Hårfärgning

Har precis köpt hårfärg, måste fixa min utväxt : ) får se om jag gör det idag eller inte. sitter hemma hos nicole nu, heeelt ensam. hon skulle hämta fransisco? rasta hunden med. lovito springer runt här :D lille busfröt, fruktansvärt söt!

Happy face

Är på världens bästa humör idag, vet inte varför :D ska strax ut med nicole och motionera, det var på tiden kände jag. aaaaaaah vet inte vad jag ska skriva..
take care ♥

Tisdag

Har varit ledig idag, så himla gött. färgade mias nyklippta hår imorse med : ) så nu har hon en brun page, fräääscht (Y) blir själv sugen på page, men vet att jag hade ångrat mig jätte mycket efteråt. den pagen nicole richie hade är så frestande! gudomligt snyggt. frågan är om jag hade passat i det.
På tal om klippning så ska nazgol få klippa mig någon dag :D ska vara hennes hårmodell, tror det var något för en praktikplats. ska bli kul seru, hoppas att hon är duktig på sin grej bara ; ) hehe. men hon har ju klippt teta och hon har väldigt fint hår :D

Vackert


Dogs


Akilles har blivit stor :D


Kompisen

Seeegt

Jag orkar inte plugga mer : ( jäkla lärare asså! nu får det räcka med läxor idag, får gå över till provet istället. fattar nada, känner att detta kommer gå bra ; )

Kära morbror

i love my morbror, han har gett mig en mobil. yeyeyeye

But I'm a million different people from one day to the next


Party

Mia drog med mig på parteeei igår hos annapanna, kände att vi behövde det : ) träffade lite folk som jag inte hade räknat med..




En klassiker..


Bara konstig?

Älskade Ted Gärdestad




Näst intill tårar!

Kan vara min favoritlåt



It's gonna take a lot to drag me away from you
There's nothing that a hundred men or more could ever do
I bless the rains down in Africa
Gonna take some time to do the things we never had

Smått & gott

Är inte ett dugg bakis idag, så gött :D men är nog dock liiite sjukare, vet inte. febern har inte kommit iaf som tur var. idag blir det nog bara till att plugga, men vi fårse vad det blir med det ; ) ni känner nog mig såhär dags. är väldigt sugen på att skaffa mig en fin färg med, kanske kan sola och sen kleta på lite BUS. men att sola när man är sjuk är inte speciellt bra då bakterierna frodas av värmen. meeeen, vad ska man göra när man är i ett stort behov av att sola? dagens fråga.

Grattis Ax <3


Idag skulle det varit din 18 års dag : / Grattis bäste vän <3

Silly boy get out my face


Kladdkaka

Jag och nicole fick för oss att baka kladdkaka förut, blev väldigt god må jag säga! liiite lös va den allt men det gick ner, ingen som klagade iaf. imorgon måste jag få tummen ur röva och använda mitt solkort, men det jobbiga är att jag inte hittar till solariet. så nicole ska följa med imon och jag ska äntligen inviga mitt kort : ) vi ska ha med oss massa morots grejs och hoppas på feting brännan! men innan det måste jag få lite motion, funderar på att cykla upp till mormor och tillbaka, får se hur jag känner mig : ) börjar bli sjuk, IGEN.

Citat från elas blogg

"Killar/män som gapar och skriker på tjejer har små kukar. Eftersom dom inte har någon manlighet mellan bena så är dom tvugna att verka tuffa och gå på det "svagare" könet. Intressant tycker jag."

Haha, känner grannen sig träffad? vilka jävla fittor, rent ut sagt, man kan ha som grannar.

Discobitch

Har försovit mig så hoppar över första lektionen : ) så ska inte möta minnie förens 12, vi ska nog luncha innan samhällskunskapen. känns som om jag har gott om tid på mig så passade på att måla naglarna nu :D fick bli ett rött lack, enkelt och fräscht.


Hej döh!


haha vafan, party hard!

The day after

Fyfan vad trött jag är idag, tack vara någon som höll mig vaken under natten ; ) haha. vill bara ta en dusch och sedan lägga mig men dom har visst stängt av varm vattnet pga något fel. så får väl bli en dusch efter nio någon gång då det kommer tillbaks. tänkte vila under dagen men kom på att jag inte skulle kunna somna på kvällen då så höll mig sysselsatt med att putsa mina fönster, nästan storstädade hela mitt rum. kanske borde ta tag i min garderob med, den ser förjävlig ut just nu. skulle kunna tro att antonio har haft sin lilla modevisning där inne.

ESC

Såja!
Grattis Norge!

Mamma?

Lååång dag idag. tog bussen till nödinge förut och lämnade lite pengar till dan, gissa vad dom går till ; ) efteråt drog vi in till stan, mia skulle shoppa klänningar för hon har ju så ont om kläder (?) haha. vet ni vad det roliga med att bo här är? jag är som mias mamma, jag lagar mat och plockar undan. dock får hon diska för jag avskyr det.

Imorgon: ESC, taggaaaa!

Vaken med tuppen!

Kan man säga, sitter och pluggar med mia halvt sovandes brevid. gör sista biten på min rapport, härligt att någongång bli klar i tid! sen när jag är klar ska vi typ käka frukost, jag är ashungrig! sen så ska jag försöka få med mia ut i solen, behöver sola så det skriker om det.

Härligt härligt

Kom precis ut ur duschen, känns skönt att vara i lägenheten nu :D så jävla kul ska vi ha asså. på lördag äre finalen på esc och jag längtarrrrr. party people haha.


Richie


Hennes hår är to die for!

