Heartless


Jag & Gucci


En oldie på mig och gucci, så pluttig är boccin mamash :D och väldigt blond var jag då..

Onsdag

Nu kan man säga att min helg börjar, så jälva gött! skippar skolan imon, finns ingen chans att jag hittar till det stället vi ska ha idrott i. så det blir en hääärlig lång sovmorgon istället och sedan träffa teta, film & popcorn ni vet ; ) är så trött nu efter skoldagen, hade en jävla lång genomgång på inköp & varuhantering, sån tär på en haha. nu ska jag slappa framför tv eller vad jag nu hittar på :)
Pooousss


The boy does nothing


Lilla Akilles


Dålig bild men aaaaah, är han inte söt?!

You're in the army now


Gammal men skön bild


En bakis alex och en söt mullsan sover..

Happy me

Är på sånt jävla bra humör idag : ) vet inte varför, men på för första gången på länge så är det faktiskt kul att städa. sen så känner jag att jag har makten ibland över små barn som bara inte kan någonting. yeaaaah im wierd men jag fucking njuter : )

Tisdag

Blev ingen skridskoåkning idag inte..istället stannar jag hemma och städar mitt rum hade jag tänkt. kanske blir till att plugga lite med.
Klickade hem en jeansjacka och ett par sandaler igår, kommer väl någon gång nästa vecka skulle jag tro. får se hur snygga dom är i verkligheten : ) blir nog även till att shoppa på fredag med ela, skulle behöva ett par tygskor så ska nog köpa det. sen så måste jag tänka på att jag måste spara pengar till resan, får se hur det går med det haha. har iallafall sökt sommarjobb nu så får hoppas att jag får det! nej, nu ska jag börja städa lite : )
Peace out folks v

Courtney Love


Friluftsdag

Kom precis på att jag har friluftsdag imorgon och ska åka skridskor. verkligen skitkul :D men den enda nackdelen är att jag inte vet om jag äger några skridskor i min storlek..okey, att hitta till isblablabla något också. tror att jag har ett par skridskor i källaren, men jag tänker inte gå ner dit själv och hämta dom haha, får be pappa göra det åt mig. sedan behöver man nog en hjälm..och en sån äger jag inte. lärarna sa att man var tvungen att ha hjälm på sig för att åka. detta kommer bli jobbigt känner jag, kanske borde strunta i att åka dit. fårse hur jag gör : )

Söndag

Lite dålig uppdatering nu dom senaste dagarna, har bara inte haft någon lust att skriva :) kan bli så ibland. nu sitter jag iallafall och dricker god passionsdricka och funderar på att hjälpa till mamma att fixa. skulle behöva städa mitt rum med, hela min garderob ligger utspridd över mitt rum..aaaa, har inget speciellt på hjärtat så ska inte fortsätta att skriva onödig fakta..
Ciao


Maskerad

Alex funderar på att ha maskerad på hennes 18 års fest innan utgång. vafan ska jag vara utklädd som då?

 
Cyndi lauper hade varit jävligt ballt faktiskt! men svårt att få till stilen..

Men det är trots allt ett jävla bra tag kvar så jag hinner nog komma på något ; )

Praktikplats fixad

Från och med vecka 13 till 19 ska jag praktisera på Svenheimers konditori : ) ska bli kul tycker jag. men arbetstiderna gillar jag inte, 08:45 - 17:45 tror jag det var. uuuuh, jag som är så morgontrött. ska även ha svarta byxor och tröja, men det jobbiga är att jag inte äger ett par svarta byxor!! tröja vettefan, jag brukar inte köpa svarta kläder..men det löser sig säkert.

Jag har absolut inget att göra, eller jo, plugga men vem fan orkar göra det. kanske kan sola lite, värt att tänka på.

I can't get no..

..satisfaction. 'cause I try and I try and I try and I try.

Praktik at Svenheimers?

