Jag vet att ni har saknat mig

Nu är jag tillbaks, efter en hård helg! firade ju min födelsedag i lördags, tack för kvällen mina flickor : ) även fast man kanske fick lite väl många drinkar i så tyckte jag att kvällen var mysig : ) självklar bjöd jag på min goda skaldjurspaj, den uppskattades, förutom hos mia då som är en mes ; ) men esh, ska ut och ta lite "frisk" luft nu, vi höres!

Bilder från lördagen kommer antagligen snart, måste få tag på alla först : )

Fyller 18 imorgon!!

Fyller 18 imorgon, fatta hur snabbt tiden har gått. känns som igår när jag och mia satt på balkongen med en jordgubbsdrink och kom fram till att det var 130 dagar kvart tills jag fyllde år. sköna minnen : ) ge mig sommar!

Sitter hemma hos moster nu, jennifer är i skolan. ska möta hemme kl 1 när hon slutar. vi håller på med en liten plan just nu ; ) säger inte vad det är..utan det får ni märka till sommarn! får hoppas att allt går bra bara! :D

Ska nog lägga mig i mosters säng nu och försöka vila, är sjukt trött. blir nog en hel del kaffe idag. en sak till, hur grymt är inte david guettas album?! one love pratar jag om ; ) got love it!

In My Heart


FacelookSweet morning

Sitter hemma med jennifer nu, ska strax gå till bussen..är nog min klantdag idag, tappade ut kaffet över golvet, öppnade mjölkpaketet lite föööör mycket och spillde ut vårat kaffe över bordet. får se hur dagen slutar?

Är förvånadsvärt pigg idag :D får hoppas att det varar.

Gaga in the room

Hörde jag party? ska strax till mia :) håller på med mina naglar som nyss gick av, trodde gelenaglar skulle vara starka?! måste ta mig en tripp till en salong..

Måste skynda mig nu innan dom andra blir arga på mig :D höres!

Paranormal Activity

Kollade på paranormal activity igår med fisen, jävlar vilken läskig film. mia var tvungen att följa med mig hem och umgås med mig tills rasmus slutade hehe. slängde på en annan film runt ett för att komma på andra tankar. men inte blev det bättre, låg och vred på mig heeela natten. kunde inte sova alls, tänkte bara på när tjejen blev bortdragen från sängen när hon sov -.- eller när man hörde fotstegen i trappan, självklart skulle jag inbilla mig att det gick någon i våran trappa som ligger utanför mitt rum.

Sweet


Bild på jennifer och mig i vansbro. och ja, jag hade två jackor på mig haha..med tanke på den hemska kylan.

7 dagar!!

Förstår ni ?! nu är det baaara 7 dagar kvar tills jag ska få känna gemenskap i elas gäng, 7 dagar tills jag ska ut och göra göteborg osäkert, 7 dagar kvar tills jag fyller 18 :D

Huvudvärk!

Får bli en tripp till optikern när jag har pengar..

Lugg igen
Kan inte låta bli att ta oseriösa kort, känns så mongo att stå och posa för sig själv..

Fredagen den 13:e

Ojojoj, länge sedan ni fick ett fylleinlägg av en mildare variant. kom hem från mia nyss, blev lite vindrinkar mm. alltid lika trevligt att vara hemma hos min lilla fiafis :D jag är ovanligt glad idag, fyller ju 18 om 10 dagar, hallå eller, det gillar vi va?! and nunnifer we like, o-munnen kanske jag ska skriva så alla förstår ; ) hon drog dock tidigare..känner att detta blev ett ganska onödigt inlägg, men who cares? i know u like it ; ) ska prata vidare med jennifer på msn nu som fick lov att bli ett trevligt tele sällskap medans jag var på toa. spöken i vardagsrummet är något jag inteeee vill möta på ensam.

pouss

Fler bilder från Mia

Missing You


Hittade en bild..


(Mia, Anna & moi)

..på annas facebook. jag lyckas alltid bli sådär söt på bilder under fyllan, wonder why? suck, haha.

#%/!=/"=!#(%!

Är på sånt jävla dåligt humör just nu, stänger av mig för ikväll nu. ses imorgon.

Brigitte BardotVackert..

Läkaren & hunger

Var hos läkaren idag, kollade upp mitt äckliga utslag men dom visste inte vad det var..uhu. dom bad mig köpa någon salva som hette hydrokortison (?)..låter läskigt haha. fick även en ny tid nästa vecka på tisdag klockan 14.00. ligger i sängen nu och typ svälter ihjäl, så typsikt att maten ska vara seg nu när jag inte har hunnit äta under dagen/morgonen..ååååh, ge mig en fet hamburgare!

Mia 18 år

Har inte mer bilder typ, blev inte så mycket bilder från min del :D ska försöka få tag på mer..vet att det blixtrade till en hel del i fredags..

Memories


Chain meMitt lårsmycke : ) egengjort med kedjor m.m från Panduro.

Grattis Miafia! <3


Äntligen får du dricka lagligt. ; )

Döda mig ?

Ska strax gå till buseen, sitter i sängen med en jävla mage som gör ooont. orkar verkligen inte skolan idag, men måste dit.. : ( ska möta upp minnie på centralen så går vi till skolan tillsammans, as usual. imorgon fyller mia år och det ska firas! :D och om 19 dagar fyller jag år, åh cully.


Oldies på mig & miafia


HAHA, ojojoj..finns mer men dom väljer jag att inte lägga upp :D vad säger ni om att jag ska färga håret brunt igen?

RSS 2.0