Skit rapport

Sånna jävligt jobbiga frågor kräver lars att man svarar på! pålägg & moms är inte mina starka sidor, inte prissättning över huvudtaget. får hoppas att detta blir klart tills på fredag klockan 12, jag får verkligen blackout när jag ska skriva något bra på beställning. trååååååkigt

Onsdag morgon

Detta är nog rekord, har varit klar nu ett tag och bussen går om 1 timma och 15 minuter! så nu blir det bara till att sitta här som tidsfördriv. malena gick vidare igår btw, så gött : )

Hello hello hello, how low


Jag hatar

Jag hatar skolan. jag hatar lars. jag hatar apu rapporter. jag hatar betyg. jag hatar att några ord på ett papper kan påverka min framtid. jag hatar att hanna ska byta skola efter sommarn.

Puss

Blev en promenad upp till mormor & morfar i morse med mamma & ela. hann inte käka frukost innan så fick gå hungrig och sedan käka där. dom har alltid massa gott hemma :D på lördag kommer kaj ( morfars bror ) hem till dom, har aldrig träffat honom så ska bli kul : ) mia, jag ska kolla om jag kan ta med dig dit så slipper jag lämna dig ensam i lägenheten :D

Ge mig pengar

Ela ska jobba på peace and love. hon kommer få träffa mötley crüe den grisen : ( jag vill också dit

Låten först



Cause we belong together now, yeah. forever united here somehow, yeah
You got a pieeece of mee,and honestlyyy
My life would suck withoooooout yooooooou

Helt galet vad seg jag är idag


Ska nog slappa i sängen framför tvn nu..

Veckans planer:

Måndag: Maybe plugga
Tisdag: Ledig och plugga
Onsdag: Skola, besöka svenheimers
Torsdag: Skola sedan åka till min och mias helgbostad ;D
Fredag: Tagga! bara en dag kvar till esc
Lördag: Esc och dricka! fira min morfar under dagen med
Söndag: Morfar 70 år!

Peace out ppl


nu ska jag vara med mia, pusselipuss!

På tal om bajs

Måste berätta om en liten pinsam blond händelse..detta var i grebbestad 08 när tomas sa att han skulle lägga en kabel. haha och dum som jag är frågade jag vart han skulle lägga den, trodde han menade en riktig kabel. men mia var lika blond hon med för hon fattade inte för ovanlighetens skull. vi blev utskrattade : )

Den nakna sanningen


Såhär ser mitt hår ut när det är ofixat, hatar det.

Gaby & Mia genom åren


Haha, så jävla goa minnen tillsammans.

Kiss Me Through The Phone


Den där Victoria


lyckas alltid på bild!

Lite onödig fakta

Åh herre vad seg jag är idag, kom hem från nicole runt klockan två, och gick upp rätt så tidigt idag med..gäspar hela tin, tror jag ska lägga mig under solariumet, brukar alltid somna när jag solar så kanske får vila lite samtigt med då :D två flugor i en smäll. vad händer idag? det är visst någon fest i skepplanda men orka betala för biljetten om det är skitungar där. tycker att nicole borde skaffa vip till oss ; o
En sista grej, mia kommer hem idag! yes, vi ska börja gå svettiga promenader tillsammans. kanske drar med nicole också så ska mia få se på jävligt mycket svett, haha.

LalalaLALALA


You are the reason that I breathe


Så fin, så fin..


Vackra carolina gynning, älskar hennes hår!

Tisdag

Sista veckan på praktiken nu : ( uhu..fick stå lite vid kassan idag med, börjar lära mig lite nu haha. men namnen på alla grejer är inte lätt att komma ihåg :S eller vilka sorts påsar/förpackningar som dom ska ha.
Pappa hade visst fixat så jag kan låsa min sovrumsdörr nu :D mullsan får alltid för sig att öppna dörren för alla djur så dom kan sova i min säng!! äckligt.

Väldigt gamla bilder


Jag


Mia, haha

Nu: Wipeout, ciao!

Expect the best, be prepared for the worst, fuck what others think & do your own thing.



Ännu en dagens

Dagens vill ha: Ett par skyhöga klackar! Dagens klädsel: Vita shorts och mammas tshirt, blir nog en liten ändring snart.. Dagens smink: Inget alls Dagens frisyr: En slarvig toffs Dagens låt: Flo rida - touch me (Y) Dagens planer: Förhoppningsvis cykla, behöver röra på mig Dagens saknad: Alexandra kanske.. Dagens bästa: Jag har pengar över från gårdagen, höhö Dagens roligaste: Akilles som brer ut sig över golvet och vill få sin snopp tvättad Dagen tråkigaste: Inte vet jag Dagens dummaste: Hon som klippte Peters man och pannlugg  Dagens misslyckande: Inget än sålänge hehe Dagens drog: Musiken Dagens köp: None Dagens godis: None Dagens humör: Happyyyyyyyy

Fulingar


Onödig bussresa

Åkte hela vägen till lygnevi igår med ela och eve utan att gå in, haha. massa fyllesvin där :P klockan hade hunnit bli så mycket så tänkte att det inte var någon idée att betala 200 kr för att vara där en kort stund. så vi fick sitta på busshållplatsen i två timmar och vänta på den jävla bussen, var nog första gången på lääänge som jag frös så mycket. har nog aldrig längtat efter min säng och två täcken så förut haha. det äckligaste var nog när någon sket på busstoan och gick ut utan att stänga dörren efter sig, fyfan säger jag bara..

Sommar


Onödigt, onödigt..

Kom nyss hem från teta, har stekt på hennes altan och ätit chips, det gillas. vad händer ikväll? är festsugen men vettefan. vill gärna haka på ela om hon ska någonstans...hm.

Shoppat

Har köpt två nya klänningar som kommer användas flitigt nu till sommarn, passar utmärkt till solbrända ben ; )

RSS 2.0