Ringde bageriet Svenheimers nyss, dom hade visst praktikanter redan så jag passade på att smyga in "men ni kan la säkert ta emot en till?", så hon jag pratade i tele med fick prata med dom anställda, det tog nån minut och jag väntade. så sa hon sedan "vi tycker att det låter intressant att du praktiserar här eftersom du har handel som inriktning, du kan väl komma hit under dagen så pratar vi mer" yeeeey, måste göra min söt innan så dom får ett bra intryck av mig, sen så är det viktigt att vara glad.

APU

Okej, det fick bli att skippa gympan idag igen..istället funderar jag på att ringa runt lite i nödinge efter APU plats. har fixat fram 13 nummer, om jag inte får jobb på något av ställerna är det ILLA. hehe, men får låta rar i tele och hoppas på att någon intervju eller liknande bokas : ) ann sa att om man inte har hittat plats fram till måndag så placerar dom ut en, och det vill jag inte. tänk så hamnar man på någon ica, då är det nästan så att man tar självmord asså. att jobba på ica utan lön är nog det sista jag vill, det är riktigt tråkigt att jobba där.

Fucking skola

Åh, jag vet inte om jag orkar åka till lundbystrand och ha gympa idag : ( är så seg, haha. har verkligen ingen lust..får se hur jag gör. vaknade två timmar tidigare än när jag egentligen skulle upp, tack vara akilles. han skällde på gubben som skulle komma och fixa våra elmätare idag.

Satt sig på huvudet


Killen i mina drömmar



Lyckost reese!

Ny design

Lite ändringar i designen, vet inte om jag tycker om det än. men jag var tvungen att byta för jag tröttnar så fort hehe. får se hur länge jag har denna.

Textile colour

Färgar en kjol och en klänning just nu, ingen aaaning om hur resultatet blir. får hoppas på det bästa men följde inte bruksanvisningen riktigt, dum som jag är. det stog att man skulle tvätta i 80-90 grader men inte fan kan man väl tvätta viskos i det? det krymper väl då? så tog 60 haha, på klänningens lapp står det 30, men aja. kjolen blir nog bra iaf. i värsta fall får jag köpa med textil färg..eller slänga kläderna.

Öhm...





Hårmode?

Fika & motionsrundor

Skolan idag, slutade tidigare så det gick som en dans. hade bara en genomgång om något enskilt arbete vi ska syssla med nu, jag ska kolla in hur handel sker mellan sverige och taiwan : ) efter skolan så gick jag och minnie och fikade, för ovanlighetens skull ni vet. fick bli scones, cream cheese och chai latte, det gillas.

Var nyss ute med mamma och rastade hundarna, hatar det men det fick gå. hon sa att hon och pappa ska börja gå i dammekärr på deras motionsrunda tre dagar i veckan, från och med nästa vecka då. självklart så ville jag göra dom sällskap : ) gick där ett x antal gånger förra våren och kommer ihåg att man blev en del svettig så varför inte :D det skadar inte och är så himla mysigt att gå där : ) ska bara försöka dra ner på alla onyttigheter nu..men det är så himlans gott så kommer bli en jävla match asså.

Msn

G : vi kör upp en PET flaska i henne! det gillar hon nog

H : om man är ful så får man skylla sig själv tycker jag!

G : haha ja det finns alltid något att göra åt det

H : ja

Underliga samtal..


Korta naglar

Klippte av mina naglar igår, så nu känns det helt skumt att skriva på tagentbordet, inga naglar som tar emot längre. saknar naglarna haha. nu kommer det typ ta två månader tills jag har långa igen :o jävla tjöt om naglar, känner mig som en jävla fjortis. typ "omg min nagel" haha. fyfan, näe skärpning gaby. jag får se det positiva i det hela, jag kan ha coola svarta korta naglar nu :D

Alla hjärtans natt

Äntligen var alla hjärtans dag över hehe, nu behöver man inte känna sig ensam mer ; ) igår kväll/natt så var jag ju med alex, det var kul och vi fick pratat mycket : ) mitt rum luktar rööök och jag hatar det. all rök blåste in i mitt rum när alex stog ute på balkongen och rökte : (

Några bilder från igår;

Jag var söt och glad


Alex skulle vara snygg med sin öl, ni ser ju hur bra fotograf jag är ; )


Sugrörsposen

Det finns mer bilder men jag väljer att inte visa dom, haha.

