussen. vilka bekymmer man kan ha : )

Jag vill ha en egen måne...

A <3

Lördag...

...och jag är asmätt på vatten! då är det något allvarligt fel? haha

Sweet dreams

Äntligen helg, fast jag ska väl inte säga så mycket..varit "ledig" ett tag nu. jag hade världens hemskaste men ändå gulligaste dröm inatt. det var såhär att jag var gravid, magen var i perfekt storlek och jag älskade det! det är så otroligt vackert med liten gravidmage. men jag var inte säker på vem pappan var samtidigt som jag var tillsammans med emil, fattar ni hur mycket jag grät? haha. jag vågade inte berätta för emil att jag var gravid, men tror nog ändå att det var ganska märkbart. man kunde känna bebisen sparka, fast det sjukaste var att ibland så kunde man klappa den på huvudet, haha. var ett väldans vel, visste inte om jag skulle behålla det eller göra abort..men tillslut kom det ut en liten mini-isbjörn, haha jag dör..allt kändes så otroligt äkta med så när jag vaknade var jag tvungen att känna på magen ifall allt var som det skulle, haha!


Pinklips - Lady luck


Jag & nunfur är med i videon! ungefär vid 2:22 har jag för mig : ) inte världens charmigaste bild men skit samma.

Min torsdag

Lite smått nere idag, dont know why. kanske beror på att djävulsveckan snart är här..men iaf, tror inte ni bryr er riktigt : ) har mina babes som får ta allt istället så slipper ni fälla en tår för min skull ; ) meeeen, målade mias & rasmus sovrum igår, blev väldigt fräscht må jag säga. oh likey likey, grovt sugen på att slänga ut alla mina möbler och köpa allt nytt med lite snygg färg på väggarna. tänk er cremevita väggar med mörkt parkettgolv, så jävla snyggt. har lust att flytta till en dyr lägenhet i göteborg med 4 meter i tak. ungefär en sån lägenhet som min mammas väninna har, men ni känner nog inte till henne ändå. men hon har i allafall en fin lägenhet.

Vad händer idag? måste städa mitt rum..typ dammsuga, bädda rent, damma och tvätta golv. har mina funderingar på att bona golvet med men det får nog mamma ge sig på, annars kommer det väl se förjävligt ut. senare ska jag väl vara social och spela trevlig mot jennifer & fredrik, ni vet hur det är när man hatar personer i smyg som man till tvång är tvungen att tycka om. får vänta tills imon med att träffa emil : ( feel me? helt rubbat. nu kallar vattenflaskan som står brevid mig och städningen som kommer ge gudomlingt resultat, take care!

Liten Nina




Ojdå..

Idag körde jag en gaby igen, helt fel. jag är så jävla hopplös ibland alltså. men inte så lätt att gå upp tidigt när man lägger sig sent, får bli en ändring på det. fast hur ska jag kunna lägga mig tidigt när jag vaknar sent? och man kan ju inte gå upp tidigt när man har lagt sig segt för då har man ögonen i kors hela dagen? nu blev det lite flumigt här men ni hajar grejen. sitter och biter på min sjukt störande nagel just nu, så jävla fräscht och tänkte att ni ville veta det : ) det är en väldigt bra anledning till att ha naglar som är fejk, dock gör det jävligt ont ifall man slår i dom. men esh, vill man vara fin får man lida pin, right? + att man slipper störande skit som bara förstör ens dag. jävlar vilket glatt inlägg det blev nu : ) men jag är glad, bara så ni vet..för nu ska jag ta på mig och sedan springa till fisen! yeeeey

Awake

Applåder till mig. för engångs skull är jag uppe i tid, typ färdig till skolan. dricker mitt morgonte och har bara sminkningen kvar att göra, fast den får bli jävligt snabb och enkel.

Bilderna ni aldrig såg








Nya tag


Panikångest

.


Antingen eller

Det är fan inte okej alltså, finns inget som kan få mig upp på morgonen. ligger i sängen och funderar på hur jag ska göra..snart slutar min lektion och så har jag håltimma fram till 15:00 och slutar sedan 17:00. frågan är den om jag ska åka till skolan senare så jag kommer på lektionen eller om jag ska stanna hemma och göra nödvändigt arbete. typ som att skriva klart massa skolskit och fixa praktikplats som skulle varit klart förra veckan. jag måste verkligen vara lärarnas favoritelev, haha. tror det blir det sistnämda alternativet..

RSS 2.0