Oh boy


Teta & Bobbie

Kom precis ur duschen, har använt mitt nya phc shampoo och balsam som jag fick i julklapp av tomten. Luktar skitgott! Vad som händer idag är att umgås med Teta lite, vetefan vad vi hittar på..kanske blir en ny Teta & Bobbie 2008 ;) Haha, fyfan. Hon slutar klockan 18.00 så innan dess blir det väl till att slappa och äta! Det jag gör bäst. Mamma lagar fiskbullar till mig så jag är nöjd.


Lördag

Grejade mina naglar igår, dom blev inte som jag hade tänkt mig haha. Så när jag kom hem senare idag från Ela så fick mamma fila dom och fixa :) Nu är dom snygga. Speciellt med mitt nya lack Champagne frost på, mums. Glittrar sådär fint i ljuset från dataskärmen :)

Kvällen var skoj igår, bara det att jag fick sitta ensam med bochin och katterna fram till 03.00 igår och vänta på Ela & Emil. Ganska segt..men slängde på Djävulen bär Prada som jag har sett typ 10000 gånger nu, går hem varje gång ;) Men nu ska jag sätta mig vid tvn med päronen, får se vad som ska ses.

Pyss

Kaaaaallt

Kom precis in från en lite längre promenad med Jennifer, det var mysig. Gillar verkligen att vi har blivit kompisar igen, blod är tjockare än vatten trots allt :) Fryser som in i helvete nu, skit kallt ute! Jag vill ha sommar, är inte skapt för vintern haha. Mamma vädrar också så fryser ännu mer, doh.

Funderar på att fixa nya naglar redan imorgon, får se hur det blir med det. Ska fråga Ela snällt om jag får komma till henne imon och festa med henne & kompisarna (A) Går ju faktiskt med på att sitta själv hemma hos henne och passa Gucci medans hon är på krogen, får se om Emil inte ska vara hemma då. Och det är väldigt snällt utav mig tycker jag för Gucci är inte den mest lugna hunden.




Bochin mamas som hon kallas..

Juldagen

Tog precis bort mina naglar :) var inte så svårt som jag trodde..fick klippa av dom och sedan dra bort resten. Så nu blir det att göra nya med gelé kitet som jag fick i julklapp. Får hoppas att dom blir lika snygga som mina förra ; ) Mina naturliga naglar hade fan växt till sig under, så snart är dom lika långa som mina lösnaglar var :) Fett bra!
Känns jätte annorlunda utan långa naglar, är nästan försiktigare nu när jag pysslar med grejer. Dom är så mycket tunnare, mjuka är dom också. La på lite stärkande lack nu så får hoppas att dom blir bättre innan som nya naglarna ska på :)

Gårdagen var helt okej, jag älskar julafton! Maten är ju bara underbar, kan räkna med att jag gick upp nått kilo under bara middagen haha. Skärpning asså om jag vill vara snygg för beachen 09.
Drack glögg med Ela igår med, brukar inte tycka om glögg men det som Ela hade var jättegott! Vi drack det kallt, godast så tror jag. Hatar ju varm saft så det borde nog va likadant med glögg.


Måndag

Kände att det var time för ett nytt inlägg. Imorgon är det dagen innan jul! :D Jesus så snabbt det har gått, hehe. Snart sitter man väl på flyget till Malaga då ;) Man kan ju hoppas i alla fall..Vill dit nu, åååh.

Imorgon ska Clerenc operera handen, två ben gick ju av...suck. Snacka om styrka.

ÅH!

Kuk också, jag slog i min nagel, så nu sitter den löst :/ Så typiskt! Hoppas att jag hinner fixa den innan nyår.

Julavslutning

Hade julavslutning idag på Aniara. Äntligen lov! På tal om julavslutning, jag saknar Kyrkbyskolans julavslutningar. Dom var ju klockrena : ) Lärarnas teater när som skämde ut sig på ett kul sätt :D och Oxdansen, den var ju bäst! Haha, saknar det som in i helvete. Menmen, får väl fixa en egen Oxdans på nyår ; ) haha, fyfan. Nu ska jag klä på mig och sedan dra ner till affären med mamma.