Jag kör på mittbena

 

Dåliga bilder, jag vet. men dom får duga.. orkade heller inte frisera håret,
luggen ser skitful ut :P ångrar nästan att jag klippte lugg..

My goodies..

..friends and wine!

Alexandra kommer och håller mig sällskap ikväll : ) mys, vettefan vad jag ska bjuda på..men något får det bli, det är trots allt alla hjärtans dag ; ) mitt rum är ju kliniskt rent nu också så att ha henne här just nu är verkligen passande :D

Happy valentines day ♥

Idag har jag inget planerat, tråkigt nog. men ska nog börja dagen med att städa mitt rum från grunden. just nu har jag ju mina kläder som matta..

Kom på att jag hade en vinflaska :) ska nog ta mig ett glas ikväll hehe, för mig själv.

Hörru du?

Det blir vad man gör det till, tänk på det.

Nu ska jag fortsätta kvällen med päronen. ibland älskar jag att inte ha något att göra, bara va mig själv och mysa framför tvn.

Gynning-läppar?



Visst har jag riktiga carolina gynning läppar på denna bilden? hehe

Så bra


Fredagen den 13e

Idag är det fredagen den 13e och den nya Jason filmen har premiär :) vill så gärna gå på den eftersom det är en gammal favorit.

Från SF;

Friday the 13th
1957 drunknar en liten pojke vid namn Jason vid Camp Crystal Lake. Året efter blir killen och tjejen som ansågs ha ansvaret för pojken mördade av en okänd angripare. Lägret stängs, men öppnas igen 1980 av Steve Christie som anställer några ungdomar som lägerledare. Det finns dock någon som aldrig vill se lägret öppnat igen ... Nyinspelning av rysarklassikern från 1980.


Move Shake Drop


Min katt Mullsan



Detta är min katt som alla tycker är konstig. men det gör inte jag för han är så go :D min lilla kelgris.. han heter mullsan trots att han är en kille, haha detta pga att jag trodde att han var en tjej som kattunge.
Det sjukaste med honom är att han har en dotter som samtidigt är hans syster, han gjorde sin egen mamma gravid haha. men nu är han kastrerad så inga fler olyckor kommer hända, inte för att jag har något emot kattungar då..dom är så sjukt söta. alla säger att jag kommer bli en katt tant som vuxen.

När jag var liten kom jag på en liten ramsa till honom, helt spontant:

Mulsan phlikan bojkön mön
E min lilla bojkön mön
På sin lilla bojkön mön
Pussa han på bojkön mön
För han e så bojkön mön
På sin lilla bojkön mön

Jag vet, jag är sjuk. han kallades även för mulsan phlikan bojkön mön. när jag tänker efter var jag ganska konstig som liten..kanske därför mullsan älskar mig så, vi är konstiga ihop :) han har även ett eget språk, precis som våra andra djur haha.


Underhåll mig!

Jag har sååå tråkigt just nu. vill bara att kvällen ska ta slut så att det blir läggdags :) inte finns det några roliga på msn heller..och alla bloggar har jag redan läst igenom. på tv finns det inget intressant förutom "kom-och-hjälp-mig" program. kanske kan slänga på en disney film, dom är bra och gör mig så jävla glad. kanske borde ha ett disney maraton som förfest nästa gång, haha. varje gång dom sjunger i filmen ska man klunka något. då lär man bli jävligt packad för filmerna innehåller typ 80% sång.

När sötsuget får bestämma

Jag är så jävla godissugen att jag sitter och doppar tungan i en skål med pärlsocker..

