Lördag

Är på så dåligt humör idag, segt..men det blir i allafall dop kalas idag lite senare. Lilla Melvin döptes idag : ) Så ska försöka greja mitt hår utan plattång, ingen lätt match precis. Får hoppas på att Silvia kommer hem snart så jag kan låna hennes. Men nu ska jag slappa framför tvn lite : ) Kommer nog ett inlägg lite senare, ciao.

Helg!

Äntligen fredag! Fast iofs har jag haft fredag hela veckan, haha. Har bara varit i skolan idag denna veckan,  får skylla på att jag inte kan använda pennan nu när jag har långa naglar ; ) Skolan är inte riktigt min grej..

Beställde en Audrey Hepburn poster igår, hon är bara så fin! Kunde inte gud lagt ner lika mycket tid på mig ?! Haha..

My birthday!

Det är ingen vanlig dag, för det är min födelsedag, hurra hurra hurra!

Söndag

Var ett tag sedan jag skrev nu men har inte haft lust och tid till att skriva. Men såhär såg min helg ut kortfattat;

Fredag: Var med Mia, senare på kvällen träffade vi några mer.
Lördag: Var med Teta, vi drog till Ida på en såkallad fest, haha.

Och nu är det söndag. Dagen har spenderats i soffan framför tvn med Akilles : ) Han har börjat skälla nu och har sjukt mycket mer energi. Han kan även kissa helt själv nu, men han gör det dock där han och Tindra sover, haha. Ni ska bara se han när han vifftar på svansen och skäller, ååååh gud vad söt han är.

Imorgon är det skola och jag ser verkligen inte fram emot det, Teta har mitt smink med och vill inte visa mig i skolan utan smink. Folk kommer glo ögonen ur sig för jag är bara så himla snygg utan smink, nyvaken haha. Till och med jag kan bli rädd för mig själv på morgonen, då är det illa. Ska även greja mina naglar imorgon, det ser jag däremot riktigt fram emot ;o Hur snyggt är det inte på en skala med fina långa lackade naglar? Så imorgon klockan sex sitter jag och gör mig fin, yeeey.

Nu ska jag kolla på The hills have eyes. Ciao

Torsdag

Fixar mig lite inför skolan, fast det kanske är rätt onödigt eftersom vi bara ska ha Boxercise..menmen, det skadar aldrig att sminka sig.

Ikväll blir det teater på Backa teater, ska se Måsen med klassen. Får hoppas att den är bra, ska mötas 18.10 så blir lite stressigt när man kommer hem efter gympan. Men nu ska jag käka innan jag dör!

Ciao


Onsdag

Segaste dagen på veckan, Lars-dagen hehe. Men jag klarade mig igenom hela dagen utan någon skolk! Hur bra är inte jag på en skala, jag har skärpt mig och börjar bli "duktig" i skolan ; )

Tror även att jag börjar bli sjuk, har en sån jobbig huvudvärk som har hållt på sedan igår, den försvinner inte gaaah. Att bli sjuk är det sista jag vill, behöver verkligen komma ikapp i skolan. Annars får det bli hemmaplugg för min skull..

Imorgon på gympan blir det Boxercise på SATS Kompassen minsann, ser inte fram emot det. Visst, det är kul..men jag har ingen ork till sånt, haha. Ska bannimej visa min Rocky Balboa sida.

Gucci ska sova hos oss idag, yeeeeeeeey : D Hon ska sova med mig, men hon löper den mensfian. Haha, pappa fick ta en strumpa med en servett som tikskydd eftersom hon inte äger ett riktigt. Fatta, en strumpa..den lilla skiten.


Akilles



Dagens;

Humör :  Glad & seg
Mående : Huvudvärk
Frisyr : Hästsvans
Klädsel : Leggins & klänning
Gjort : Skolan
Borde göra : Plugga
Planer : Bada & sedan sova
Längtan : MALAGA :D
Vill ha : Gummistövlar, pengar & party
Lyssnar på : Antonio som tjötar
Bästa : Akilles
Sämsta : Mattelektionen
Väder : Kallt & blåsigt
Tid : 18:27
Dagens middag : Potatis, köttkorv & pepparrotsås

Money most be funny

Jag behöver pengar! Men ingen vill ge mig : ( Får pengar imorgon av mamma men jag behöver pengar idag, jävla skit haha. Får väl ta mina sparpengar som jag skulle ha i Malaga, buäää. Ska fan gifta mig med en stenrik gammal gubbe som är nära döden, inte en sån där med sex siffrigt på kontot utan hundra gånger så mycket! Så länge han inte vill ha något annat utom hemlagat mat av mig så är det lungt. Man får lov att dagdrömma : ) Aja, nu ska jag greja mig och sedan ta bussen till stan!
Ciao

Gulligull


Grattis lillebror!