Over and out

Ny design

Fick bli lite ändringar nu på bloggen : ) Inte så mycket bättre än den förra menmen, haha. Headern visar ju bara vilka pains skills jag har ; ) de ni! Får fan ta och skaffa Photoshop. Men det är så jäkla svårt att pyssla där, fattar ju nada. Men i alla fall, denna design får duga till någon annan kommer med en bättre. För jag tänker då inte sitta som en nörd på paint igen haha, så klaga inte.

Innan jag loggar ut tänkte jag bju på en snygging :) 






Hur heeeet får man lov att vara ?!

Onsdag

Idag har jag och mamma bakat Mums, tror jag det hette..Skitgott! Den vita fyllningen är ju bara gudomligt god, haha.

Jag vill ha biljetter till AC/DC som kommer till Ullevi, hur grymt hade det inte varit att se dom live? Får hoppas på att pappa är snäll och fixar biljetter :D

Väntar på att maten ska bli klar, det blir kycklingsallad (Y) Skriv klar den sista grejen i Svenska B idag, eller tror att det var den sista. Får hoppas det :D nu har jag bara alla andra ämnen kvar, fyfan.

HAHA



Sjukt, hahaha.

The bodyguard

Klockan 21.00 börjar en av mina favorit filmer :D The bodyguard..jag ska snart göra mig beredd med mitt te och en filt framför tvn. Skulle vilja ha citronte med honung men det får bli skogsbär eftersom min citron är slut :( buä, haha.



Mums

Haha, wtf.



Den har fastnat i huvudet nu : (

Haha

mia säger:

tjena pudding, står du här och dallrar?

Hon lyckas verkligen den där bruden med sina raggar skills ;)


Måndag

Fick gå på ett litet "trevligt" möte idag, Mia fick följa med. Skrämmande, haha...

När Mia hade slutat drog vi in till stan, blev inte så mycket shoppande för min del..förutom lite mat då : ) Men när nästa studiebidrag kommer, då jävlar ska det shoppas. Haha, skulle varit gött om man egentligen kunde säga så..men vafan får man för en tusing i dagens samhälle? Typ ett par byxor..borde verkligen skaffa jobb. Men vem har tid för sånt :P

Heidi Klum


Guldstjärna i kanten

I'm good! Recensionen och installationen är redan klart. Bara bloggskiten kvar, men det kan vänta. För jag är hungrig som en gris och behöver maaat. Nuff nuff

Söndag

Nu är helgen över och imorgon är det skola. För första gången på länge ser jag fram emot skolan : ) Vet inte varför, kan vara för att det är sista veckan innan lovet. Men ser verkligen inte fram emot alla inlämningar som måste göras innan dess! Jag får nog se till att jag inte har massa planer i veckan så jag kan sitta och plugga, för mitt eget bästa. Minnie åker till Hong Kong på tisdag, den grisen! Fyfan vad fuskit asså, jag vill med :( Menmen, hon har förtjänat det haha : )

Dagens planer;

- Installera Microsoft office.
- Skriva en recension på "Flyga drake"
- Läsa om bloggar och diskutera.

Sen får jag se om jag hinner med annat, kommer kanske ett inlägg lite senare..


Tears in heaven


Antonio

    

Onsdag

Mitt tagenbord cpar totalt, får ryck! När jag skriver kommer det antingen inga bokstäver alls eller typ 100 st för många Jag har inte tålamod att krångla med sånt så jag satte mig vid Sebbes dator i stället.

Jag är fett taggad inför nyår, fast vet fortfarande inte vart jag ska vara haha. Blir väl i allafall att dansa in det nya året med Miafia, får se om vi får vara snygga tillsammas med Ela. Måste köpa en klänning också som jag kan ha! Min garderob är uttjatad, så får bli en tripp in till stan någon dag när jag har pengar.

Kanske borde starta det nya året med en ny design på bloggen med? Jag tröttnade för längesen men har inte orkat byta..men kan ju passa på att göra det snart då eftersom det är en hel del som ska förnyas : ) Nu ska jag hoppa in i duschen, det behövs kan jag lova efter en heldag städning i rummet! Ciao

Tisdag

Skoldagen är över och jag är glad! Hade nationellt prov förut, det gick inte särskillt bra..lite tomt på pappret var det allt, haha. Skärpning gaby..