Är det nyttigt?
Nej!
Är det gott?
Jaaa! :D

Tjingeling


Nya Jesus

Klockan 19:30 ska jag möta upp teta som precis har slutat jobbet..ska försöka hinna trycka i mig lite nybakad sockerkaka innan, känner att jag behöver lite socker haha. en marabou amigo skulle inte heller sitta fel. fyfan vad jag är godissugen, det är inte sant asså. skulle nästan kunna tro att jag är gravid så hungrig jag är hela tiden, men det finns ingen chans att det skulle kunna vara så just nu :) om inte gud gjorde mig gravid precis som han gjorde med maria, vem vet, jag kanske klämmer ut en ny jesus.


18 karat gold



Snodde låten av ela, den är så jävla bra!

I ♥ Brittan


Lov

Har sportlov nu, så jävla skönt. ska strax hjälpa mamma att städa tror jag..efter jag har druckit upp min saft :) är förövrigt sjukt trött idag, funderar på att lägga mig under solariumet en liten stund. lite färg på denna kroppen skulle inte skada när jag inte har lärt mig att lägga bus rätt haha. mina händer ser alltid förjävliga ut.
Ciao

Vackra Hepburn


Härligheter från H&M

                             

Melodifestivalen 2009

Göteborg idag då, deltävling 1. favoriten var ju klart emilia. och maries klänning var ju skitsnygg! han där jonathan tyckte jag mest var pinsam, lite för "pojkig" för min del. nu väntar vi bara på alla andra städer :)

Färgade håret igår, eller fixade till min utväxt..så nu är jag blond som vanligt igen. vet inte riktigt vad jag tycker om det ännu, kanske får fixa till det lite med slingor eller något..får se vad som händer :) känner mig som en fjortis..haha lite surt. men ela säger att det är fint? hm..får kolla in det lite bättre senare :D


Gravid

Ohja!


Begär

Okej, jag vill bli 18 nu! 17 är verkligen en onödig ålder, VERKLIGEN. det suger så jävla mycket att inte kunna gå ut. visst jag kan komma in på ställen olagligt, men jag är en riktig fegis när det gäller sånt. kanske om jag drar i mig några aquatini innan..det är typ 10 månader kvar tills jag fyller 18 och jag hatar det. kanske går månaderna snabbt nu under sommarn oså. alla mina kompisar fyller 18 innan mig också :( uhu, kul att se på när dom har det kul..


En väldigt bra låt



I turn my head to the east, I don't see nobody by my side
I turn my head to the west, still nobody in sight
So I turn my head to the north, swallow that pill that they call pride
The old me is dead and gone, the new me will be alright

Tisdag

Har så himla ont i magen, hatar det :( ska snart sätta mig och plugga inför provet jag har imon, känner på mig att det kommer bli svårt. lars har inte den förmågan att lära ut så bra. han är bara bra på att vara elak och kaxig haha.
ska åka in till skolan tidigare imon så att jag och hanna hinner göra lite läxor, vi ligger tok för mycket efter :P sen så ska vi nog gå igenom sakerna till provet med. vi ska mötas 10:30 så får se till att lägga mig tidigt idag för jag är inte speciellt morgonpigg :)
ciao

Glidar vecka

Såhär ser min vecka ut;

Måndag: Ledig!
Tisdag: Redovisning klockan 10 - 12
Onsdag: APU och prov klockan 13 - 15
Torsdag: Demokratidag, dvs kanske "ledig".
Fredag: Ledig!

Hur skön är inte min vecka egentligen?! ska färga Elas hår på fredag med och förhoppningsvis mitt. sen på lördag blir det till att flytta hästarna och ge Istis lite skönhetsvård :)

Måndag

Skitseg dag idag, har bara handlat med mamma, tvättat upp mina kläder och städat lite hemma, har studiedag. ska snart fortsätta med att städa mitt rum som ser förjävligt ut. min kudde är rosa efter alex hehe. så blir nog till att byta i sängen med. plugga är nog något som jag också borde göra, har ju redovisning imorgon om WTO. får prata ihop mig med gruppen senare :)
skriver mer sedan :) ciao

RSS 2.0