Smackade precis in mig marängswiss, mätt som satan är jag nu. min lillebror fyller ju 13 år idag så grattis till honom! mycket födelsedagar nu, imorgon fyller silvia 14 år..och den 20e fyller ferenc år och jag den 25e, höhö.

Läskande




Ska snart ta bussen till ela, tror det gick 19:15 så får lägga på ett kol nu om jag ska hinna med den : ) pusshej!


Måndag

Stannade hemma idag, har ont i magen, buä. blir nog till att sitta och plugga hela dagen, det behövs en hel del. ligger efter..för ovanlighetens skull. kanske slänger in en film under pluggandet också : ) vill ju inte överanstränga mig haha. kanske drar till ela ikväll med, om hon inte ska jobba imorgon då..men då måste jag vara hemma imorgon med, så det får bli en funderare över det. frånvaro är inget jag behöver mer utav, haha.

Grattis Mia



Grattis ditt stolpskott!

Höstmys


Tisdag

Vaknade med underbaringen Gucci idag, så gosig är hon att sova med. Ville inte gå upp men skolan kallade, hehe. Men drog hem strax efter Transport & speditionen, hade visst matteprov som ingen hade berättat om. Träffade Mia efter skolan för ovanlighetens skull : ) somnade i hennes säng..


Jag ska aldrig göra om samma misstag..

Jag, mamma?

Anställd - Din son vill pierca sig på andra sidan.
Jag - Aa okej.
Anställd - Är du hans mamma?
Jag - Ja, det är jag.
Anställd - När är du född?
Jag - 69.
Anställd - Hur gammal är du?
Jag - 37.
Anställd - Okej, hej då.

Fick spela Jespers mamma när han från Pelos ringde och ville ha "mitt" godkännande ;) Sa dock fel på åldern, när man är född 69 så är man mellan 38 - 39, men dum som han var..


The escapologist


Söndag

Helluuuuu

Min Halloween spenderades hemma, mamma & pappa hade lite folk här. Senare gick jag till Mia och sedan vidare till Nol. Från och med när vi gick ut blev kvällen fail, haha. Fick sminka Antonio igår, först blev han ett skelett men han ville inte vara det så han fick bli en pumpa i stället. Varje sminkning behöll han i ca 10 minuter innan han tröttnade och det tog typ 30 minuter att få det rätt, puuuh satans unge asså haha. Mycket slit i onödan, han sitter precis inte still när han ska sminkas, mamma är ju bara såååå mycket roligare att kolla på när hon blandar bål haha.

Idag vet jag inte vad som händer, borde egentligen sitta och plugga men har ingen ork till det. Ligger efter en hel del i skolan..ska även hålla ett argumenterade tal i morgon men har ingen aning om vad jag ska prata om. Allt står helt still i mitt huvud känner jag. Hoppas på att jag kan få lite hjälp av Ela : ) Ska även komma i säng i tid idag för i morgon börjar skolan, skjut mig, snälla haha.


Freddy Krueger

One, two, Freddy's coming for you
Three, four, better lock your door
Five, six, grab your crucifix
Seven, eight, gonna stay up late
Nine, ten, never sleep again


Be aware

Gårdagen var lite fail, började hemma hos Bloom, där hela Södra Klöverstigen var, ni förstår. Sen så skulle vi vara med dom andra men vi gick hem ist, eller Mia gjorde. Jag stog kvar helt ensam i Nol, haha. Ett sånt jävla skoskav hade jag, kunde knappt gå. Men jag träffade dom andra iaf, ett litet tag. Sen gick jag hem till Ismo eftersom att jag visste att Micael var där så hade vi sällskap hem. För att runda av kvällen kan jag säga att jag frös som en gris!


Jag vet inte hur min Halloween ska firas, det återstår att se : ) Kanske blir en hemmakväll med päronen eller så drar jag ut någonstans. En sak är säker, jag ska inte utsätta mig för kylan igen..eller skor som blir obekväma i längden.


RSS 2.0