Imorgon har jag studiedag så kan sova ut :D På tal om sova..ska nog slagga ett tag nu för har huvudvärk. Ciao


Måndag

Mina naglar har blivit långa nu! Behöver gå på återbesök egentligen men orkar inte, haha. Det gör så ont när man ska härda gelet. Sen så har jag inga pengar..Men kan nog fixa dom lite själv :) Nagelbanden oså, har ju olja och allt hemma så det går nog galant.
Har jätteont i magen idag, surt..Så det blev ingen skola idag, men imorgon ska jag dit. Vi har ju nationellt prov i matte B, jag vill inte haha :( Jag är inge vidare duktig på matte. Aja, får väl hoppas att Juliette är snäll med betygen i höst.

Ice creamie

Min dator är fixad! tack emil, men jag hatar dig samtidigt för att du tog bort alla mina speciella bilder, jävla fikus. Var på bio med Mia idag, vi såg på Sex Drive, en skön film som innehåller mycket sex. Typ american pie stuket.

Nu sitter vi här och dricker öl, vetefan vad som händer sen. Det återstår att se..men nu ska jag va social mot Miafia ; ) CIAO


A little green frog

"I had a little frog once. A little green frog, very cute.
And I loved that frog very, very much. It meant everything to me.
And one day I woke up. The frog was gone.
And I thought to myself that if the frog is gone, I'm going to kill myself.
So I stood there in my boyroom with my stepfathers gun pointing at myself. Ready to kill.
The little frog walks in to the room like this, and he stands and look at me. Then I understood. That if you really, really love someone,
as my frog did with me, they can come back.
And that's not only animals. It could be people also.
So if Slim Susie loves you, she will come back, I promise.
She's coming back. Be happy and jump on your moped and take
a ride around the city and burn out and have fun. You and your moped.
Thank you for listening. Over and out."

APU

Snart är det dax för APU, det ska bli gött att slippa skolan ett tag..vet dock inte vart jag skulle vilja jobba i 6 veckor. Bokade Hemtex i Nödinge nu, får väl ta och ringa till dom sedan. Annars tänkte jag kolla på til Lindex eller Kicks. Får se vart jag hamnar :) Sålänge jag inte behöver jobba på ICA, jag har jobbar där 2 gånger nu och det är verkligen inte kul där. Kanske jag borde börja plugga som satan för att inte hamna där senare i livet, haha. Det får bli en liten tankeställare där tror jag..

Blev ingen skola idag heller, mår illa efter jag drack mjölk i morse :S Brukar bli så när jag dricker/äter mjölkprodukter tidigt på morgonen, typ som yoghurt oså..

Hämtade ut min poster idag, den var helt okej faktiskt : ) Men iofs, kan Aundrey Hepburn bli ful på kort? Njaaae, inte direkt. Så det blir till att rama in den så fort bakgrundsfärgen har torkat. Behöver nog dock en betongborr för att hänga upp den, då får jag nog vänta ett tag till..pappa är inte den snabbaste personen i världen när det gäller sånt haha.

Hohoho

B-L-O-S-S-A, B-L-O-S-S-A, B-L-O-S-S-A, glöggen heter BLOSSA

Blossa reklamen är bara såååå jul, även den hederliga Coca Cola reklamen. Nu får man verkligen den där julkänslan ; )


Måndag

Snart bär det av till stan med Mia :) Får se om jag hittar något kul, tar nog Ikea på hemvägen med så jag kan köpa en ram till min Audrey Hepburn poster, om den kan komma någon gång. Hatar att vänta när jag vet att jag ska få post :D Ingen skola idag heller..kunde inte somna inatt, vet inte varför, så var inte så värst pigg på att åka till skolan tidigt i morse efter endast cirka 4 timmars sömn. Men stan är ju inte speciellt ansträngade så det orkar jag med ; ) Ska även fixa till min lugg idag, den har blivit ganska lång. Men nu måsta jag skynda mig så jag inte missar bussen! Ciao.

Jobbigt att skriva med långa naglar, haha..

RSS 2.0